Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تهران -ايرنا -پس از اعلان ترامپ در به رسميت شناختن قدس اشغالي به عنوان پايتخت رژيم صهيونيستي شمار زيادي از مقام ها و مسئولان کشورهاي اروپايي، آسيايي ، عربي و اسلامي و همچنين سازمان ها و نهادهاي بين المللي با واکنش به اين تصميم آن را محکوم و اين اقدام را مانع تحقق صلح در منطقه خواندند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گزارش ايرنا، کشورهاي عربي و اسلامي در واکنش به تصميم ترامپ آن را خلاف قوانين بين المللي خوانده و محکوم کردند.
**شيخ نعيم قاسم قائم مقام حزب الله لبنان: مساله فلسطين هيچ راه حلي جز مقاومت ندارد.
** تشکيلات خودگردان فلسطيني: تصميم دولت آمريکا مغاير و مخالف با توافقات بين المللي و دوجانبه است.
**وزارت خارجه ايران اقدام دولت آمريکا را به شدت محکوم کرد و آن را نقض آشکار قطعنامه هاي بين المللي دانست.
** تونس: تصميم ترامپ صلح را تهديد مي کند و نقض توافق هاي بين المللي است.
**رئيس جمهوري مصر: تصميم رئيس جمهوري آمريکا آينده صلح را به خطر مي اندازد و اين اقدام محکوم است.
** وزارت خارجه اردن: همه اقدامات اسرائيل در قدس که با هدف تغيير شکل و شرايط قانوني حاکم بر اين شهر صورت مي گيرد، باطل است.
** رئيس جمهوري لبنان: تصميم ترامپ روند صلح را تهديد مي کند و ثبات منطقه را برهم مي زند.
** حزب الله لبنان: مساله فلسطين راه حلي جز مقاومت ندارد.
** رياست جمهوري سوريه: آينده قدس را نه کشوري و نه رئيس جمهوري مشخص نمي کند بلکه تاريخ آن تعيين مي کند.
** وزير خارجه قطر: تصميم ترامپ اقدامي خطرناک و باعث نابودي همه تلاش ها براي برقراري صلح است.
**اسماعيل رضوان از رهبران جنبش مقاومت اسلامي فلسطين (حماس): تصميم ترامپ درهاي جهنم را به روي منافع آمريکا در منطقه خواهد گشود.
**سخنگوي وزارت خارجه عراق: تصميم ترامپ ضربه زدن به هويت شهر قدس و ارزش ديني و عقيدتي اين شهر نزد تمامي اديان به ويژه مسلمانان است و اين اقدام محکوم است.
**احمد جبريل دبيرکل جبهه مردمي براي آزادي فلسطين - فرماندهي: تنها گروهي که هيچ سهم و حقي در فلسطين و قدس و تاريخ آن ندارند صهيونيست ها هستند.
**وزارت خارجه کويت: به رسميت شناختن قدس اشغالي به عنوان پايتخت اسرائيل از سوي آمريکا و انتقال سفارت اين کشور از تل آويو به قدس مغاير تصميمات بين المللي است.
**ديوان پادشاهي عربستان: از تصميم ترامپ در به رسميت شناختن قدس به عنوان پايتخت اسرائيل متاسفيم و اميدواريم که دولت آمريکا در تصميم خود بازنگري کند.
** وزارت خارجه بحرين: تصميم رئيس جمهوري آمريکا تلاش ها براي رسيدن به حل نهايي و مورد نظر در مساله فلسطين را از بين مي برد.
** وزارت خارجه الجزاير: الجزاير تصميم ترامپ در به رسميت شناختن قدس به عنوان پايتخت رژيم صهيونيستي را محکوم مي کند.
** رئيس جمهوري سودان: اقدامات رژيم صهيونيستي در يهودي سازي قدس و برنامه هاي صهيونيست ها و آمريکا براي نقض قوانين حاکم در اين شهر را محکوم مي کنيم.
