Web Analytics Made Easy - Statcounter

وبسایت رسمی برنامه نود - لیونل مسی که حالا وارد 30 سالگی شده، گاهی اوقات با صلاحدید ارنستو والورده استراحت می کند و این مربی دیگر ترسی از به کار گرفتن سیستم چرخشی ندارد.

به گزارش وب سایت رسمی برنامه نود، در هر دو دیدار لیگ قهرمانان مقابل یوونتوس و اسپورتینگ لیسبون، ستاره آرژانتینی بازی را از روی نیمکت آغاز کرد و از این بابت خوشحال است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسی در مصاحبه با TyC Sports گفت:

یاد گرفته ام که فصل طولانی است، و مواقعی هست که سخت تر از زمان های دیگر است چون سال ها می گذرند و حالا بدنم تاوان بازی های بسیار زیادی که انجام دادم را می دهد. فهمیده ام که گاهی اوقات بازی نکردن بهتر است.

با نزدیک شدن به جام جهانی 2018 روسیه، مسی اشاره کرد که آرژانتین برای پاسخگویی به منتقدان خود باید چند گام رو به جلو بردارد:

ما دوره سختی را پشت سر گذاشتیم. اما حقیقت این است که اگر می خواهیم قهرمان جهان شویم، باید بهتر شویم. امروز، خیلی از هدف خود دور نیستیم، هرچند تیم هایی مثل آلمان، برزیل، فرانسه و اسپانیا بهتر از ما هستند. انتقاد ها فراتر از حد طبیعی و فوتبال رفتند. تلخی که احساس می کنیم به خاطر این است که می دانیم اگر بد کار کنیم، چه چیزی در انتظارمان است. مردم نتیجه می خواهند و اگر نتیجه نگیریم، آنها چهره های جدید می خواهند.

پیش تر گفته می شد که مسی قصد دارد دوران حرفه ای اش را در زادگاه خود به پایان برساند، اما حالا ستاره تیم بارسلونا نگران امنیت خانواده خود در آمریکای جنوبی است:

بار ها گفته ام که رؤیای من بازی در نیوولز است، اما نمی دانم چه اتفاقی رخ خواهد داد، و بخشی از این تردید به خاطر نحوه برخورد حال حاضر مردم کشورمان است. من خانواده ای دارم و فرزندانم در اولویت هستند، و بعد از آن به خودم فکر می کنم. می خواهم آنها در جوی آرام بزرگ شوند و با حس امنیت از زندگی خود لذت ببرند. دیدن چیز هایی که در آرژانتین رخ می دهد، بسیار زشت است، اینکه می خواهید به خیابان بروید و مردم قصد سرقت از شما را دارند و می توانند شما را به قتل برسانند.

مسی در مورد دو فرزند خود، تیاگو و متئو که به ترتیب 5 و 2 ساله هستند نیز گفت:

تیاگو فوق العاده است، او خوب است و بهتر رفتار می کند، متئو برعکس اوست. متئو وحشتناک است؛ یک شخصیت عوضی! جالب است که می بینم آنها چقدر با هم فرق دارند.

1771

منبع: وبسایت برنامه ۹۰

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت 90tv.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وبسایت برنامه ۹۰» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۳۲۳۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیاست ارزی غلط دلیل احساس نشدن درآمدهای سرشار نفتی و رشد اقتصادی در زندگی مردم

سیاوش سالارزاده کارشناس حوزه سیاست‌گذاری اقتصادی در رابطه با هدررفت منابع سرشار نفت و گاز کشور با سیاست ارزی غلط به خبرنگار قدس  اظهار کرد: سوء مدیریت سیاست‌های ارزی در کشورهای دارای منابع طبیعی مانند نفت و گاز پیامدهای شدیدی بر اقتصاد خواهد داشت و مانع از توانایی کشور در به‌کارگیری تمام ظرفیت‌های اقتصادی خود شود.

وی گفت: در مورد کشور ما نیز سیاست اشتباه ارزی حال حاضر دولت منجر به از بین رفتن درآمدهای مهم و سرشار نفتی و در نتیجه تضعیف رشد و توسعه اقتصادی کشور شده است. طبق آمار و ارقام اعلامی موسسات خارجی معتبر فروش نفت خام ایران به میزان فروش نفت خام در زمان برجام رسیده است و این نشان از اهمیت فوق‌العاده جریان درآمدهای ارزی کشور از محل فروش نفت خام و گاز طبیعی دارد اما متاسفانه به دلیل سیاست غلط ارزی دولت، نشانی از این درآمدهای سرشار ارزی در توسعه کشور و حتی زندگی مردم مشاهده نمی‌شود.

وی ادامه داد: برای کشور ما که به درآمدهای نفت و گاز متکی است، مدیریت موثر منابع ارزی خود را به منظور تنوع بخشیدن به اقتصاد، توسعه زنجیره ارزش صنعت نفت و گاز و دستیابی به رشد اقتصادی پایدار ضروری است اما به کارگیری سیاست ارزی غلط 28 هزار 500 تومانی تخصیص ارز ارزان برای واردات کالاهای اساسی منجر به سوء مدیریت و هدر رفت درآمدهای ارزی کشور شده است.

