Web Analytics Made Easy - Statcounter

 اس کومار، مامور عالی رتبه گمرک هند گفت: دهلی نو از ماه آینده، صادرات محموله‌های کانتینری به روسیه از طریق ایران و آذربایجان را آغاز خواهد کرد. این حرکت، عملیاتی شدن کریدور بین المللی شمال جنوب را به پیش خواهد برد.

وی افزود: این اقدام، زمان ارسال این محموله‌ها را به نصف کاهش خواهد داد و از 35 روز به 17 روز می‌رساند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کومار در حاشیه یک نشست به خبرنگاران گفت: «هند از نیمه ماه ژانویه نخستین محموله صادراتی خود را از طریق بندر عباس به روسیه ارسال خواهد کرد. این محموله از ایران، آذربایجان ترانزیت خواهد شد و سپس به روسیه خواهد رسید.»

وی توضیح داد: اداره گمرک هند درخواست‌های زیادی از بخش پوشاک و دارو برای استفاده از این مسیر دریافت کرده است. این مسیر به صرفه جویی در هزینه و زمان کمک خواهد کرد. «این اقدام به عملیاتی شدن کریدور بین المللی شمال جنوب کمک خواهد کرد.»

در حال حاضر، صادرکنندگان مجبور هستند، تا از بندر روتردام یا مسیر زمینی از طریق چین برای رسیدن به روسیه و آسیای میانه استفاده کنند.

کریدور بین المللی شمال جنوب، یک شبکه چندگانه متشکل از مسیر دریایی، ریلی و جاده‌ای برای ترانزیت کالا میان هند، روسیه، ایران، اروپا و آسیای میانه است. این مسیر 7200 کیلومتری قرار است، ارتباطات تجاری میان شهرهای بمبئی، مسکو، تهران، باکو، بندرعباس، آستارا و بندر انزلی را افزایش دهد.

انتهای پیام/

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۲۷۵۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احتمال اعزام نیرو‌های انگلیسی به غزه

پس از اینکه آمریکا اعلام کرد هیچ یک از نیرو‌های زمینی خود را به غزه اعزام نخواهد کرد، رسانه انگلیسی تلگراف نوشت احتمالا نیرو‌های این کشور جهت آنچه «کمک‌رسانی در ارسال محموله‌های بشردوستانه به غزه» خوانده شده، در این باریکه مستقر خواهند شد.

به گزارش ایسنا، یک مقام ارشد نظامی آمریکا روز جمعه مدعی شد دولت «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا ساخت اسکله موقت در نوار ساحلی غزه را جهت ارسال کمک‌های بشردوستانه از طریق کشتی به این باریکه آغاز کرده است.

خبرگزاری آسوشیتدپرس هم به نقل از این مقام ارشد نظامی گزارش کرد که ظاهرا ارسال کمک‌های بشردوستانه به غزه از طریق دریا از اوایل ماه آینده میلادی آغاز خواهد شد.

ایالات متحده پیشتر گفته بود که یک «طرف سوم»، مسئول رانندگی کامیون‌ها در امتداد یک مسیر به سمت ساحل خواهد بود؛ مسئولیتی که طبق آنچه تلویزیون بی‌بی‌سی گزارش کرده است، می‌تواند توسط نیرو‌های انگلیسی ایفا شود.

البته بی‌بی‌سی گزارش داد که هنوز هیچ تصمیمی توسط دولت انگیس رسما اعلام نشده و «ریشی سوناک» نخست‌وزیر انگلیس هم آن را هنوز مطرح نکرده است.

«گرانت شاپس» وزیر دفاع انگلیس گفت: «بسیار حیاتی است که مسیر‌های بیشتری را برای رسیدن کمک‌های بشردوستانه حیاتی به مردم غزه ایجاد کنیم و بریتانیا هم نقش پیشرویی را در ارائه کمک‌ها ایفا می‌کند.»

مقام آمریکایی مذکور گفته است: «حجم کمک‌های بشردوستانه برای غزه از مسیر دریایی حدود ۹۰ کامیون در روز خواهد بود که این عدد می‌تواند به حدود ۱۵۰ کامیون در روز افزایش یابد.»

دیگر خبرها

  • سفرنامه| مسیر بی بازگشت به ریگ جن!/ مثلث برمودای ایران کجاست؟
  • ارسال کمکهای مردمی از شاهین شهر و میمه به سیل زدگان جنوب شرق
  • آشنايي با جديدترين پرتال پیامک /ارتباطات سریع و جذاب برای همه
  • امکان ایفای تعهدات صادراتی، از طریق بانک سامان
  • احتمال اعزام نیرو‌های انگلیسی به غزه
  • مزایای راه‌اندازی مسیر ریلی افغانستان- قزاقستان و امکان اتصال آن به ایران
  • شبه سوئیفت ایران از طریق ارز‌های ملی راه‌اندازی شد
  • استقبال ‌روس‌ها از کالاهای ایرانی
  • ارتباط شبه سوئیفت و تجارت با ۱۰ کشور از طریق ارزهای ملی
  • برگزاری نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی نشاندهنده شکست طرح‌های شیطانی برای منزوی کردن ایران بود