** مغرب: کاردار آمريکا در رباط را احضار کرد و وزارت خارجه اين کشور در بيانيه اي با حمايت از مردم فلسطين با آن ها اعلان همبستگي کرد.
** رئيس جمهوري فرانسه: تصميم ترامپ تاسف آور است
** دبيرکل سازمان ملل: با هر موضوعي که صلح خاورميانه را به خطر اندازد مخالفم
**«آلفونسو داستيس» وزير امور خارجه اسپانيا هشدار داد که تغيير وضعيت شهر بيت المقدس ، يک مساله بسيار حساس است که بايد از طريق مذاکره حل و فصل شود.
**نخست‌وزير انگليس مخالفت خود را با تصميم دونالد ترامپ مبني بر به رسميت شناختن بيت‌المقدس به‌عنوان پايتخت رژيم صهيونيستي اعلام و تصريح کرد که اين اقدام براي آينده صلح در منطقه سودمند نيست.
** صدراعظم آلمان: از موضع آمريکا درباره قدس حمايت نمي کنيم.
** فدريکا موگريني: اتحاديه اروپا نگراني جدي خود را از تصميم رئيس جمهوري آمريکا درباره اورشليم (قدس) و تبعاتي که اين تصميم ممکن است بر دورنماي صلح داشته باشد، اعلام مي کند.
** رئيس کميسيون امور بين المللي دوماي روسيه: اقدام ترامپ در قبال بيت المقدس تحريک آميز است.
** ژاپن: موضع ما اين است که مساله نهايي بيت المقدس بايد از طريق مذاکره براساس قطعنامه هاي متعدد شوراي امنيت سازمان ملل، در ميان طرف هاي درگير حل و فصل شده و مورد توافق قرار گيرد.
**شيخ الازهر مصر: ترامپ احساسات يک و نيم ميليارد مسلمان را ناديده گرفت.
**ترکيه: وزارت خارجه ترکيه تصميم آمريکا براي به رسميت شناختن بيت المقدس به عنوان پايتخت رژيم صهيونيستي را «غيرمسئولانه» خواند و خواستار بازنگري واشنگتن در اين تصميم شد.
** پاکستان: وزارت امور خارجه پاکستان با انتشار بيانيه مطبوعاتي مخالفت خود را با تصميم دونالد ترامپ مبني بر به رسميت شناختن بيت المقدس به عنوان پايتخت رژيم صهيونيستي اعلام کرد.
به گزارش ايرنا، شهر قدس که مسجدالاقصي - نخستين قبله مسلمانان - را در خود جاي داده، بخش لاينفک فلسطين بوده و يکي از مهم ترين اماکن سه گانه مقدس اسلامي به شمارمي آيد و از جايگاه و اهميت ويژه اي نزد مسلمانان برخوردار است.
شوراي امنيت سازمان ملل متحد تاکنون مجموعا 8 قطعنامه در مورد قدس صادر کره است که در اين قطعنامه ها بر حفظ نظم و امنيت قدس و محافظت از مقدسات و پرهيز از هتک حرمت مقدسات و شکنجه و آزار ساکنان قدس تاکيد شده است.
شوراي امنيت در دسامبر سال ميلادي گذشته قطعنامه اي تصويب و تاکيد کرد که هيچ تغييري در مرزهاي قبل از چهارم ژوئن 1967 از جمله در رابطه با بيت المقدس به رسميت شناخته نخواهد شد، مگر اينکه طرف ها در مذاکرات بر سر آن به توافق برسند.
اقدام روز چهارشنبه ترامپ در به رسميت شناختن شهر قدس به عنوان پايتخت رژيم اشغالگر قدس نقض آشکار قطعنامه ها و معاهده هاي بين المللي است.
شبک**9365**1392**انتشار: ابوالفضل بابايي
مترجم: رضا ميرزائي*
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۲۹۲۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش مجمع جهانی بیداری اسلامی به سرکوب اعتراضات در دانشگاه‌های آمریکا

