Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-01@09:22:06 GMT

«شکنندگان سکوت»، شخصیت سال نشریه تایم

تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۹۲۸۴۴۰

«شکنندگان سکوت»، شخصیت سال نشریه تایم

مجله تایم «شکنندگان سکوت»، زنانی که حکایت‌های خود از آزار جنسی را برملا کرده‌اند، را به عنوان شخصیت سال خود انتخاب کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، از چهار ماه گذشته تاکنون، تعداد زیادی از زنان رفتار نادرست جنسی ده‌ها مرد برجسته و مهم در صنعت سرگرمی، رسانه‌ها، تجارت و ورزش را افشا کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مجله تایم کسانی را که «یک راز آشکار را بیان کردند، حرف‌های در گوشی را به شبکه‌های اجتماعی رساندند و ما را وادار کردند که اعمال غیرقابل پذیرش را دیگر تحمل نکنیم» ستوده است. این مجله روی جلد خود عکس‌های اشلی جاد، تیلر سوئیفت و دیگرانی را که می‌گویند مورد آزار جنسی قرار گرفته‌اند، چاپ کرده است.

این تصمیم مجله تایم در برنامه «تودی» شبکه تلویزیونی ان بی‌سی اعلام شد که مجری باسابقه آن به نام «مت لائر» هفته گذشته به خاطر ادعاهای مربوط به آزار جنسی از کار برکنار شد. مجری جدید برنامه «تودی» اذعان کرد که شخصیت سال مجله تایم با این برنامه بی‌ارتباط نیست و مشخصا از «مت لائر» نام برد.

زمانی که ابتدا این افشاگری‌ها را علیه هاروی واینستین، تهیه کننده مقدر هالیوود و سایرین مطرح کردند به شکل گیری جنبشی به نام «من هم» روی شبکه‌های اجتماعی کمک کردند که در آن میلیون‌ها تن تجارب خود از آزار و رفتار جنسی نامناسب را منتشر کردند.

نقطه آغاز انتشار این مطالب در شبکه‌های اجتماعی مثل توییتر، اینستاگرام و فیس‌بوک تشویق «آلیسا میلانو» بازیگر و فعال مدنی توسط یکی از دوستانش بود که روی فیسبوک و توییتر خطاب به او نوشت: اگر تو قربانی آزار و رفتار نادرست جنسی بوده‌ای، در پاسخ به این پیام بنویس «من هم».

آلیسا میلانو و تارانا بورک هر دو میهمان برنامه «تودی» شبکه تلویزیونی ان بی‌سی بودند.

بورک گفت: این فقط آغاز کار است. از‌‌ همان ابتدا من همواره گفته‌ام که این یک موضوع آنی نیست بلکه یک جنبش است. اکنون کار ما واقعا شروع شده است.

آلیسا میلانو نیز گفت: به عنوان زن ما باید از یکدیگر دفاع کرده و متحد باشیم و بگوییم دیگر بس است. به نظر من تنظیم برنامه‌هایی برای انجام اقدامات بیشتر و ادامه دادن به این جنبش واقعا ضروری است.

دو نامزد دیگر برای فرد سال مجله تایم رییس جمهور چین و دونالد ترامپ بودند که از سوی چند زن به رفتار ناشایست متهم شده است. البته ترامپ هرگونه خطایی را تکذیب کرده است.

دونالد ترامپ که در سال ۲۰۱۶ به عنوان شخصیت سال مجله تایم انتخاب شد اخیرا در یک پیام توییتر نوشت که مجله تایم به او گفته بود احتمالا یک بار دیگر به این مقام انتخاب خواهد شد؛ البته به شرطی که با یک مصاحبه و جلسه عکسبرداری موافقت کند. ترامپ افزود: از خیر این پیشنهاد گذشتم. مجله تایم چنین حکایتی را تکذیب کرده است.

