Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران – ایرنا - به دنبال گزارش خبرگزاری رویترز از شکنجه زندانیان در زندان های آمریکا، گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور شکنجه خواستار رسیدگی به این موضوع شد.

به گزارش بامداد جمعه ایرنا به نقل از خبرگزاری رویترز، «نیلز ملزر» گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور شکنجه خواستار رسیدگی به شکنجه زندانیان در آمریکا با استفاده از تپانچه الکتریکی و ایراد اتهام علیه مقام های زندان ها شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


پیشتر رویترز گزارشی از استفاده بی مورد از تپانچه الکتریکی در زندان های ایالت های اوهایو، تنسی، آرکانزاس و اوکلاهاما منتشر کرده بود.
در این گزارشی ویدیویی، تصاویری از 22 مورد شکنجه زندانیان زن و مرد توسط مسئولان زندان ها با استفاده از تپانچه الکتریکی دیده می شود.
ملزر درباره این گزارش در گفت و گویی افزود: همه مواردی که در آن دیده می شود نیازمند تحقیق بوده و بسیاری از آن ها قابل تعقیب قضایی است.
وی افزود: اعمال بی جای درد و رنج شدید، نقض جدی کرامت انسانی و معیارهای جهانی برای رفتار نیروهای اعمال قانون است.
رئیس یک هیات دیده بان سازمان ملل که مامور نظارت بر پایبندی آمریکا به کنوانسیون منع شکنجه است با تکرار انتقادات ملزر، موارد موجود در گزارش رویترز را مستلزم تحقیق جامع دانست.
رویترز همچنین در مقاله ای به 104 مورد مرگ زندانی پس از شکنجه توسط تپانچه الکتریکی اشاره کرده بود که در 84 مورد آن استفاده از این ابزار شکنجه جزو عوامل مرگ زندانی شناسایی شده است.
وزارت دادگستری آمریکا در هیچ یک از این موارد با مسئولان زندان برخورد قضایی نکرده است.
رئیس کمیته منع شکنجه سازمان ملل نیز این موارد را 'سوء استفاده' آشکار و نقض قانون توصیف کرده و آمریکا را به عنوان یکی از امضا کننده کنوانسیون منع شکنجه سازمان ملل موظف به تحقیق در این زمینه دانست.
شبد**9416**1010
مترجم: علیرضا آقازاده**انتشار:حسن معظمی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۴۲۸۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشجویان فرانسوی ورودی دانشگاه «سیانس پو» پاریس را مسدود کردند+ عکس

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، خبرگزاری رویترز نوشت: دانشجویان فرانسوی در حالی که شعار حمایت از فلسطینی‌ها را سر داده بودند، پرچم‌های فلسطین را در پنجره‌ها و ورودی ساختمان این دانشگاه به اهتزاز درآوردند.

تعدادی از دانشجویان چفیه‌هایی به رنگ سیاه و سفید که به نماد ابراز همبستگی با غزه تبدیل شده است، بر سر داشتند.

رویترز به نقل از یک دانشجوی ۲۲ ساله در مقطع کارشناسی ارشد مطالعات حقوق بشر و انسانی دانشگاه سیانس پو نوشت: وقتی که ما اتفاقاتی را که در آمریکا و اکنون در استرالیا رخ می دهند، مشاهده می کنیم واقعا امیدواریم که این اتفاقات در فرانسه نیز رخ دهند. جهان آکادمیک باید نقش خود را در این زمینه ایفا کند.

دانشجویان فرانسوی از دانشگاه علوم سیاسی پاریس خواستند جنایت‌های رژیم صهیونیستی در غزه را محکوم کنند.

یک دانشجوی ۲۰ ساله دیگر نیز که در مقطع کارشناسی رشته مدیریت دولتی در این دانشگاه تحصیل می کند، گفت: بسیار خرسند هستیم که دانشجویان در دانشگاه های بیشتری بسیج می شوند.

این معترض فرانسوی گفت: امیدواریم این اعتراضات به همه دانشگاه ها و خارج از آن گسترش یابد... ما تا وقتی که نسل‌کشی غزه پایان نیافته تسلیم نمی شویم.

رویترز نوشت دانشگاه سیانس پو به درخواست این رسانه برای اظهارنظر پاسخی نداده است.

برخی از رسانه های فرانسوی گزارش دادند: چهارشنبه شب، پلیس فرانسه گروهی از دانشجویان را که مقابل این دانشگاه را مسدود کرده بودند، متفرق کرد. سیاستمداران چپ‌گرا، این اقدام دانشجویان را محکوم کردند.

دور تازه درگیری بین پلیس و دانشجویان بر سر جنگ غزه روز پنجشبه در دانشگاه های آمریکا در گرفت و ابهاماتی را درباره شیوه برخورد با دانشجویان با توسل به قوه قهریه به منظور سرکوب دانشجویان برانگیخت.

اعتراضات دانشجویی در آمریکا از زمان بازداشت های گسترده در دانشگاه کلمبیا در هفته گذشته شدت گرفته است. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آزادی ۱۸ زندانی سبزواری در پویش ملی «نذر هشتم»
  • دیدار چهره به چهره رییس دادگستری شهرستان کوهبنان با زندانیان
  • آمریکا هیچ مدرکی دال بر دخالت مسکو در مرگ ناوالنی پیدا نکرد
  • کمک میلیاردی خیران برای آزادی زندانیان غیر عمد
  • ۲۷۴ زندانی ندامتگاه قزلحصار با پابند الکترونیکی خارج از زندان هستند
  • آزادی زندانی بدهی مالی توسط پزشک یاسوجی
  • دانشجویان فرانسوی ورودی دانشگاه «سیانس پو» پاریس را مسدود کردند+ عکس
  • گزارشگر ویژه سازمان ملل خواستار تحریم اسرائیل شد
  • زندانیان ونزوئلا در تلاش برای فرار از زندان از ایستگاه پلیس سر در آوردند (فیلم)
  • فیلم/ نقشه فراری که زندانیان را به مقر پلیس رساند