مجمع جهانی بیداری اسلامی در واکنش به سرکوب اعتراضات دانشجویان حامی فلسطین در دانشگاه‌های آمریکا در بیانیه‌ای تاکید کرد: اعتراضات دانشجویی در آمریکا نشان داد که شکاف بین حاکمیت و جامعه مدنی به ویژه دانشگاه فراتر از آن چیزی است که دولتمردان و سیاسیون آمریکایی تصور می‌کنند.

به گزارش ایسنا، متن بیانیه مجمع جهانی بیداری اسلامی به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم
 
تاریخ در حال تکرار است و دانشگاه‌های آمریکایی بعد از ۵۷ سال که از جنبش دانشجویی دانشگاه کلمبیا می‌گذرد، مجدداً به صحنه اعتراض و انتقاد از سیاست‌های جنگ‌طلبانه  آمریکا در قبال مسأله فلسطین و غزه تبدیل شده است.
 
در آوریل ۱۹۶۸ دانشگاه کلمبیا مبدأ اعتراضاتی در آمریکا شد که باعث عقب‌نشینی این کشور از جنگ ویتنام گردید. در هفته‌های اخیر نیز این دانشگاه که دژ اصلی لابی صهیونیسم در آمریکاست، پیشگام خیزش بزرگ دانشجویی علیه سیاست‌های حمایتی آمریکا از رژیم صهیونیستی شده است که در حال حاضر به بیش از ۱۰۰ دانشگاه معتبر آمریکایی تسری کرده است.  

اعتراضات دانشجویان و اساتید به دلیل آنکه دانشجویان هیچ وابستگی  به موسسات اقتصادی و احزاب و گروه‌ها و لابی رنت‌های تکنوکراسی ندارند و نوعا باطن پاک‌تر و ضمیر صاف‌تری دارند از اعتماد عمومی و سرمایه اجتماعی بالایی و در نتیجه اثرگذاری بیشتری برخوردار  می‌باشند و دولت آمریکا را عملاً در «وضعیت سخت و دشوار» قرار داده است که این مسأله در اظهارنظر مقامات کنونی و سابق آمریکایی به وضوح مشخص است.
 
برخلاف اظهارات مضحک بایدن رئیس جمهور آمریکا که با فرار به جلو و توسل به حربه یهودستیزی تلاش می‌کند دانشجویان و اساتید معترض را به یهودستیزی متهم کند، اساتید و دانشجویان یهودی به ویژه در دانشگاه کلمبیا نقش مؤثر و برجسته‌ای در تحرک و سازماندهی جنبش دانشجویی دارند.

اینک لازم است افکار عمومی جهان و منطقه را به نکات زیر جلب می‌نماید:
 
یک؛ اعتراضات دانشجویی در آمریکا، قطعاً پدیده جدید و عجیبی است که تا پیش از این کمتر قابل پیش‌بینی و تصور بود. اولین‌بار در دهه‌های اخیر است که مسأله‌ای سیاسی تبدیل به جنبش دانشجویی با این گستردگی می‌شود و این یعنی نخبگان جامعه آمریکا علی‌رغم سانسور گسترده رسانه‌ای پیام مهمی را می‌گیرند و به درک درستی از آنچه که در فلسطین می‌گذرد رسیده‌اند.
 
دو؛ با وجود روایت‌گری دروغین دولت آمریکا و محافل رسانه‌ای و سیاسی همسو با آن پیرامون تحولات فلسطین و جنگ غزه، لیکن اعتراضات دانشجویی در آمریکا نشان داد که شکاف بین حاکمیت و جامعه مدنی به ویژه دانشگاه فراتر از آن چیزی است که دولتمردان و سیاسیون آمریکایی تصور می‌کنند. امروز در جامعه آمریکایی عملاً با پدیده‌ای مواجه هستیم که نشان می‌دهد دولت و حامیان رژیم صهیونیستی در داخل آمریکا عملاً قدرت اقناع جامعه مدنی، اساتید و دانشجویان در خصوص سیاست‌های حمایتی خود از اسرائیل را از دست داده‌اند که این مسأله قطعاً به مبدأ و نقطه آغازی بر تحولات و دیدگاه‌های ضد دولتی در آمریکا تبدیل خواهد شد.
 
سه؛ دولت آمریکا برخلاف ادعاهای حقوق بشری، برخورد خشن و سرکوبگرانه را با دانشجویان و اساتید معترض که مطالبات کاملاً برحق، مشروع، قانونی و انسان‌دوستانه دارند، در دستور کار قرار داده است. ماهیت و چگونگی رفتار آمریکا با معترضان و بازداشت هزاران دانشجو و استاد معترض، در حقیقت نقاب از چهره دموکراسی آمریکایی انداخته و رژیم آمریکا را بیش‌ازپیش در افکار عمومی جهان بی‌اعتبار ساخته است.
 
