Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-04-28@06:10:32 GMT

◄ خرید ۴۵۰ ریل‌باس برای شرکت قطارهای حومه‌ای

تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۹۴۳۲۲۸

◄ خرید ۴۵۰ ریل‌باس برای شرکت قطارهای حومه‌ای

تین‌نیوز | 

زهرا ایرانشاهی: پس از برجام، امضای قراردادهایی نظیر قرارداد همکاری با گروه شرکت‌های هیوندای کره در زمینه تجهیز حمل‌ونقل دریایی و ریلی با حواشی مختلفی به‌ ویژه از سوی شرکت‌های داخلیِ سازنده ناوگان همراه بوده است. 

مسئولان دولتی همواره بر این ادعا پافشاری کرده‌اند که ساخت ادوات تولیدیِ این صنعت از عهده شرکت‌های داخلی برنمی‌آید و بخش خصوصی نیز معتقد است که تولید بسیاری از قطعات و ناوگان حمل‌ونقلی در داخل کشور ممکن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

شرایط فعلی صنایع حمل‌ونقلی نشان می‌دهد که اگرچه توان داخل را نباید نادیده گرفت، رشد بیشتر صنایع مادر به کمک خارجی نیازمند است.

در این‌باره ابتدای هفته جاری، بزرگ‌ترین قرارداد همکاری در حوزه ریلیِ مسافری به ارزش ۷۲۰ میلیون یورو منعقد شد که طبق آن تولید ۴۵۰ واگن مسافری (ریل‌باس) بین راه‌آهن، شرکت واگن‌سازی ایریکو (به ‌عنوان دارنده حق امتیاز این قرارداد) و شرکت کره‌ای هیوندای روتم، با حضور وزیر راه‌و‌شهرسازی، مدیرعامل راه‌آهن و تعدادی از معاونان ایشان در محل ساختمان وزارت راه‌وشهرسازی در دستور کار قرار گرفت.

در این زمینه، گفت‌وگویی با سعید محمدزاده، مدیرعامل شرکت راه‌آهن، داشتیم که در ادامه خواهد آمد.

توانمندی شرکت‌های داخلی در زمینه تجهیز ناوگان ریلی مسافری را چگونه ارزیابی می‌کنید؟

ما از توانمندی شرکت‌های داخلی مطمئن هستیم؛ بنابراین شرکت ایریکو امتیاز این قرارداد را خواهد داشت، اما تجربه نشان داده است که قطعاً برای توسعه کیفی صنعت ریلی و همچنین تأمین مالی پروژه‌ها به همکاری با شرکت‌های بزرگ خارجی نیازمندیم. شایان ذکر است که حضور بخش خصوصی در این قرارداد در بخش سیر و بهره‌برداری خواهد بود.

با این تفسیر، مالکیت ناوگان این قرارداد دولتی خواهد بود؟

مالکیت شرکت قطارهای حومه‌ای که از شرکت‌های زیرمجموعه راه‌آهن خواهد بود، صددرصد دولتی است و مالک تعداد ناوگان این قرارداد و همین ریل‌باس‌ها نیز دولت خواهد بود که در ماه جاری، با امضای وزیر راه‌وشهرسازی و رئیس سازمان برنامه‌وبودجه این شرکت کار خود را آغاز خواهد کرد و مالکیت همه موارد این قرارداد نیز به شرکت قطارهای حومه‌ای خواهد رسید.

تاریخ تعیین‌شده برای مذاکرات و اتمام قرارداد چقدر خواهد بود؟

مدت مذاکرات قرارداد یک سال است و سهم این قرارداد برای طرف ایرانی نسبت به سهم قرارداد قبلی نیز ۱۵۰ دستگاه واگن بیشتر خواهد بود. ضمن اینکه شش‌سال‌ونیم، مدت‌زمان تعیین‌شده برای تحویل کامل ناوگان است که اولین سری آن تا یک‌سال‌ونیم دیگر به راه‌آهن تحویل داده می‌شود.