نشریه تایم آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان را به عنوان چهره سال ۲۰۱۵ انتخاب کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۲۸۴۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جای خالی آقای حرف حساب

«یک زبان دارم دوتا دندان لق/ می‌زنم تا می‌توانم حرف حق»؛ بیتی آشنا که روی جلد نشریه «گل‌آقا» خودنمایی می‌کرد و حالا این نشریه و این بیت تبدیل به نوستالژی شده‌است. - اخبار رسانه ها -

به گزارش گروه رسانه‌های خبرگزاری تسنیم، «یک زبان دارم دوتا دندان لق/ می‌زنم تا می‌توانم حرف حق»؛ بیتی آشنا که روی جلد نشریه «گل‌آقا» خودنمایی می‌کرد و حالا این نشریه و این بیت تبدیل به نوستالژی شده‌است. دهه 70 و اوایل دهه 80، مخاطبان «گل‌آقا» هفته‌ به هفته برای خریدن شماره جدید هفته‌نامه انتظار می‌کشیدند؛ یک انتظار شیرین و شاد برای خواندنِ طنزهایی که به مسائل و مشکلات جامعه کنایه می‌زد و برای دقایقی آن‌ها را می‌خنداند. امروز، 11اردیبهشت‌ماه، بیستمین سالروز درگذشت زنده‌یاد کیومرث صابری فومنی، همان «گل‌آقا»ی آشناست؛ مردی که تأثیری انکارنشدنی بر جریان طنز و طنزپردازی پس از انقلاب داشت. «گل‌آقا» در سال‌هایی که تصویرسازی و کاریکاتور خیلی رواج نداشت، در هر شماره کاریکاتور یکی از مسئولان را روی جلد می‌برد. این یک نوع خط‌شکنی بود که بعدها دیگر نشریات هم در همین مسیر حرکت کردند. «گل‌آقا» با شناختی که از جامعه داشت بدون این‌که حریم‌شکنی کند، در چهارچوب حرکت و نقد می‌کرد. از این رو مخاطبان این نشریه طیف گسترده‌ای داشتند و محتوای آن مطالب عام‌پسند و نخبه‌پسند را دربر می‌گرفت. 

«گل‌آقا» در شناسایی نیروهای جوان هم نقش زیادی داشت. این نیروها بعدها وارد فضای رسمی طنز و رسانه شدند. آخرین شماره هفته‌نامه گل‌آقا» در دوازدهمین سال انتشارش در دوم آبان 1381 منتشر شد. زنده‌یاد صابری فومنی در سال 1370 پس از انتشار اولین شماره‌های هفته‌نامه «گل‌آقا»، تعدادی از آن‌ها را برای رهبر انقلاب فرستاد تا نظر ایشان را که زمانی با یکدیگر همکار بودند، جویا شود. رهبر انقلاب هم در پیامی به تاریخ 27 تیر ماه 1370 برای گل‌آقا نوشتند: «ادعا نمی‌کنم که کار شما کامل و بی‌عیب است؛ اما با ملاحظه  اجمالی شماره‌های «گل‌آقا»، امید هرچه بهتر شدن و کامل‌تر شدن آن را دارم. طنز صادق و دلسوزانه باید همه‌ نقاط معیوب، به‌خصوص آن‌ها را که کمتر به چشم می‌آیند و آن‌ها که بیشتر به علم و اطلاع همگان از آن نیاز هست، هنرمندانه ببیند و بنمایاند. امروز جامعه و نظام انقلابی ما با دشمنانی روبه‌روست که همه‌ ابزارهای محسوس و نامحسوس را برای ضربه زدن و جریحه‌دار کردن مردم و نظام و انقلاب به کار می‌برند. برای آگاه کردن ذهن مردم از خدعه‌ دشمن، چه وسیله‌‌ای از طنز هنرمندانه و شیرین و زیرکانه، بهتر و کاری‌تر؟ ان‌شاءا... شما و همکارانتان موفق باشید».

اردیبهشت ماه دو سال پیش مستندی از شبکه مستند سیما به نام «روزگار گل‌آقایی» ساخته محمدحسن یادگاری پخش شد؛ مستندی که پس از آن چندبار دیگر هم بازپخش شد. «روزگار گل‌آقایی» پرتره‌ای از یک شخصیت محبوب و تأثیرگذار است که مردم هنوز هم طنزها و کاریکاتورهای خاطره‌انگیز نشریه‌اش را به یاد دارند. در ادامه ،گفت‌وگوی ما را با محمدحسن یادگاری، کارگردان این مستند می‌خوانید.

