Web Analytics Made Easy - Statcounter

جهان > اروپا - همشهری آنلاین:
اعضای حزب چپ میانه سوسیال دمکرات آلمان با انجام مذاکرات سیاسی با حزب راست میانه دمکرات مسیحی آنگلا مرکل برای تشکیل دولت ائتلافی و خروج از بن بست سیاسی در این کشور موافقت کردند.

به گزارش ایرنا، حدود 600 تن از اعضای حزب سوسیال دمکرات آلمان پس از جلسه چند ساعتی کنگره حزب ضمن انتخاب مجدد مارتین شولتس به ریاست این حزب، با آغاز مذاکرات مقدماتی با حزب دمکرات مسیحی آنگلا مرکل در خصوص گزینه های پیش رو برای تشکیل دولت موافقت کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حزب سوسیال دمکرات در بیانیه ای اعلام کرد که این مذاکرات از هفته آینده آغاز می شود و منجر به سه راهکار خواهد شد: تشکیل مجدد دولت ائتلاف بزرگ؛ پذیرش تشکیل دولت اقلیت از سوی حزب مرکل؛ یا برگزاری انتخابات مجدد در صورت شکست مذاکرات.

به گزارش پایگاه خبری دویچه وله انگلیسی، حزب دمکرات مسیحی مرکل از این تصمیم سوسیال دمکرات ها استقبال و اعلام کرد: هدف احزاب دمکرات مسیحی و سوسیال مسیحی CDU/CSU تشکیل یک دولت قابل اعتماد و باثبات برای آلمان است. 'کلاوس شولر' از مقامات حزب دمکرات مسیحی گفت که این حزب روزهای یکشنبه و دوشنبه آینده با تشکیل کمیته اجرایی فدرال، گام های بعدی را بررسی خواهد کرد.

در کنگره روز پنجشنبه حزب سوسیال دمکرات آلمان در عین حال انتقادهایی هم از مشارکت مجدد این حزب با دمکرات مسیحی ها مطرح شد، اما پیشنهادهای مطرح شده برای جلوگیری از مشارکت با حزب مرکل رای نیاورد و همچنین شولتس با کسب 81.9 درصد آرای اعضا بار دیگر به عنوان رئیس این حزب انتخاب شد. شولتس رئیس سابق پارلمان اروپا، اول بار در ماه مارس گذشته با کسب 100 درصد آرا به ریاست این حزب رسیده بود. 'زیگمار گابریل' وزیر امور خارجه آلمان و رئیس سابق حزب سوسیال دمکرات در یک پیام توئیتری انتخاب مجدد شولتس را تبریک گفت و از 'نتیجه متقاعد کننده با توجه به شرایط دشوار موجود' استقبال کرد.

به گزارش ایرنا، بن بست سیاسی در آلمان پس از آن ایجاد شد که مذاکرات مقدماتی حزب دمکرات مسیحی مرکل با دو حزب دمکرات های آزاد (لیبرال) و سبزها برای تشکیل ائتلاف موسوم به 'جامائیکا' به علت اختلافات در مورد سیاست های مختلف پس از حدود یک ماه، یکشنبه شب 28 آبان ماه به شکست انجامید. اکنون مرکل با دو گزینه تشکیل دولت موسوم به ائتلاف بزرگ با حزب سوسیال دمکرات یا دولت اقلیت - به احتمال فراوان با حزب سبزها - رو به رو است که در این صورت هم به همراهی حزب سوسیال دموکرات در پارلمان نیاز خواهد داشت.

در همین حال، مارتین شولتس رئیس حزب سوسیال دمکرات روز دوشنبه این هفته گفت که امانوئل مکرون رئیس جمهوری فرانسه و سایر رهبران اروپایی از او خواسته اند با پیوستن به دولت جدید آنگلا مرکل در آلمان، برای اجرای اصلاحات در اتحادیه اروپا تلاش کند. شولتس در گذشته از منتقدان سرسخت موضع برلین در حمایت از سیاست های ریاضتی و فشار بر کشورهای بحران زده در جریان بحران منطقه یورو برای اجرای اصلاحات گسترده در ازای کمک های مالی بود.