درباره شکل تأمین مالی و جزئیات بیشتر قرارداد نیز توضیح دهید؟

این قرارداد به ‌صورت فاینانس با کره جنوبی اجرا می‌شود و تأمین مالی آن بر‌عهده شرکت هیوندای روتم کره خواهد بود که در قالب مشارکت بین شرکت واگن‌ساز ایرانی و واگن‌ساز کره‌ای برای انتقال دانش فنی خواهد بود. ضمن اینکه با اجرای این قرارداد، همسو با اجرای سیاست‌های برنامه ششم توسعه، سالانه ۷۰ میلیون ظرفیت صندلی به ناوگان ریلی افزوده می‌شود. شایان ذکر است که انتقال دانش فنی از سوی شرکت هیوندای از مهم‌ترین مفاد این قرارداد است که به ‌صورت اعطای لیسانس ساخت از طرف این شرکت کره‌ای به شرکت ایریکو خواهد بود.

این قرارداد چه تعداد شغل ایجاد خواهد کرد؟

این همکاری دوجانبه بیش از هزار و ۷۰۰ شغل در زمان تولید و ۲ هزار شغل در زمان بهره‌برداری ایجاد خواهد کرد.

لینک خبر

منبع: تین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۴۳۲۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

‏عربستان اسپانسر اصلی فیفا شد!‏

 
به گزارش تابناک به نقل از همشهری آنلاین، شرکت نفت عربستان، آرامکو، امروز رسما ‌‏قراردادی چهار ساله با فیفا امضا کرد و به‌عنوان شریک تجاری اصلی ‌‏فیفا در حوزه انرژی معرفی شد. ‏

آرامکو به این ترتیب حق تبلیغات به‌عنوان اسپانسر اصلی در جام ‌‏جهانی ۲۰۲۶ و همچنین جام جهانی زنان ۲۰۲۷ را به دست آورد. ‏

قرارداد چهارساله امروز بین فیفا و آرامکو تا سال ۲۰۲۷ اعتبار دارد. در ‌‏بیانیه‌ای که توسط دو طرف منتشر شده علت این همکاری تعهد به ‌‏ابداع و توسعه تاکید شده است. آرامکو و فیفا اعلام کردند قصد دارند ‌‏با استفاده از قدرت و جذابیت فوتبال، فعالیت‌های اجتماعی مختلفی ‌‏را در گوشه و کنار دنیا سازمان بدهند. ‏

جانی اینفانتینو، رئیس فیفا، بعد از امضای قرارداد اسپانسری با آرامکو ‌‏گفت: "خوشحالیم که ورود آرامکو را به خانواده شرکای جهانی خانواده ‌‏فیفا تبریک بگوییم. این شراکت به ما برای برگزاری تورنمنت‌های بزرگ ‌‏فوتبال در سال‌های آینده کمک می‌کند. این قرارداد باعث می‌شود فیفا ‌‏بهتر بتواند از ۲۱۱ عضو خود حمایت کند. آرامکو تجربه گسترده‌ای در ‌‏برگزاری یا کمک به برگزاری رقابت‌های بزرگ ورزشی دارد و متعهد است ‏برای گسترش ورزش در رده‌های سنی پایه فعالیت کند. امیدواریم در ‏سال‌های آینده با این شرکت در پروژه‌های مختلفی همکاری کنیم". ‏

 منبع: ورزش سه

دیگر خبرها

  • مافیای خودرو؛ مانع ورود خودرو‌های برقی به کشور!
  • افزودن ۲ فروند بالگرد به ناوگان هوایی همدان
  • اضافه شدن ۲ بالگرد به ناوگان امدادی و آموزشی همدان
  • مترو تهران؛ 25 سال تعهد به ایمنی
  • ◄ تاثیر راه‌ آهن حومه و سریع در جوانی جمعیت، تجربیات کره و انگلیس
  • ‏عربستان اسپانسر اصلی فیفا شد!‏
  • رسمی؛ قرارداد هوگو اکیتیکه با آینتراخت فرانکفورت دائمی شد
  • وعده لاپورتا به ژاوی پس از موافقتش با ماندن در بارسلونا
  • فعال‌سازی بند فسخ قرارداد، تنها راه خرید مارکوس تورام از اینتر
  • لغو سفارش ساخت قطارهای مسافری به CRRC چین