لطفا درباره این که چه اتفاقی باعث شد به سراغ ساخت مستند «گل‌آقایی»  بروید توضیح دهید؟

در دوران کودکی مخاطب پر و پاقرص «بچه‌ها گل‌آقا» بودم و همین موضوع باعث شد به سراغ ساخت این مستند بروم. یکی دونفر از استادان من در حوزه ارتباطات که با مرحوم صابری آشنایی داشتند، به من کمک کردند تا با گروهی از کاریکاتوریست‌ها و نویسنده‌های قدیمی طنز ارتباط پیدا کنیم. بعد از آن با آقای ناصر فیض دراین باره مشورت کردم و ایشان که شبکه همکاران «گل‌آقا» را می‌شناختند و با استاد صابری مراوده داشتند، به ما کمک کردند. به‌تدریج با تعداد زیادی از دوستان و همکاران ایشان آشنا شدیم و حمایتی که افراد از ما می‌کردند، باعث می‌شد نفرات بعدی هم به جمع ما اضافه شوند. در نهایت با حدود 25نفر از یاران «گل‌آقا» گفت‌وگو کردیم که نامشان هم در فیلم هست.

در خلال گفت‌وگوها و دیدارهایتان با این افراد، نکته‌ای بود که شما را تحت تأثیر قرار بدهد؟

درزمان ساخت این مستند و با شنیدن گفت‌وگوها لحظه به لحظه بیشتر شیفته شخصیت آقای صابری فومنی شدم. استاد صابری دانش و تجربه زیادی داشتند و توانایی تعامل با همه جناح‌ها و سلیقه‌ها را داشتند؛ چیزی که امروز کم داریم؛ یعنی افراد بابینشی که بتوانند با چنین دید وسیعی با همه در ارتباط باشند و همه را به تعامل وادار کنند، این شخصیت ها خیلی کم هستند. این ویژگی آقای صابری بود و ما سعی کردیم در مستند هم این ویژگی را برجسته کنیم. از آن طرف وقتی فیلم پخش شد همه جناح‎ها و گروه های سیاسی به آن واکنش مثبت نشان دادند و این برای ما اتقاق خوبی بود.

جالب‌ترین بازخورد چه بود؟

روز اکران فیلم، هم هادی حیدری، کاریکاتوریست اصلاح‌طلب آمده بود و هم دکتر حدادعادل. هر دو هم راضی از سالن بیرون آمدند.

ساخت مستند «روزگار گل‌آقایی» چقدر زمان برد؟

پژوهش فیلم حدود دو سه ماه و فیلمبرداری و تدوین هم تقریباً 5، 6ماه زمان برد؛ یعنی یک فرآیند 8، 9ماهه شد. ما ساخت مستند را در سال 1399 شروع کردیم که سال 1400 به پایان رسید و اردیبهشت 1401 به پخش رسید.

منبع: خراسان

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ترامپ اعضای ناتو را تهدید کرد
  • سکوت معنادار قالیباف بعد از پایان ضرب الاجل برای دولت رئیسی
  • استخراج الماس از گل صدتومانی
  • دام سیاه مرد رمال برای ۵ زن | می‌خواستم شوهر خوبی نصیبم شود اما این مرد...
  • نمایش زجر به قیمت لایک!
  • بوی خون و تعفن در میدان بهمن | وجود کابلهای فشار قوی مردم اطراف راه آهن را آزار می دهد
  • گفتگو با مجری و بازیگر برنامه های نمایشی برای کودکان
  • جای خالی آقای حرف حساب
  • (ویدئو) ماجرای سرقت لول‌های تریاک در سریال آینه عبرت | مواد مخدر آتقی واقعی بود!
  • دلیل اصلی سفید شدن مو‌های ژوزه مورینیو فاش شد