چهار؛ با توجه به اینکه دانشگاه نقش برجسته‌ای در زیست اجتماعی و روندهای سیاسی دارد و به عنوان لوکوموتیوی که جامعه را هدایت می‌کند و در مقام نیروی محرکه راهبردی، تمام فرآیندهای اجتماعی، سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، امنیتی و ... را در جنبه‌های مختلف تحت تأثیر قرار می‌دهد، بنابراین هرگونه برخورد خشن واشنگتن با جنبش دانشجویی معترض نه تنها راه به جایی نمی‌برد بلکه برعکس جماعت بیشتری از مردم بی‌طرف را در آمریکا به سمت «حمایت از فلسطین» و «ضدیت با رژیم جنایتکار صهیونیستی» سوق می‌دهد؛ آنهم در شرایطی که آمریکا بزرگ‌ترین متحد راهبردی اسرائیل در دنیا محسوب می‌شود و صهیونیست‌ها نیز به لطف حمایت‌های آمریکا افزون بر ادامه نسل‌کشی در غزه، در سال‌های اخیر تلاش‌های فراوان و هزینه‌های هنگفتی برای به حاشیه راندن فلسطین از متن تحولات منطقه و جهان کرده‌اند.
 
پنج: سیاست سرکوب دانشجویان آزاده قطعا نتیجه عکس خواهد داد و استمرار و توسعه اعتراضات انسانی دانشجویان در دیگر نقاط جهان و از جمله کشورهای اروپایی را موجب خواهد شد.

شش؛ حمایت از فلسطین و اعلام انزجار از رژیم غاصب صهیونیستی، بلندترین صدایی است که امروز در کشوری که موتور محرک ادامه حیات و بقاء موجودیت اسرائیل در دنیا است، شنیده می‌شود. این از پدیده‌ها و تحولات عجیبی است که برای نخستین بار در بیش از ۷۵ سال گذشته که از تأسیس اسرائیل می‌گذرد در آمریکا در حال وقوع است. بدون شک اتفاقات کنونی دانشگاه‌های آمریکایی که باعث وحشت سران صهیونیستی و کابینه جنگ نتانیاهو شده است، با وجود سرکوب و مقاومت در مقابل درخواست معترضان، دیر یا زود به ثمر خواهد نشست و بر روندهای تصمیم‌ساز دولت آمریکا در قبال جنگ غزه و رویکردهای حمایتی شدید از رژیم صهیونیستی اثر خواهد گذاشت.  
 
با توجه به تعمیم خواسته دانشجویان آمریکایی در جهت توقف نسل کشی صهیونیست ها در غزه، دیگر ملت ها و به خصوص طبقه منورالفکر و تحصیل کرده و در حال تحصیل در سراسر جهان برانگیخته شده و حلقه محاصره را علیه صهیونیست ها و حامیان آنها تنگ‌تر خواهد کرد.

مجمع جهانی بیداری اسلامی ضمن محکوم کردن سرکوب گسترده این اعتراضات دانشجویی از همه ملت های آزادی‌خواه اعم از مسلمان و غیر مسلمان می‌خواهد اقدامات لازم را در جهت متوقف کردن جنایات این  رژیم صفاک انجام دهند.
 
 مجمع جهانی بیداری اسلامی

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بلژیک ورود صهیونیست‌های افراطی را ممنوع می‌کند
  • ترامپ بایدن را به اداره دولت گشتاپو متهم کرد
  • واکنش کاخ سفید به «گشتاپو» خواندن دولت بایدن از سوی ترامپ
  • چالش‌های بایدن و ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری آمریکا
  • آنچه دربارۀ دیکتاتوری گفتم جدی نبود- ترامپ
  • ترامپ دولت بایدن را به «گشتاپو» تشبیه کرد
  • واکنش مجمع جهانی بیداری اسلامی به سرکوب اعتراضات در دانشگاه‌های آمریکا
  • منافع غرب در باقی ماندن اسرائیل است
  • سازمان همکاری‌ اسلامی از همه کشورها خواست کشور فلسطین را به رسمیت بشناسند
  • سازمان همکاری‌ اسلامی خواستار به رسمیت شناختن کشور فلسطین شد