Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-29@05:50:53 GMT

اعلام نشست فوري اتحاديه عرب درباره قدس

تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۹۲۴۷۸۸

اعلام نشست فوري اتحاديه عرب درباره قدس

خبرگزاري آريا - دولت مصر اعلام کرد، وزريران امور خارجه کشورهاي عضو اتحاديه عرب شنبه آينده 9 دسامبر نشست فوري درباره قدس برگزار خواهند کرد.
به گزارش خبرگزاري آريا، اتحاديه عرب در پايان نشست روز سه‌شنبه که به درخواست فلسطين در قاهره برگزار شد، در بيانيه‌اي از آمريکا خواست به قوانين بين‌المللي در خصوص بيت المقدس متعهد باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


گفته مي شود «دونالد ترامپ» رئيس ‌جمهوري آمريکا قرار است روز چهارشنبه انتقال سفارت آمريکا از تل‌آويو به قدس را اعلام کند.
اتحاديه عرب تاکيد کرده است که تصميم امريکا در به رسميت شناختن بيت‌المقدس به عنوان پايتخت رژيم اسرائيل، تعدي به ملت‌هاي عرب، ناديده گرفتن حقوق ملت فلسطين و نقض آشکار توافق نامه‌هاي بين المللي است و آتش خشم مسلمانان و اعراب را شعله‌ ور و تنش و تنفر را در جهان بيشتر خواهد کرد.
ترکيه نيز اعلام کرده است سازمان همکاري اسلامي چهارشنبه هفته آينده 13 دسامبر نشستي در استانبول براي بحث درباره قدس تشکيل خواهد داد.
طرح «دونالد ترامپ» و «بنيامين نتانياهو» نخست وزير رژيم صهيونيستي براي انتقال سفارت آمريکا از تل آويو به بيت انتقال_سفارت_به_قدس_اعلاميه_بالفور_جديد_است">المقدس با انتقاد فلسطيني‌ها و جامعه جهاني رو به رو شده است.
پيش‌تر، «محمد حسين»، مفتي اعظم بيت‌المقدس و سرزمين‌هاي اشغالي فلسطين، تصميم دونالد ترامپ مبني بر انتقال سفارت امريکا از تل‌آويو به قدس را «اهانت» به مسلمانان دانست.
سازمان همکاري اسلامي نيز روز دوشنبه در بيانيه اي اعلام کرد، اين سازمان انتقال سفارتخانه آمريکا در فلسطين اشغالي از تل آويو به قدس شريف را «تجاوز آشکار» به کشورهاي اسلامي مي داند. سازمان همکاري اسلامي تاکيد کرد، تمامي کشورهاي عضو اين سازمان بايد روابط خود را با هر کشوري که سفارتخانه‌اش را به قدس منتقل مي‌کند، قطع کنند.
جامعه جهاني از جمله بسياري از متحدان اروپايي و عربي کاخ سفيد با اين تصميم ترامپ مخالفت کرده اند.113/112

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۲۴۷۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمان پرداخت «مالیات بر عایدی سرمایه» تعیین شد

به گزارش خبرنگار مهر، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (یکشنبه ۹ اردیبهشت ماه) و در جریان رسیدگی به گزارش کمیسیون اقتصادی درباره طرح مالیات بر سوداگری و سفته بازی با اصلاح موادی از این طرح برای رفع ایرادات شورای نگهبان موافقت کردند که به شرح زیر است:

ماده ۱۶- یک ماده به‌عنوان ماده (۵۰) ذیل فصل اول باب سوم قانون مالیات‌های مستقیم به‌شرح زیر الحاق می‌شود:

ماده ۵۰- موعد پرداخت مالیات بر عایدی سرمایه مطابق موعد ذکر شده در تبصره (۱) ماده (۱۶ مکرر) قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان است.

تبصره ۱- سه سال پس از استقرار بستر اجرایی، سازمان موظف است امکان استعلام برخط میزان مالیات بر عایدی سرمایه حاصل از انتقال دارایی‌های موضوع بندهای (۱) و (۲) ماده (۴۶) این قانون را با لحاظ معافیت‌های موضوع ماده (۴۷) این قانون، حسب مورد برای دفاتر اسناد رسمی و فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران فراهم نماید.

