Web Analytics Made Easy - Statcounter

همدان- ایرنا- نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی گفت: 2018 سال تاریخی برای رونق گردشگری همدان به عنوان 'پایتخت گردشگری آسیا' است.

امیر خجسته روز پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: تاریخ و تمدن ایران زمین، گوهری گرانبها برای گردشگری داخلی و خارجی است و انتظار می رود سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری نسبت به معرفی هرچه بهتر همدان و نیز برگزاری هرچه باشکوه تر اجلاس وزاری گردشگری آسیا همکاری لازم را داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بر اختصاص یافتن بودجه مناسب و تشکیل هر چه سریعتر ستاد استانی برای برگزاری هر چه بهتر اجلاس وزرای گردشگری آسیایی در همدان تاکید کرد و گفت: در راستای تامین زیر‌ساخت‌های همدان در فرصت باقی‌مانده تصمیم های خوبی با استاندار همدان اتخاذ شده که مهمترین آنها تقویت زیرساخت‌های فرودگاهی و افزایش تعداد پروازهای بین‌المللی در زمان برگزاری این رویداد است.
وی افزود: ظرفیت های بالقوه تاریخی و گردشگری همدان شایسته معرفی هرچه بیشتر در عرصه بین الملل است و برهمین اساس باید از 2018 به عنوان فرصت طلایی در شناساندن این استان تاریخی استفاده کرد.
خجسته خاطرنشان کرد: آیین اجلاس 'پایتخت گردشگری آسیا' در سال 2018 قرار است به زودی با حضور وزاری گردشگری 34 کشور آسیایی در همدان برگزار شود و تمامی مسئولان اجرایی استان باید در استای برگزاری باشکوه این برنامه بسیج شوند.
وی گفت: به عنوان نماینده مردم همدان، فامنین و قهاوند، پیگیر رفع دغدغه ها در این حوزه و هماهنگی با مسئولان مربوطه کشوری برای اجرای باشکوه اجلاس وزرای گردشگری آسیا هستم و از هیچ کوششی فروگذار نمی کنم.
به گزارش ایرنا، این برای اولین بار است که اجلاس جهانی گردشگری در ایران برگزار می شود و میزبانی همدان در این دوره، ظرفیتی عظیم برای این استان محسوب می شود.
استان همدان به عنوان پایتخت تاریخ و تمدن ایران زمین دارای بیش از یک هزار و 800 اثر تاریخی و توریستی شناسایی شده است که یکهزار اثر آن ثبت ملی شده است.
این استان به واسطه وجود شمار زیادی آثار تاریخی، تفریحی و توریستی به عنوان پایتخت تاریخ و تمدن ایران زمین معرفی شده است.
آرامگاه بوعلی سینا، آرامگاه باباطاهر، تپه هگمتانه و گنبد علویان، حمام حاج آقا تراب نهاوند، خانه لطفعلیان ملایر، خانه مسعودی، آرامگاه میررضی الدین آرتیمانی و بقعه حیقوق نبی (ع) از مهمترین آثار تاریخی و باستانی این استان است که همه ساله مورد بازدید گردشگران نوروزی قرار می گیرد.
سنگ نوشته های گنج نامه، کلیساهای آنجلی و گریگوری، حمام قلعه، کاروانسرای صفوی، آب انبارها، خانه های قدیمی و باغ نظری در همدان از دیگر آثار تاریخی مورد توجه گردشگران نوروزی استان همدان است.
7520/2090
خبرنگار: میثم ناصرنژاد** انتشار دهنده: سعید زارع کندجانی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۳۳۹۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب محدوده و ضوابط بافت تاریخی شهر لاهیجان

مدیرکل اداره میراث‌فرهنگی استان گیلان گفت: با حضور رئیس اداره حرایم وزارتخانه، محدوده و ضوابط بافت تاریخی شهر لاهیجان مورد تصویب قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از گیلان، ولی جهانی امروز_ جمعه هفتم اردیبهشت_ در تشریح این خبر اظهار کرد: طی هماهنگی قبلی و به منظور تعیین تکلیف نهایی محدوده و ضوابط بافت تاریخی شهر لاهیجان، با حضور امیر ارجمند رییس اداره حرایم وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، شهردار لاهیجان، معاون و کارشناسان حوزه میراث، فرهنگی، پایش میدانی از سطح شهر انجام و با رفع ابهام و موارد مدنظر شهرداری تفاهم مشترک حاصل و مقرر شد مطالعات تکمیلی و موارد اصلاحی در دستور کار مشاور قرار گیرد.

وی با قدردانی از حمایت‌های عزت الله ضرغامی وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، اسدالله عباسی استاندار گیلان، علی دارابی قائم مقام وزیر و معاون میراث فرهنگی کشور و علیرضا ایزدی مدیرکل ثبت آثار و حفظ و احیای میراث معنوی و طبیعی افزود: بنا بر وظایف ذاتی، راهبرد اداره کل صیانت از بافت ها و بناهای تاریخی ارزشمند است و در این راستا تعامل و هم افزایی حداکثری با دستگاه‌های ذیربط همچون شهرداری ها یکی مهمترین اصول و سیاست های پیش روی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان است.

مدیرکل اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گیلان از تلاش و همراهی شهردار لاهیجان به منظور پاسداشت و مراقبت از آثار ارزشمند شهر قدردانی کرد و گفت: حراست حفظ و احیاء بافت ها و بناهای تاریخی وظیفه ی همه افراد و آحاد جامعه است و اگر چه مطابق با قانون و به طور رسمی این مسئولیت بر عهده ی وزارتخانه متبوع گذاشته شده اما مشارکت همگانی برای پاسداشت میراث فرهنگی اجتناب ناپذیر است.

جهانی ابراز امیدواری کرد با تعامل و ارتباط نزدیک با شهرداری لاهیجان، ضمن تسریع در روند تکمیل مطالعات، با تایید شواری فنی و ابلاغ از سوی وزارتخانه، چالش های حوزه بافت و بناهای تاریخی این شهر به پایان برسد.

کد خبر 748198

دیگر خبرها

  • درخواست کریمی قدوسی از دولت افغانستان برای بررسی رگ و ریشه اش /سخنگوی سپاه ادعای جنجالی را تکذیب کرد /گاف تاریخی نماینده مشهد چه بود؟
  • آسیب جدی به بناهای تاریخی کاشان وارد نشده است
  • مناطق گردشگری شهر بهبهان + فیلم
  • ضرورت تعامل دولت و مجلس برای رونق تولید و اشتغال
  • مدیران خودرو 777، تنها نماینده صنعت خودرو ایران در اجلاس ایران و آفریقا
  • قنات تاریخی بهریار دلیجان گلریزان شد
  • تصویب محدوده و ضوابط بافت تاریخی شهر لاهیجان
  • گردشگری در شادگان رونق و توسعه یابد
  • رونق و توسعه گردشگری شادگان با اختصاص اعتبار
  • چادگان؛ نگین گردشگری اصفهان