Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-01@08:59:35 GMT

تولید بیش از 600هزار تن عسل در ایلام

تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۹۳۴۴۵۶

تولید بیش از 600هزار تن عسل در ایلام

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از  ایلام؛  مجتبی شیرخانی اعلام کرد : همچنین دراین مدت 17 کیلو گرم ژله رویال، یک هزار و 130 کیلوگرم گرده گل، یک هزار و 41 کیلوگرم موم و 94 کیلوگرم بره موم تولید شده است.


وی افزود: در استان ایلام طبق آخرین آمار و سرشماری های انجام گرفته 76 هزار و 270 کندوی عسل مدرن در استان ایلام وجود دارد که بیشترین این کندوها متعلق به شهرستان ایلام با تعداد 24 هزار و 413 کندو و کمترین کلنی زنبور هم متعلق به شهرستان دره شهر با یک هزار و 475 کندو است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


شیرخانی گفت : تعداد یک هزار و 211 نفر در زنبورستان های استان ایلام فعالیت دارند که بیشترین افراد شاغل در این حوزه در شهرستان ایلام با 403 نفر و کمترین شاغل نیز در شهرستان دره شهر با 56 نفر است.


وی تعداد زنبورداران استان ایلام را یک هزار و 131 نفر ذکر کرد که در شهرستان ایلام 211 نفر به عنوان بیشترین و 26 نفر در دره شهر به عنوان کمترین زنبوردار در استان به حرفه زنبورداری فعالیت دارند.


معاون بهبودات دامی سازمان جهاد کشاورزی تاکید کرد : در مجموع تعداد 586 نفر فعال در حوزه زنبورداری در استان ایلام بیمه شده اند که شهرستان ایلام 212 بیمه شده دارد و شهرستان های دره شهر با صفر و ایوان با 16 نفر بیمه کمترین میزان بیمه شده زنبورداری را دارند.


حدود یک هزار گونه گیاهی در دشت ها و کوهستان های ایلام وجود دارد که از این تعداد، 500 گونه شامل 6 تیره گیاهی برای تولید عسل و تغذیه زنبور کاربرد دارد که این تنوع کم نظیر گیاهی موجب غنای بی رقیب عسل تولیدی ایلام است.

 

انتهای پیام/ه

 

تولید عسل در ایلام

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۳۴۴۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۳ میلیون و۷۰۰ هزار کارگر بیمه‌شده زن هستند

امتداد - وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی با اشاره به نقش موثری بانوان در امر مشارکت، رشد و تولید و تعلیم و تربیت، گفت: از ۱۶ میلیون و ۱۹۱ هزار نفر بیمه شده تامین اجتماعی در بخش کارگری، نزدیک به ۳ میلیون و ۷۹۵ هزار نفر کارگر زن هستند.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، سید صولت مرتضوی در مراسم تجلیل از بانوان عرصه کار و تولید و واحدهای تولیدی دوستدار خانواده اظهار کرد: زن در فرهنگ و تمدن اسلامی و در احکام و آموزه های دینی از جایگاه و منزلت بالایی برخوردار است و بر همین اساس امروز بانوان ما در عرصه های مختلف رشد و تولید و تعلیم و تربیت و اثرگذاری بر جامعه خوش درخشیدند.

وی با اشاره به آمار زنان بیمه شده در حوزه کار گفت: براساس آمارها از ۱۶ میلیون و۱۹۱ هزار نفر بیمه شده تامین اجتماعی در بخش کارگری حدود  ۳ میلیون و ۷۹۵ هزار نفر کارگر زن هستند که در دانشگاه‌ها، آموزش و پرورش، و بهداشت و درمان به عنوان سرآمدترین معلمان و اساتید و پرستاران به شمار می روند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در بازدید از یکی از شرکتهای قطعه سازی خودرو با بیان اینکه کار و تولید، ثبات و شرف و عزت و اقتدار برای انسان است و بستر بالندگی انسان را فراهم می‌کند، تصریح کرد: به لحاظ حضور گسترده بانوان در این مجموعه کارگاهی خرسندیم. بالغ بر ۵۰۰۰ نفر در این مجموعه تربیت شدند که بیش از نیمی از آنها بانوان هستند. بانوان در این کارخانه در حوزه‌های مختلف تحقیق و پژوهش، نوآوری و شکوفایی، طراحی و مهندسی و تولید خدمت می کنند.

وی گفت: بر اساس اصول ۴۳ و ۴۳ قانون اساسی، اقتصاد ما به سه دسته دولتی خصوصی و تعاونی تقسیم می شود. دایره شمول اقتصاد دولتی آن بخش از اقتصاد است که صرفاً به اقتدار و امنیت ملی ما برمی‌گردد، مابقی اقتصاد باید در دست زنان و مردان سخت کوشی باشد که هنر تولید و ایجاد اشتغال دارند و این دو بخش دیگر، اقتصاد خصوصی و تعاونی تعریف می شود.

به گفته وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، از منظر قانون اساسی و سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری باید بیش از ۸۰ درصد اقتصاد کشور در دست توانمند بخش خصوصی باشد و امروز نمونه بارزی از توفیق بخش خصوصی را شاهد بودیم.

مرتضوی با بیان اینکه جهش با رشد متفاوت است اظهار کرد: جهش یعنی حرکت زائد الوصف و اقدام خارق العاده و در سال ۱۴۰۳ باید جهش و پرش کنیم و این جهش نیاز به کوشش و در وهله اول تلاش دولت دارد.

وی ادامه داد: به عنوان کارگزاران نظام باید کوشش کنیم بستر جهش را با مشارکت مردم فراهم کنیم و راه آن مانع زدایی و رفع موانع تولید جلوگیری از مداخلات بی‌منای ادارات در حوزه تولید است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درعین حال تصریح کرد: اگر می‌خواهیم فرمان مقام معظم رهبری به نحو شایسته محقق شود، اول باید از دولت شروع کنیم. ما به عنوان کارگزاران دولت این آمادگی را داریم که دستان پرتوان کارگران و کارفرمایان را در این امر بفشاریم. مساله بعدی مشارکت مردم است. قطعاً جهش بدون مشارکت مردم محقق نخواهد شد و اگر ما جهش تولید را به عهده مردم بسپاریم، دامنه اطلاعات کارگزاران به برخی از تخلفات و یا احیاناً مفاسد اقتصادی بیشتر می‌شود.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • خسارت ۸۳ میلیارد تومانی سیل به سازه‌های آبخیزداری زیرکوه
  • ۳۰۰ مدرسه در یزد فرسوده هستند
  • شاکری: تامین اجتماعی آمار بیمه کارگران ساختمانی را شفاف ارائه دهد + فیلم
  • برداشت ۷ هزار و ۴۳۸ تن عسل در سال گذشته
  • وجود ۶۰ هزار کارگر بیمه‌شده در شهرستان رفسنجان
  • بی عدالتی در حوزه‌های انتخابیه حاکم شده است
  • تحقق ۱۳۵ درصدی تعهدات اشتغالزایی در مهاباد
  • برخوار شهرستانی با کمترین نرخ بیکاری در استان
  • بیش از ۳ میلیون و۷۰۰ هزار کارگر بیمه‌شده زن هستند
  • ارتباط سازمان تامین اجتماعی با اصناف دوسویه بوده است