Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا به نقل از بیزینس اینسایدر، این رقم در نشستی میان مقام‌های وزارت خزانه‌داری انگلستان و مذاکره کننده ارشد اتحادیه اروپا در امور برگزیت مورد توافق قرار گرفته است.


براساس این گزارش، انگلستان تا پایان سال 2020 میلادی یعنی تقریبا دو سال پس از خروج رسمی از حلقه اعضای اتحادیه اروپا، همچنان در تامین بودجه این نهاد مشارکت خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


پرداخت این مبلغ هنگفت که ممکن است سال‌ها به طول بینجامد، برخلاف ادعای حامیان برگزیت مبنی بر صرفه‌جویی کلان در هزینه‌های تحمیل شده به موجب حضور در اتحادیه اروپا است.


پیش از این رسانه‌ها از تعیین کف 45 و سقف 55 میلیارد یورویی برای صورت حساب برگزیت خبر داده بودند که تقریبا با رقم فعلی مطابقت دارد.


اکثر مردم انگلیس در همه‌پرسی سال گذشته به خروج کشورشان از اتحادیه اروپا رای دادند و به دنبال آن ترزا می نخست وزیر جدید این کشور در ماه مارس (اسفند 95) در نامه ای به دونالد توسک رئیس شورای اروپا، تمایل کشورش را برای خروج از این اتحادیه اعلام کرد.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۵۴۲۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخست وزیر یونان: سیستم دفاع هوایی برای اوکراین نداریم

نخست‌وزیر یونان گفت آتن نمی‌تواند سیستم‌های دفاع هوایی مانند پاتریوت‌ یا اس-۳۰۰ را به اوکراین ارائه دهد.

به گزارش ایسنا، در پاسخ به فشار اتحادیه اروپا و ناتو برای افزایش کمک‌های نظامی به کی‌یف، کریاکوس میتسوتاکیس، نخست‌وزیر یونان اعلام کرد این کشور نمی‌تواند سیستم‌های دفاعی پاتریوت یا اس-۳۰۰ به اوکراین بدهد.

به نقل از بیزینس اینسایدر، با تشدید حملات هوایی روسیه به اوکراین، دولت‌های اتحادیه اروپا تحت‌فشار هستند تا سیستم‌های حفاظتی بیشتری برای کی‌یف فراهم کنند، به‌ویژه کشورهایی مانند یونان و اسپانیا که چنین سیستم‌هایی را در اختیار دارند.

میتسوتاکیس در مصاحبه‌ای عنوان کرد: یونان اس-۳۰۰ یا پاتریوت را به اوکراین نخواهد فرستاد. این سؤال از ما پرسیده شد و ما توضیح دادیم که چرا نمی‌توانیم این کار را انجام دهیم.

وزرای اتحادیه اروپا روز دوشنبه اعلام کردند در حال بررسی فوری راه‌هایی برای ارائه دفاع هوایی بیشتر به اوکراین هستند، اما قول مشخصی درباره سامانه‌های پاتریوت ندادند.

باتوجه‌به تنش‌ها با ترکیه، دفاع یک موضوع بسیار حساس برای آتن است. یونان درگذشته هزاران راکت، مواد انفجاری قوی، مهمات و راکت‌های ضدتانک به اوکراین ارسال کرده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کمک ۱۵ میلیون یورویی اتحادیه اروپا به افغانستان
  • احتمال خروج توتال از پروژه ال‌ان‌جی روسیه
  • عضو پارلمان اروپا: این نهاد ننگ بشریت است
  • تحریم‌های اروپا علیه روسیه به نفع فروشندگان گاز
  • نخست وزیر یونان: سیستم دفاع هوایی برای اوکراین نداریم
  • واکنش در اروپا به گنجاندن سپاه در لیست تروریست‌ها
  • حفظ گزینه خروج روسیه از یوفا
  • فضاسازی تبلیغی پارلمان اروپا علیه عملیات «وعده صادق»
  • چاقو کشی دختر دانش آموز علیه معلمان در انگلستان
  • ادامه جنگ اوکراین در سایه تحریم و تهدید روسیه