Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-09@03:32:36 GMT

فعالیت ۵۶ کانون علمی در دانشگاه گیلان

تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۹۶۲۴۱۷

فعالیت ۵۶ کانون علمی در دانشگاه گیلان

خبرگزاری شبستان: رئیس دانشگاه گیلان از فعالیت ۵۶ کانون علمی در این دانشگاه خبر داد و گفت: دانشجویان امروز در ورود به سیاست، منطقی تر و عقلانی تر از گذشته هستند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، احمد رضی، رئیس دانشگاه گیلان امروز (18 آذر ) در مراسم گرامی داشت روز دانشجو در تالار حکمت دانشگاه گیلان اظهار کرد: روز دانشحو یادآور شهدای سال  1332و دیگر شهدای دفاع مقدس است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 وی با بیان اینکه دانشجویان در عرصه‌های مختلف سیاسی، اجتماعی و فرهنگی حضور داشته اند گفت: امروز نیز بحمدالله دانشجویان قوی‌تر از گذشته در عرصه های سیاسی فعال هستند.

 

 رضی اذعان کرد: دانشجویان امروز استکبارستیزی و شناختن سیاست و مناسک های داخل و خارج را خوب می شناسند.

 

 رئیس داتشگاه گیلان افزود: دانشحویان امروز با نشاط تر و منطقی تر بوده و عرصه سیاسی دانشجویان امروز عقلانی است.

 

 رئیس دانشگاه گیلان با بیان اینکه فعالیت 56 کانون علمی در دانشگاه گیلان فعالیت می کند تصریح کرد: 40 درصد از دانشجویان دانشگاه گیلان را دانشجویان تحصیلات تکمیلی تشکیل داده اند.

 

رضی خاطرنشان کرد: با توجه به تنوع در دانشگاه‌ها و رشته‌های تحصیلی و همچنین فضای مجازی و با گستردگی اطلاعات، امروز مطالبات و مطالبه گری دانشحویان نسبت به گذشته منطقی تر است.

 

وی اظهار کرد: اصل قرار ندادن حاشیه ها، واقع گرایانه با مسائل برخورد کردن و .... از ویژگی های دانشحویان فعال امروزی است.

 

 رئیس دانشگاه گیلان خاطرنشان کرد: دانشحویان در تشکل ها با گرایش‌های مختلف در ارتباط بوده و فعالیت می کنند.

 

 رضی  اظهار کرد: 56 انجمن علمی، 20 کانون فرهتگی،7شورای صنفی، بیش از 30 نشریه دانشجوی در دانشگاه گیلان فعال است.

پایان پیام/383

منبع: شبستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۶۲۴۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیر اساتید در جامعه باید مثبت و مشهود باشد

مصاحبه خبرنگار ایسکانیوز استانی با حسن محمدی عضو هیئت علمی معارف اسلامی دانشگاه آزاد ارومیه در سالروز گرامیداشت شهید مرتضی مطهری و روز معلم.

حسن محمدی دارای مدرک دکترای تاریخ اسلام و عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد ارومیه از سال ۱۳۹۴ تا کنون و مدیر گروه معارف اسلامی از تاثیرات یک استاد در جامعه اینگونه سخن گفت: یک استاد موفق باید بتواند در دانشجوی خود و در جامعه تاثیر مثبتی ایجاد کند و ما این تاثیر مثبت را عملا در جامعه بتوانیم مشاهده کنیم، هم در اخلاق و هم در رفتار دانشجو تغییر ایجاد کند. به نظر من استاد در جامعه باید الگو باشد و دیگران از او سرمشق بگیرند و اگر این جایگاه را داشته باشد آن جامعه میتواند به جامعه ای موفق تبدیل شود که استاد در آن در جایگاه واقعی خود قرار گرفته.


وی درباره معیار های یک استاد خوب گفت: یکی از معیارهای یک استاد خوب در وهله اول اخلاق اوست و تا زمانی که استاد ما یک استاد اخلاق مدار نباشد و مهربانی و عطوفت را در درس خود نگنجاند تاثیری بر دانشجو نخواهد گذاشت، پس اولین معیار برای یک استاد از نظر بنده اخلاق استاد و منش و روش برخورد وی است و دومین معیار استاد علم اوست که باید دارای علم به روز نافع و موثر برای دانشجویان باشد، ینی علمی به دانشجویان ارائه دهد که به درد زندگی امروزی آن ها بخورد و بتوانند مشکلی از مشکلات آنها را حل بکنند و این ها اساسی ترین معیار ها برای یک استاد است.

وی درباره انتظاراتش از دانشگاه گفت: در اخر من درخواستم از دانشگاه ازاد جایگاه استاد هست هم از نظر اجتماعی هم از نظر اقتصادی و اینکه نظم و انظباط در دانشگاه حاکم باشد و هر چیزی سر جای خودش باشد.


محمدی در پایان گفت: ما اساتید انتظار خیلی زیادی از دانشجویان نداریم، اینکه دانشجویان ما ارزش و جایگاه استاد را حفظ کنند، هم در برخورد و اخلاق و منش و هم اینکه علمی که از استاد می‌آموزند را بتوانند در زندگی خود به کار بگیرند و موفق شوند انتظارات ما براورده می‌شود و من احساس میکنم که مقام و جایگاه یک معلم نسبت به زمان های گذشته پایین‌تر آمده و همینکه انتظار داریم جامعه ارزش و جایگاه استاد و معلم را حفظ کند و معلمین در بالاترین درجه جامعه قرار بگیرند.

خبرنگار : ثنا عسگری انتهای خبر/ کد خبر: 1229142

دیگر خبرها

  • قدردانی دانشجویان غزه از جنبش دانشجویان آمریکا و اروپا
  • تاکید بر توسعه فعالیت‌های فرهنگی جهاددانشگاهی در دانشگاه‌ها
  • امین: فعالیت دانشجویان در صنایع را برای سازمان‌ها توجیه کنیم 
  • خبر خوش برای دانشجویان پزشکی؛ حق‌ الزحمه دستیاران ۱۵ میلیون تومان رسید
  • بورسیه با تضمین اشتغال دانشجویان دانشگاه آزاد توسط یک شرکت همه‌فن حریف
  • همایش بین المللی مدیریت ورزشی در اردبیل برگزار شد
  • کمک از دانشجویان برای اثاث کشی خانه استاد/ انصراف از دانشگاه به دلیل رفتارهای زشت استاد
  • حضور تشکل‌ها با عقاید مختلف در دانشگاه نشان از دموکراسی دارد
  • تاثیر اساتید در جامعه باید مثبت و مشهود باشد
  • جهش تولید با فعالیت دانشگاه‌های مهارت‌محور محقق خواهد شد