Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت 24- طبق گزارش‌های منتشر شده، اپلیکیشن اندرویدی کی‌بورد موسوم به "آی تایپ" اطلاعات خصوصی حدود 31 میلیون کاربر را به سرقت برده و در فضای مجازی منتشر کرده است.

به گزارش وب سایت phonearena ، مرکز امنیت سایبری کروم تک روز گذشته در گزارشی اعلام کرد که به طور تقریبی اطلاعات خصوصی و شخصی 31 میلیون و 294 هزار نفر توسط اپلیکیشن کیبورد اندرویدی به نام  آی.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تایپ (AI.type) به سرقت رفته و در اینترنت پخش و افشا شده است.

این موسسه امنیت سایبری در تشریح این موضوع عنوان کرده است که 577 گیگابایت از اطلاعات شخصی کاربران به دلیل فقدان مراحل امنیتی و گذرواژه در سرورهای پایگاه داده این اپلیکیشن ، لو رفته است.

این اپلیکیشن کی‌بورد در سال 2010 میلادی در فروشگاههای اینترنتی آنلاین در دسترس عموم مردم قرار گرفت و بیش از 40 میلیون بار نیز از فروشگاه آنلاین پلی استور گوگل دانلود و نصب شده است.

این گزارش حاکی است که علاوه بر به سرقت رفتن اطلاعات حدود 31.2 میلیون کاربر، از یکی دیگر از پایگاه داده های این اپلیکیشن نیز 753.456 هزار کاربر دیگر نیز در معرض افشای اطلاعات شخصی خود قرار گرفته اند.

از جمله اطلاعات شخصی و خصوصی کاربران که در معرض سوءاستفاده و سرقت توسط این اپلیکیشن اندرویدی قرار گرفته اند، می توان به شماره تلفن، پیامک ها، نام و برند گوشی همراه ، تاریخ تولد و اطلاعات شخصی، آدرس ایمیل، تصاویر ذخیره شده در گالری گوشی کاربران اشاره کرد.

این اپلیکیشن کی‌بورد اندرویدی توسط ایتان فیتوسی در سال 2010 میلادی طراحی و ساخته شد. وی همواره شعار حفظ حریم خصوصی کاربران را اصلی ترین دغدغه خود می دانست و در این باره گفته بود که نحوه پیام نوشتن در این کی‌بورد به صورت رمزنگاری شده و با بالاترین ضریب امنیتی است.

این در حالیست که متخصصان وب سایت زد دی نت، گزارش کرده اند که آنها در جریان تایپ کردن پیام، سر نخ هایی از ثبت شدن پیام های نوسته و تایپ شده یافته اند.

باب دیاکنکو - مدیر روابط عمومی موسسه امنیتی کروم تک - در این خصوص اظهار کرده است: کاربران باید از این مساله آگاه باشند که با دانلود بسیاری از نرم افزارها و برنامه های موجود در فضای باز اینترنت، اطلاعات شخصی خود را در معرض سوئاستفاده و یا حتی استفاده عموم قرار می دهند. بنابراین باید در دانلود و نصب هر برنامه ای، بیشترین دقت لازم را داشته باشند. هرچند که با دقت کاربران هم کاری از پیش نمی رود بلکه مجرمان سایبری و هکرها همواره راهی برای نفوذ و سرقت اطلاعات مورد نیاز خود پیدا می کنند.

ایسنا

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۲۷۲۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقیقات اتحادیه اروپا از متا بر سر کنترل اطلاعات غلط

رگولاتورهای اتحادیه اروپا قرار است تحقیقاتی را درباره عملکرد شرکت متا در مقابله با نشر اطلاعات غلط در پلتفرم‌های شبکه اجتماعی این شرکت، آغاز کنند.

به گزارش ایسنا، روزنامه فایننشیال تایمز به نقل از دو منبع آگاه نوشت: رگولاتورهای اروپایی گمان می‌کنند که مدیریت محتوای شرکت آمریکایی متا، برای متوقف کردن نشر تبلیغات سیاسی که فرآیندهای انتخاباتی را در معرض خطر تضعیف قرار می‌دهد، کافی نبوده است.

اما انتظار نمی‌رود کمیسیون اروپا در بیانیه خود، به روسیه اشاره کند و تنها به دستکاری اطلاعات توسط عوامل خارجی، اشاره خواهد کرد. شرکت متا و کمیسیون اروپا در این باره توضیحی ندادند.

پیش از این گزارش شده بود شرکت متا که مالک فیس‌بوک است، تیمی برای مقابله با نشر اطلاعات غلط و سوءاستفاده از هوش مصنوعی در آستانه انتخابات پارلمانی اتحادیه اروپا در ژوئن، تشکیل خواهد داد. مارکو پانچینی، مدیر امور اتحادیه اروپای متا در یک پست وبلاگ اعلام کرد تا نزدیک شدن به زمان انتخابات، ما مرکز فعالیت‌های انتخاباتی را برای شناسایی تهدیدهای احتمالی و خنثی کردن فوری آنها، فعال خواهیم کرد.

بر اساس گزارش رویترز، ده‌ها کشور در سراسر جهان از جمله انگلیس، اتریش و گرجستان، رهبران جدیدی را در سال ۲۰۲۴ انتخاب می‌کنند. انتخابات‌های پارلمان اروپا هم در ژوئن برگزار می‌شود. اما نگرانی‌هایی نسبت به مداخله در انتخابات و انتشار محتوای گمراه‌کننده با کمک هوش مصنوعی،‌ وجود دارد.

رشد سریع هوش مصنوعی مولد که می‌تواند متن، تصاویر و ویدئو را در چند ثانیه تولید کند، این واهمه را ایجاد کرده که فناوری جدید ممکن است امسال، برای مختل شدن انتخابات در سراسر جهان مورد استفاده قرار گیرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تحقیقات اتحادیه اروپا از متا بر سر کنترل اطلاعات غلط
  • گزارش‌های غیررسمی: بیش از ۴۰ میلیون ایرانی همچنان کاربر اینستاگرام هستند
  • بن گویر، دنده‌های شکسته، بیمارستان و سرنوشت سیاه آریل شارون!
  • منتظر تغییرات چشمگیر در IOS۱۸ باشید!
  • حذف هوش مصنوعی غیراخلاقی از اپ استور
  • دارندگان کارت سوخت بخوانند/ این هشدار وزارت نفت را جدی بگیرید؛ وگرنه زیان سنگین می‌بینید
  • کلاهبرداری از کارت سوخت شخصی/ مراقب تراشه های کارت سوخت باشید
  • اپل کاربران را از اپل آی دی بیرون می اندازد
  • هوش مصنوعی گرایش سیاسی افراد را از چهره‌شان می‌خواند
  • امکان ارسال پیوست بدون اینترنت در واتس‌اپ