Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،مهدی نریمانی  با اشاره به ساخت هتل‌های جدید در اصفهان اظهار کرد: در حال حاضر تعداد زیادی هتل در حال ساخت بوده‌اند و مجوز موافقت اصولی را کسب کرده‌اند که 30 مورد از این هتل‌ها در حال ساخت هستند.

وی با اشاره به خصوصیت تاریخی بودن شهر اصفهان، بیان کرد: امکان ساخت و ساز با ارتفاع بالا در شهر اصفهان وجود ندارد و به همین خاطر سرمایه‌گذاران به ساخت هتل در محورهای ورودی و خروجی شهر سوق پیدا کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس اتحادیه هتل‌داران اصفهان، با بیان این که ساخت هتل در محورهای خروجی و ورودی شهر محدودیت‌های ارتفاع و ترافیکی ندارد، عنوان کرد: سال‌های گذشته بیشتر سرمایه‌گذاری در ساخت و ساز هتل در محورهای اصلی شهر مانند خیابان چهارباغ انجام شده بود و همین باعث بروز مشکلات ترافیکی شده بود.

وی با بیان این که برای ساخت یک هتل 5 ستاره 3 الی 5 سال زمان می‌برد، مطرح کرد: نمی‌توان گفت توسعه و ساخت هتل یک کار زودبازده است و هر هتل بنا بر تعداد تخت و اتاقی که دارد نیروی کار نیاز دارد و به طور معمول هر اتاق در هتل 5 ستاره بین 3 تا 5 نفر نیروی کار احتیاج دارد.

نریمانی با بیان این که نمی‌شود آمار و ارقام دقیقی در خصوص ایجاد اشتغال مستقیم و غیر مستقیم هتل‌داری ارائه کرد، تصریح کرد: بنا به توسعه هر چه تعداد ساخت هتل‌ها بیشتر شود اشتغال بیشتری نیز ایجاد می‌شود و هر گردشگری که وارد شهر می‌شود در چرخه اقتصادی می‌تواند تا 900 شغل ایجاد کند.

وی با بیان این که از روز نخست ساخت یک هتل، اشتغال‌زایی نیز در کنار آن ایجاد می‌شود، ادامه داد: خرید تجهیزات هتل‌ها که عمدتاً ایرانی است نیز اشتغال زایی غیر مستقیم دارد و از زمانی که کلنگ یک هتل زده می‌شود تا روزی که چراغ آن روشن می‌شود، اشتغال‌زایی دارد.

رئیس اتحادیه هتل‌داران اصفهان در خصوص حمایت نهادهای شهری مرتبط از ساخت و ساز هتل، خاطرنشان کرد: سازمان میراث فرهنگی، شهرداری‌ها، استانداری، وزارت راه و شهرسازی و شورای شهرها از سرمایه‌گذاری در این بخش حمایت می‌کنند.

وی بانک‌ها را تنها دست‌انداز در مسیر ساخت و ساز هتل‌ها دانست و یادآوری کرد: چرا بانک‌ها به عنوان بنگاه‌های مالی از سرمایه‌گذاری در این بخش حمایت نمی‌کنند و پول خود را در این مسیر قرار نمی‌دهند یا این که تسهیلاتی را برای سرمایه‌گذاران این بخش در نظر نمی‌گیرند؟

نریمانی با بیان این که اگر به سمت ساخت و ساز در حوزه گردشگری حرکت کردیم باعث رونق اقتصادی در کل کشور می‌شود، بیان کرد: گردشگران داخلی نیز از هتل‌ها استفاده می‌کنند البته هدفمان این است که با ارائه خدمات، به کشور ارز وارد کنیم و با تولید خدمات، صادرات نامرئی خواهیم داشت.

وی در پایان گفت: در توسعه گردشگری باید موازی کاری‌ها حذف شود و خانه‌های استیجاری غیر مجاز را منحل کنیم و یا نهادهای دولتی که در موازی کاری با بخش خصوصی کارهایی انجام می‌دهند اگر این موارد حذف شود وضعیت گردشگری بهبود خواهد یافت.

 

انتهای پیام/م

 

یک اتاق هتل 5 ستاره بین 3 تا 5 نفر اشتغال زایی دارد

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۴۵۴۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی حمایت می‌شوند

دبیر ستاد فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری در بازدید از شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان بر حمایت از شرکت‌های فناور این شهرک در حوزه مواد و ساخت تأکید کرد.