مکرون رئیس جمهوری فرانسه خواستار اجرای اصلاحات گسترده اقتصادی و مالی در اروپا از جمله وزیر دارایی و بودجه مشترک شده؛ ایده ای که با استقبال زیادی در دولت مرکل رو به رو نشده است زیرا دولت آلمان نگران است که چنین اصلاحاتی ممکن هزینه زیادی برای اقتصاد آلمان داشته باشد.

مرکل که به علت شکست مذاکرات برای تشکیل دولت ائتلافی باجدی ترین بحران سیاسی دوران زمامداری 12ساله خود رو به رو شده است، در پی اعلام آمادگی سوسیال دمکرات ها برای مذاکره، روز شنبه هفته گذشته ابراز امیدواری کرد که بتواند به زودی دولت تازه را تشکیل دهد. در همین حال شماری از رهبران سوسیال دموکرات هفته گذشته خواسته هایی اجتماعی مطرح کردند و از مرکل خواستند پیش از آغاز مذاکرات، 'اعتمادسازی' کند.

در همین زمینه: نخستین دور مذاکرات برای تشکیل دولت ائتلاف بزرگ در آلمان دولت ائتلافی و چرخش در دیدگاه حزب سوسیال دموکرات آلمان حزب سوسیال دمکرات خواستار تشکیل دولت اقلیت در آلمان شد تداوم بحران تشکیل دولت در آلمان | اعلام آمادگی مرکل برای نامزدی در انتخابات زودهنگام مذاکرات تشکیل دولت ائتلافی در آلمان به شکست انجامید

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۴۹۵۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با موافقت رهبر انقلاب؛ حکم اعدام بابک زنجانی نقض و تبدیل به ۲۰ سال حبس شد

آفتاب‌‌نیوز :

اصغر جهانگیر، سخنگوی جدید قوه قضاییه در نخستین نشست خبری خود در پاسخ به سوالی درباره آخرین وضعیت بابک زنجانی گفت: با توجه به همکاری وی و اینکه او بیش از ۱۰ سال در حبس بوده است و اموال این فرد در خارج از کشور شناسایی شد و با اعزام کارشناسان و ارزیابی و صحت‌سنجی، همه اموال از خارج از کشور بازگردانده شد، درخواست عفو محکوم علیه توسط دادگستری استان تهران از ریاست قوه قضائیه مطرح شد و با تأیید و موافقت رهبر معظم انقلاب حکم اعدام وی نقض و حکم وی به ۲۰ سال حبس تبدیل شد.

بابک زنجانی یکی از بزرگترین اختلاس‌گران ایران است. نام او در جریان فعالیت‌های کلان مالی مرتبط با دور زدن تحریم‌های بین‌المللی ایران و مسدود شدن مبالغ ارزی وی در بانک‌های خارجی در دوران دولت محمود احمدی‌نژاد مطرح شد.

زنجانی در سال ۱۳۹۲ توسط دادستانی کل کشور به اتهام بدهی بانک مالزی متعلق به وی که از وزارت نفت ایران سپرده داشت، بیش از دو و نیم میلیارد یورو به وزارت نفت و بانک مرکزی بدهکار شد و همچنین اخلال در نظام اقتصادی پنج ماه زودتر از سر رسید بدهی و با عوض شدن دولت ایران بازداشت شده بود.

دیگر خبرها

  • شروع مذاکرات بایرن مونیخ و لروی سانه؛ پیش ما بمان!
  • مجلس با یارانه نان، دارو و شیرخشک موافقت کرد
  • حماس: هر توافقی مشروط به موافقت اسرائیل با خواسته‌های ماست
  • استانداردهای دوگانه آلمان در قبال پوتین و نتانیاهو
  • با موافقت رهبر انقلاب؛ حکم اعدام بابک زنجانی نقض و تبدیل به ۲۰ سال حبس شد
  • موافقت مجلس و دولت با فوق‌العاده شغل پرستاران
  • موافقت مجلس با یارانه نان، دارو و شیرخشک
  • جزئیات جدید از پیشنهاد مصر درباره غزه؛ تل‌آویو با خروج نیروهایش از «نتزاریم» موافقت کرد
  • عضو کنست صهیونیستی: هیچ چیز مهمتر از بازگشت اسرا نیست
  • اعتراض علیه سیاست‌های ضد اسلامی دولت آلمان در هامبورگ