Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجید امیرعبداللهیان،فرمانده سپاه اسلامشهر،بعدازظهر امروز در محل جمع آوری و کمک‌رسانی به زلزله‌زدگان کرمانشاه و در جمع خبرنگاران با تشکر از مردم اسلامشهر در جهت کمک‌رسانی به زلزله‌زدگان اظهار داشت: بعد از حادثه‌ای که اتفاق افتاد همه پایگاه‌های مقاومت بسیج،همراه با مسئولان شهرستان دست‌به‌دست هم دادند و ۲۸۰ پایگاه برای تأمین نیازهای عزیزانمان در غرب کشور تجهیز شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در پاسخ به این سؤال، که تاکنون چه میزان محموله جمع‌آوری و ارسال‌شده است گفت: تاکنون نزدیک به ۳۶ کامیون بر اساس نیازهای زلزله‌زدگان جمع‌آوری و ارسال‌شده است ضمن اینکه نزدیک به ۵۰ کامیون در سولهٔ نُه دی دپو شده و بر اساس نیازهای زلزله‌زدگان ارسال می‌شود.

فرمانده سپاه اسلامشهر اضافه کرد:لوازم گرمایشی، آذوقه، خشکبار، سرویس‌های بهداشتی، دارو و لوازم بهداشتی بود ازجمله اجناسی است که مرحله ‌به‌ مرحله ارسال می‌شود.

این مقام نظامی در سپاه اسلامشهر، بابیان اینکه شش روستا از مناظق زلزله زده،به استان تهران واگذار شده است،تصریح کرد:در این زمینه مردم دلسوز شهرستان سنگ تمام گذاشتند وبرای خدمت‌رسانی به زلزله‌زدگان شش روستا،به استان تهران واگذارشده است و از این تعداد پشتیبانی مرمت و بازسازی "روستای کلاشی عبدالقادر" با 240نفر جمعیت به ناحیه مقاومت بسیج اسلامشهر واگذارشده است.

وی براین اساس افزود:متأسفانه ۸۰ درصد این روستا در پی زلزله اخیر تخریب‌شده است.

فرمانده سپاه اسلامشهر، با اشاره به فعالیت‌های ناحیه مقاومت بسیج سیدالشهدا اسلامشهر در مناطق زلزله‌زده گفت: از ساعات ابتدایی ابلاغ مأموریت در مناطقِ زلزله‌زده تعدادی از عزیزان پایور، تعدادی از فرماندهان حوزه‌ها و برادران بسیجی در حوزه‌های مقاومت، به محل اعزام شدند وهمچنین ۳۶ گروه جهادی در سطح حوزه‌ها و پایگاه‌های مقاومت را سازمان‌دهی کرده ایم و بر اساس زمان‌بندی تعیین‌شده هر گروه جهادی به مدت ده روز در منطقه مستقر می‌شوند.

عبدالیهان ادامه داد:برآورد ما این است که مرمت و بازسازی منازل مسکونی در روستای کلاشی تقریبا یک سال به طول می‌انجامد.

وی،با تشکر از نهادهای مشئول در شهرستان اسلامشهر گفت:فرمانداری، شهرداری، شورا و اصناف شهرستان اسلامشهر،دست‌به‌دست هم دادند و سوله سپاه را به عنوان پایگاه مرکزی قرار دادند،که کمک‌های مردمی در این سوله نگهداری می‌شود و بر اساس نیاز زلزله‌زدگان ارسال می‌شود.

فرمانده سپاه اسلامشهر تاکید کرد:امروز دو محموله شامل خشکبار آذوقه و نان خشک به منطقه ارسال می‌شود و فردا نیز دو کامیون نیز ارسال خواهد شد.

عبدالهیان در خاتمه، در پاسخ به این سؤال که برای اجناس فاسدشدنی چه تدبیری دارید گفت:اقلامی مانند میوه و مواد فاسدشدنی در اسرع وقت ارسال می‌شود و دپو نمی‌شود.