پس از موعد فوق، کلیه اشخاص غیرتجاری مکلفند در صورتی که عایدی سرمایه حاصل از انتقال دارایی‌های موضوع این تبصره، مشمول مالیات باشد، مالیات مذکور را همزمان با انتقال، حسب مورد از طریق دفاتر اسناد رسمی و فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران، با رعایت مفاد تبصره (۴) ماده (۴۹) این قانون به‌صورت علی الحساب پرداخت نمایند. در محاسبه مالیات علی الحساب، عایدی حاصل از انتقال هر دارایی به صورت مجزا لحاظ می‌شود. در صورت عدم پرداخت مالیات موضوع این تبصره، اشخاص فوق مجاز به انتقال دارایی‌های مذکور نیستند.

تبصره ۲- سه سال پس از استقرار بستر اجرایی، سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران موظفند با همکاری سازمان، حساب یا حساب‌های امانی را به‌منظور فراهم کردن امکان پرداخت ثمن معامله و نیز وصول وجوه مرتبط با معامله از قبیل عوارض و مالیات متعلق از مبلغ واریزی به حساب مذکور به‌صورت سامانه‌ای و حسب مورد همزمان با ثبت سند یا تعویض شماره انتظامی (پلاک) ایجاد نمایند. استفاده از این حساب‌ها به‌منظور انجام معامله برای متعاملین الزامی نیست و منوط به درخواست متعاملین است.

تبصره ۳- آئین‌نامه اجرایی این ماده حداکثر ظرف یک سال پس از استقرار بستر اجرایی، توسط سازمان با همکاری فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران و سازمان ثبت اسناد و املاک کشور تهیه می‏‌شود و به‌تصویب هیأت وزیران می‌رسد.

ماده ۱۷- یک ماده به‌عنوان ماده (۵۱) ذیل فصل اول باب سوم قانون مالیات‌های مستقیم به شرح زیر الحاق می‌شود:

ماده ۵۱- «اقاله یا فسخ معاملات قطعی» دارایی‌های موضوع ماده (۴۶) این قانون، تا پایان اسفند سال بعد از انجام معامله و به طور کلی «ابطال معامله بر اساس آرای قطعی مراجع قضائی» به عنوان معامله جدید تلقی نخواهد شد و صورتحساب‌های الکترونیکی معامله مذکور باطل می‏‌شود. در موارد فوق سازمان موظف است پس از بررسی مجدد شرایط اعطای معافیت موضوع ماده (۴۷) این قانون، نسبت به محاسبه مجدد مالیات موضوع تبصره (۱) ماده (۱۶ مکرر) قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان اقدام نماید.

ماده ۱۸- حذف شد.

کد خبر 6090627 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • موعد پرداخت مالیات بر عایدی سرمایه تعیین شد
  • زمان پرداخت «مالیات بر عایدی سرمایه» تعیین شد
  • سودان خواهان برگزاری نشست فوری شورای امنیت درباره «تجاوزات امارات» شد
  • نظامیان آمریکا از سرکوب دانشجویان حامی فلسطین دست بکشند
  • یک ایرانی از کشتی المپیک کنار گذاشته شد / تنبیه فوری فدراسیون جهانی
  • یک ایرانی از کشتی المپیک کنار گذاشته شد | تنبیه فوری فدراسیون جهانی
  • گنجاندن نام سپاه در فهرست سازمان‌های تروریستی ممکن نیست
  • سخنگوی بورل: گنجاندن نام سپاه در فهرست سازمان‌های تروریستی ممکن نیست
  • ایروانی: تنها راه بازگشت امنیت به منطقه، پایان دادن به فعالیت‌های بی‌ثبات کننده اسرائیل است
  • ایروانی:تن‌ها راه بازگشت امنیت به منطقه، پایان دادن به فعالیت‌های بی‌ثبات کننده اسرائیل است