به گزارش ایسنا، مصطفی میلانی با اشاره به ظرفیت بالای اصفهان در زمینه مواد و ساخت، نقش ستادهای معاونت علمی به‌ویژه ستاد مواد را حمایت از فناوری‌های اولویت‌دار کشور عنوان کرد و افزود: تجاری‌سازی، تأمین مالی، ارتباط سازی بین شرکت‌ها با ارگان‌های دولتی و اطلاع‌رسانی دستاوردهای فناوری از جمله اقدامات ستاد در جهت توسعه فناوری‌های حوزه مواد و ساخت است.

دبیر ستاد فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری به برگزاری نشست‌های نخبگانی و استفاده از ظرفیت‌ها و پیشنهادهای فعالان این حوزه اشاره و خاطرنشان کرد: ستاد مواد آمادگی دارد تا با برگزاری جلسات و رویدادهای تخصصی، در راستای رفع مشکلات شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان گام بردارد.

تأکید بر اهمیت شیرین‌سازی آب و توسعه سرامیک‌های پیشرفته

دبیر ستاد فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته، شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی، توسعه سرامیک‌های پیشرفته، تکمیل زنجیره ارزش محصولات پتروشیمی و جلوگیری از خام‌فروشی را از جمله اولویت‌های ستاد برشمرد.

میلانی تصریح کرد: با توجه به خشکسالی‌های اخیر، فناوری‌های شیرین‌سازی آب از اهمیت بالایی برخوردار هستند و ستاد مواد آماده است تا از طرح‌های فناورانه در این زمینه حمایت کند.

همچنین وی بر آمادگی ستاد برای تسهیل فرآیند تأمین مالی، ضمانت قراردادها و پذیرش ریسک فناوری‌های نوین تأکید کرد و همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان شهرک برای توسعه فناوری‌های مواد و ساخت را خواستار شد.

اصفهان، قطب توسعه فناوری‌های مواد و ساخت کشور

وی در ادامه با اشاره به حضور شرکت‌ها و مراکز فناور متعدد در اصفهان، گفت: استان اصفهان به لحاظ زیرساخت‌های صنعتی و تحقیقاتی و ظرفیت نیروی انسانی متخصص، یکی از قطب‌های اصلی کشور در حوزه فناوری‌های مواد و ساخت محسوب می‌شود.

میلانی افزود: شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به عنوان یکی از موفق‌ترین مراکز رشد و پارک‌های فناوری کشور، نقش مهمی در توسعه فناوری‌های پیشرفته مواد و ساخت ایفا می‌کند و ستاد مواد آمادگی دارد تا با حمایت از شرکت‌های مستقر در این شهرک، زمینه تجاری‌سازی دستاوردهای فناورانه آنها را فراهم آورد.

لزوم توجه به مدیریت پسماندها و پساب‌های صنعتی

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته با تأکید بر اهمیت مدیریت پسماندها و پساب‌های صنعتی، گفت: با توجه به تعدد صنایع مادر همچون فولاد، پتروشیمی و نیروگاه‌ها در اصفهان، لازم است تا فناوری‌های مربوط به مدیریت، تصفیه و بازیافت پسماندها و پساب‌های صنعتی در اولویت قرار گیرد.

به گفته وی، ستاد مواد علاوه بر حمایت‌های مالی، آماده است تا با برقراری ارتباط میان شرکت‌های دانش‌بنیان و صنایع، زمینه تجاری‌سازی و اجرای طرح‌های فناورانه در حوزه مدیریت پسماند را تسهیل کند.

به نقل از معاونت علمی ریاست‌جمهوری، میلانی در پایان بر لزوم تقویت زیست‌بوم نوآوری و فناوری در استان اصفهان تأکید کرد و مشارکت همه دستگاه‌ها و سازمان‌های متولی را در این زمینه خواستار شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر محصولی ازشرکتی دانش‌بنیان
  • کدام پرنده رکورد جهانی بالاترین ارتفاع پرواز را در اختیار دارد؟ | برخورد کرکس روپل با یک هواپیما در ارتفاع ۱۱ هزار و ۳۰۰ متری
  • تعهد اشتغال برای هزار و ۵۵۸ نفر در سمیرم
  • نمایشگاه دست ساخت‌های دانش آموزی در سنندج
  • حمایت از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • حمایت ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی حمایت می‌شوند
  • آغاز تجهیز بزرگترین مدرسه اتیسم کشور به نیروگاه خورشیدی
  • تحقق ۶۹ هزار شغل در استان اصفهان
  • افزایش ۲ هزار و ۸۶۵ واحدی شاخص کل بورس