انتهای پیام//

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۲۳۳۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات تیم مدیریت بحران تهران در امدادرسانی به سیل‌زدگان سیستان و بلوچستان

معاون آمادگی و عملیات سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران عملکرد تیم اعزامی شهرداری پایتخت به مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان را تشریح کرد.

به گزارش ایسنا، صمیم مرادی روزبهانی، معاون آمادگی و عملیات سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران  عملکرد تیم اعزامی مشترک سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران و سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران به مناطق سیل زده سیستان و بلوچستان را تشریح کرد.

معاون آمادگی و عملیات سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران با پرداختن به وسعت سیل در شهرستان کنارک در استان سیستان و بلوچستان گفت: صد در صد شهرستان درگیر سیلاب شده است. در واقع همه محلات هفتگانه به نوعی درگیر سیلاب است اما محلات پنجگانه نظرآباد، سورک، کوهیان، زیباشهر و چادران کاملا درگیر سیلاب بوده و ضمن در اولویت قرار گرفتن امداد رسانی، از وضعیت بسیار نامناسبی نیز برخوردار بودند.

وی افزود: در خصوص میزان پیشرفت کار امدادی در سطح استان نیز طبق اظهارات جانشین شهردار کنارک، ۹۰درصد از پنج محله که مساحتی در حدود ۱۵۰ هکتار است دچار سیلاب شده که حدود ۱۰۰ هکتار از این مساحت امداد رسانی شد و در ۵۰ هکتار شامل چادران و نظرآباد همچنان امداد رسانی در حال انجام است.

مرادی روزبهانی ادامه داد: تیم مشترک عملیاتی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران شامل نیروی انسانی به همراه وسایل نقلیه، ۱۰ دستگاه پمپ آب کف کش و لجن کش و دو دستگاه موتور برق با تجهیزات انفرادی برای کمک به مردم سیل زده اعزام شدند.

بر اساس این گزارش، تیم مشترک عملیاتی سازمان مدیریت بحران و سازمان آتش نشانی در روز پنجشنبه ۳۰ فروردین به محل حادثه اعزام شده است.

تیم عملیاتی مذکور بلافاصله پس از استقرار و از صبح روز جمعه ۳۱ فروردین با حضور در فرمانداری شهرستان کنارک و برگزاری جلسات هماهنگی با مسئولین شهرستان کنارک (فرماندار و شهردار کنارک) عملیات امدادرسانی را آغاز کرده و تاکنون مشغول به خدمت‌رسانی به سیل زدگان در این شهرستان است.

تیم اعزامی از سازمان مدیریت بحران شهر تهران تا پایان روز سه شنبه چهارم اردیبهشت ماه در حدود ۳۶۰ نفر ساعت زمان صرف عملیات امداد رسانی به سیل زدگان کرده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بسیج همراه مردم در جبران خسارت های سیل
  • عملیات تیم مدیریت بحران تهران با هدف امدادرسانی به سیل‌زدگان
  • امداد رسانی گروه‌های جهادی بسیج در سیل بم
  • عملیات تیم مدیریت بحران تهران در امدادرسانی به سیل‌زدگان سیستان و بلوچستان
  • توزیع سومین محموله کمک رسانی سپاه بین سیل زدگان جنوب سیستان و بلوچستان
  • توزیع سومین محموله کمک رسانی قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه بین سیل زدگان جنوب سیستان و بلوچستان
  • خدمت رسانی گروه‌های جهادی در مناطق کمتر برخوردار خانمیرزا
  • بازدید هیات مالزی از کمک ها به زلزله زدگان هرات
  • قرارگاه جهادی زیرکوه درحال خدمت‌رسانی به سیل زدگان/۳۰ مورد امداد
  • خدمت‌رسانی گروه‌های جهادگر بسیج در پی آبگرفتگی مناطق شیراز