تشدید نابودی منابع ارزی کشور با تداوم نظام ارزی چند نرخی در اقتصاد کشور

این کارشناس حوزه سیاست‌گذاری اقتصادی با اشاره به تشدید نابودی منابع ارزی کشور با تداوم نظام ارزی چند نرخی در اقتصاد و سوءمدیریت منابع ارزی گفت: بانک مرکزی با پایین نگه داشتن مصنوعی قیمت کالاهای اساسی وارداتی از طریق تخصیص ارز ارزان، نتوانسته است به طور موثر از درآمدهای نفتی خود برای تقویت رشد اقتصادی واقعی استفاده کند و از طرف دیگر به رقیب تولیدکننده داخلی نیز تبدیل شده است. این امر نه تنها منجر به استفاده نادرست از منابع ارزی کشور شده است بلکه تلاش های دولت در زمینه توسعه تجارت انرژی، کاهش تأثیر تحریم ها، افزایش بازارسازی در حوزه نفت و گاز و رشد اقتصادی کشور را نیز تضعیف کرده است. همچنین تداوم نظام ارزی چند نرخی در اقتصاد، سوءمدیریت منابع ارزی را تشدید کرده و پتانسیل رشد اقتصادی کشور را محدود کرده است. عدم شفافیت و ثبات در سیاست های ارزی باعث ایجاد بلاتکلیفی در بازار شده، سرمایه گذاری را با مشکل مواجه کرده و توانایی کشور در جذب سرمایه خارجی را با مشکل مواجه کرده است.

سالارزاده به تجربه سال 1402 در ارزپاشی دولت در حوزه ارز 28 هزار و 500 تومانی اشاره کرد که نه تنها منابع نفتی سهم دولت بلکه منابع نفتی سهم صندوق توسعه ملی کشور نیز مورداستفاده قرار گرفت و در همین رابطه گفت: نکته بسیار مهم در زمینه تجربه سال 1402 بوده است که در آن سیاست ارزپاشی دولت با ارز 28 هزار 500 تومانی نه تنها تمام منابع ارزی نفتی دولت را به واردات کالاهای مصرفی حوزه کالاهای اساسی تخصیص داده است بلکه بخشی از منابع تخصیص ارز ۲۸۵۰۰ تومانی از محل منابع ارزی در دست صندوق توسعه ملی بوده است و با این اوصاف، منابع این صندوق به جای سرمایه‌گذاری، خرج واردات کالاهای مصرفی شده است.

 لزوم به‌کارگیری ظرفیت‌های بخش نفت و گاز برای مقابله با چالشهای ارزی

سالارزاده گفت: برای مقابله با چالش‌های ناشی از سیاست‌های غلط ارزی و به‌کارگیری ظرفیت‌های اقتصادی کامل بخش نفت و گاز کشور، اتخاذ رویکردی تک نرخ کردن ارز در کنار تخصیص منابع نفتی کشور در جهت توسعه پتروپالایشگاه‌ها ضروری است.

وی گفت: سیاست غلط ارزی تأثیرات زیانباری بر درآمدهای نفتی مهم کشور گذاشته و پتانسیل رشد و توسعه اقتصادی کشور را تضعیف کرده است. برای غلبه بر این چالش‌ها و تحقق کامل منافع اقتصادی بخش نفت و گاز، اولویت‌بندی مدیریت استراتژیک و پایدار منابع ارزی، ارتقای حکمرانی و شفافیت و ارتقای تنوع و نوآوری در اقتصاد برای ایران ضروری است. از طریق رهبری مؤثر، همکاری و سیاست‌های اقتصادی صحیح، ایران می‌تواند پتانسیل واقعی اقتصادی خود را باز کند و راه را برای آینده‌ای مرفه‌تر و پایدارتر برای همه شهروندانش هموار کند.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • آبگیری بخشی از تالاب هامون و خوشحالی ‌مردم سیستان
  • مارتین آنسلمی در مسیر موفقیت؛ بیلسای بعدی آرژانتین کیست؟
  • راهنمایی مدیریت مالی بهتر در «دخل و خرج»
  • بانک مرکزی آرژانتین نرخ بهره را به ۶۰ درصد کاهش داد
  • رگبار و رعدوبرق در مرکز و شرق کشور
  • پیگیری نکردن خواسته کارگران توسط نماینده‌شان از ترس اخراج یک ضعف قانونی است
  • سیاست ارزی غلط دلیل احساس نشدن درآمدهای سرشار نفتی و رشد اقتصادی در زندگی مردم
  • دی‌بروینه حتی از جرارد و لمپارد هم بهتر است!
  • واکنش همتی به سخنان قالیباف: با علل تورم که موجب سفته بازی است مقابله کنید/ زندگی را برای مردم سخت و پیچیده نکنید
  • تداوم بارش‌های رگباری در این استان‌ها/ کوه‌نوردی ممنوع!