Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرهاد تجری در گفت و گو با جام جم آنلاین پیرامون آخرین وضعیت مردم زلزله زده استان کرمانشاه افزود: علی رغم تاکیدات مقام معظم رهبری در امر کمک رسانی به مردم و حضور ایشان و رییس جمهور در منطقه، متاسفانه پس از مرحله اسکان اضطراری، روند اسکان موقت با کندی پیش می رود.

وی با بیان اینکه سرما، کولاک و برف وباران شرایط زندگی بازماندگان و آسیب دیدگان زلزله اخیر را سخت کرده است، تصریح کرد: در بازدیدی که روز گذشته از روستای ناوه فره در منطقه دشت ذهاب داشتیم علاوه بر چادر باد شدید حتی موجب واژگونی برخی کانکس ها شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حال در چنین شرایط سختی ما همچنان شاهد بروکراسی پیچیده دستگاه ها در امر امداد ونجات و آغاز روند ساخت و ساز مسکن زلزله زدگان در بنیاد مسکن هستیم.

این نماینده مجلس با انتقاد و ابزار تاسف از نحوی مدیریت بحران در منطقه خاطر نشان کرد: با گذشت 25 روز وقوع زلزله هنوز اسباب و اثاثیه مردم زیر انبوهی از آوار در معرض باد و خاک و باران قرار دارد و اگر چند قطعه از وسایل در انباری سالم مانده بود به طرز دردآوری در حال نابودی است. از طرفی ما در بحث واگذاری کانکس برای اسکان موقت مدیریت متمرکزی نداریم و شهروندان در یک بلاتکلیفی به سر می برند به نحوی که کانکس های زیادی دپو شده و هنوز به مناطق نیازمند واگذار نشده است.

تجری در خصوص اینکه بحث درمانی مصدومان و نیازمندان به مداوا و بهداشت چگونه از دستگاه های متولی پیگیری می شود، گفت: از ارایه خدمات پزشکی و درمانی رضایت کامل داریم.

وی در ادامه درباره روند ساخت و ساز بنا های تخریب شده هم عنوان داشت: اگر خود آقای استاندار پای کار آمد که هیچ در غیر این صورت دستگاه های موظف به امداد رسانی، حرف شنوی ندارند و امورات را با حالت روان و صحیح پیش نمی برند و با توجه کندی که در روند احداث شاهد هستیم چشم ما آب نمی خورد به این زودی ها باری از مشکلات مردم برداشته شود.

تجری در مورد اختصاص وام احداث مجدد مسکن در منطقه گفت: رقم های مصوب در این خصوص ان شالله از طریق بانک های عامل پرداخت خواهد شد ولی هنوز عملیات ساخت و ساز بطور جدی آغاز نشده و بالاخره باید یک پیشرفتی داشته باشد تا پروسه دریافت وام تکمیل شود.

تجری پیرامون مسایل مرزی استان هم اضافه کرد: نظر به اینکه در مرز پرویزخان ما داد و ستد خوبی با عراق داشتیم متاسفانه به خاطر مسایل امنیتی( موضوع اقلیم) این مرز همچنان بسته است و شریان اقتصادی مردم از این طریق مسدود شده است که این باعث می شود ترکیه بازار خوب ما را در عراق تصاحب کند.الان مرز مریوان باز است که با توجه به فعالیت ترک ها این منطقه برای ما صرفه اقتصادی ندارد.

وی خاطر نشان کرد: مرز خسروی هم از بیم حملات تکفیری بسته شده و عملا مردم در شرایط دشوار زلزله زدگی در دیوار محصور شده اند.

منبع: جام جم آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۶۱۹۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسهیل در روند اجرای آزادراه شهید شوشتری ظرف ۱۰ روز آینده

تین نیوز

شهردار منطقه ۱۴ از بازگشایی مسیر آزادراه شوشتری ظرف ۱۰ روز آینده خبر داد.

 

 

به گزارش تین نیوز به نقل از تسنیم،  امیر شهرابی فراهانی؛ شهردار منطقه 14 در جریان این بازدید از محدوده خیابان رحیمی، سرای محله فیروزه و دوربرگردان سوم خرداد بازدید کرد و گفت: از عوامل خدمات شهری، ترافیک و عمران می خواهم که در روزهای آینده با حذف موانع و زوائد ترافیکی موجود در خیابان ها موجب سهولت تردد در محدوده منطقه شوند.

وی با تاکید بر کاهش بار ترافیکی افزود: لازم است ظرف یک هفته، با حداکثر 10 روز آینده مسیر مسدود در آزادراه شهید شوشتری حدفاصل اتوبان بسیج ـ محلاتی و پل ابوذر بازگشایی و مسیر تردد شهروندان همواره شده و از بار ترافیکی شرق منطقه کاسته شود.

شهردار منطقه 14 در حاشیه این بازدید با بیان آنکه طرح احداث آزادراه شهید شوشتری به عنوان تثبیت کننده حریم نهایی شرق تهران شامل احداث بزرگراهی شمالی ـ جنوبی در منتهی الیه شرق تهران است و بزرگراه امام رضا(ع) در جنوب شرق پایتخت را به بزرگراه شهید یاسینی در شمال شرق تهران متصل می کند، یادآور شد: طول این معبر بزرگراهی کمربندی بالغ بر 15 کیلومتر در دو مسیر رفت و برگشت به عرض پوسته تا 76متر است که هر مسیر شامل 3خط عبور بوده و در میانه مسیر از طریق تقاطع غیر هم سطح به بزرگراه شهید محلاتی متصل می گردد.

وی خاطرنشان کرد: به دلیل اهمیت این بزرگراه به عنوان کمربندی شرقی تهران و محور کمکی بزرگراه بسیج و نقش اساسی آن در هدایت ترافیک ترانزیتی برون شهری به خارج از شهر تهران و کاهش بار ترافیک در معابر شرقی، مدیریت شهری بر آن شد تا روند احداث این بزرگراه به عنوان یکی از اولویت های عمرانی از مسیر و محدوده منطقه تسهیل یابد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • زلزله خوزستان را لرزاند
  • هشدار نسبت به کلاهبرداری از مردم در پوشش خرید و فروش عتیقه
  • وقوع زلزله در این استان
  • (عکس) ادامه ساخت و ساز شهرداری زاکانی در پارک‌ها
  • تسهیل در روند اجرای آزادراه شهید شوشتری ظرف ۱۰ روز آینده
  • بیشترین بارش باران در کوهپایه اصفهان ثبت شد/تداوم روند کاهشی دما
  • رئیس شورای اسلامی شهر سمنان : اداره کل زندان‌ها از حساب شهرداری ۹۰۰ میلیون برداشت با آنکه به شهرداری بدهکار است
  • بورل: آواره شدن بیش از یک میلیون نفر در رفح ویرانگر خواهد بود
  • ارزیابی مناطق متاثر از زمین لرزه سیرچ/ خسارتی گزارش نشد
  • زلزله سیرچ را لرزاند؛ اعزام ۲ تیم امدادونجات به منطقه