Web Analytics Made Easy - Statcounter

دزفول - به مناسبت هفته پژوهش، نمایشگاهی از دستاوردهای پژوهشی شهرهای شمال خوزستان صبح شنبه با حضور مسئولان محلی و استانی در دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول گشایش یافت.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول در حاشیه افتتاح این نمایشگاه در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: امسال تعداد غرفه‌های نمایشگاه، ۵۰ غرفه خواهد بود که نسبت به سال گذشته با ۳۰ درصد افزایش مواجه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حبیب اله عباسی افزود: غرفه های این نمایشگاه در اختیار ۱۷ سازمان شرکت کننده از جمله دانشگاه جندی شاپور، مرکزپژوهش و انجمن های علمی همین دانشگاه، مرکزتحقیقات صفی آباد، دانشگاه های علوم پزشکی و آزاد دزفول، دانشگاه فنی و حرفه ای شوش و دزفول، آموزش و پرورش دزفول، دانشگاه فرهنگیان اندیمشک و شوش، مرکزتحقیقات هفت تپه  و اداره میراث فرهنگی است.

وی تصریح کرد: به طور کلی، چهار غرفه از این نمایشگاه در اختیار دانشگاه جندی‌شاپور است تا دستاوردهای خود را به نمایش بگذارد.

معاون پژوهشی دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول در مورد دستاوردهای پژوهشی که قرار است در این نمایشگاه ارائه شود نیز گفت: به طور کلی هر دستاورد پژوهشی اعم از کتاب، مقاله، اختراع و طرح مرتبط با صنعت که در سال ۹۵ توسط مراکز آموزشی، تحقیقاتی و یا آموزش‌وپرورش انجام شده، در این نمایشگاه ارائه می‌شود.

عباسی ادامه داد: در این میان، دانشگاه صنعتی جندی شاپور نیز در این نمایشگاه به ارائه دستاوردهای پژوهشی خود از جمله ۲۳ طرح ارتباط با صنعت، ۲۱ عنوان کتاب منتشر شده، سه اختراع دارای تائیدیه علمی از سازمان پژوهش‌های علمی‌صنعتی، ۱۸ پایان‌نامه کارشناسی ارشد مورد حمایت سازمان آب و برق و ۱۰ پایان‌نامه کارشناسی ارشد مورد حمایت سازمان باغ موزه دفاع‌ مقدس خواهد پرداخت. 

عباسی یادآورشد: علاوه بر این، یک غرفه هم به صورت اختصاصی و در قالب مرکز پژوهشی جندی‌شاپور، دستاوردهای کنگره بین المللی جندی‌شاپور باستان را در معرض نمایش گذاشته است.

به گزارش مهر، این نمایشگاه در سالن ورزشی دانشگاه جندی شاپور با مساحتی در حدود هزار متر مربع برپا شده است.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۶۳۱۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستاوردهای سازمان اوقاف در مسیر انقلاب اسلامی است

مراسم اختتامیه نمایشگاه دستاوردهای نهاد وقف در راستای معرفی عملکرد و دستاوردهای سازمان اوقاف و امور خیریه امروز، یکشنبه ۹ اردیبهشت، در سالن همایش‌های هتل ارم تهران برگزار شد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، مراسم اختتامیه نمایشگاه دستاوردهای نهاد وقف در راستای معرفی عملکرد و دستاوردهای سازمان اوقاف و امور خیریه امروز، یکشنبه 9 اردیبهشت، در سالن همایش‌های هتل ارم تهران برگزار شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید مهدی خاموشی، رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه، طی سخنانی با تأکید بر حرکت در مسیر فرمایشات مقام معظم رهبری، اظهار داشت: من به وجود ایشان تبریک می‌گویم که پس از عمل به وعده صادق آثار زیادی از آن می‌بینیم. افتخار ما این است که در این زمان زندگی می‌کنیم و سازمان وقف خود را پیشرو در مسیر انقلاب اسلامی می‌داند.

او خاطرنشان کرد: ما برای مهم است که در عالم واقع و خارج چگونه به این موقوفه رسیدگی می‌کنیم، اینکه آیا موقوفه حرکت می‌کند یا زمین وسیعی است که حرکت نمی‌کند؟ بسیاری از زمین‌های موقوفه در موقعیت‌های جغرافیایی بایر هستند و ما طرح‌هایی داریم که در زمین‌هایی در استان‌های جنوبی به فکر رسیدگی به این وضعیت افتادند.

رئیس سازمان اوقاف با اشاره به برخی از طرح‌ها و محصولاتی که در این نمایشگاه حضور داشت گفت: ما سوسک‌های خرطوم داری در کرمان داریم که اگر به سراغ نخل‌ها بروند محصولات خرما به میزان قابل توجهی کاهش پیدا می‌کند و ما طرح‌هایی برای استفاده از پرتو افشانی برای از بین بردن این حشرات داریم تا مشکل کل نخلستان‌ها حل شود.

 

حضور 39 شرکت دانش‌بنیان در نمایشگاه دستاوردهای سازمان اوقاف

 

خاموشی ادامه داد: ما از دانش کافی برای بهینه‌سازی تولید برخورداریم. ما با موتورهایی توانایی کنترل کردن سرمازدگی محصولات کشاورزی هم داریم. تمام این موارد می‌تواند کمک بزرگی به کشاورزی ما بکند. ما در وقف درگیر این مسائل هستیم و باید به همه آن‌ها به صورت علمی نگاه کنیم.

او تصریح کرد: اگر این حرکات را ادامه دهیم جهش تولید ادامه پیدا می‌کند. علوم دانش بنیان می‌تواند در این مسیر بسیار اثرگذار باشد.

رئیس سازمان اوقاف با بیان اینکه دام سبک در کشور هر سال یک زایش دارد، اظهار داشت: مجموعه‌ای از دانشگاه تهران در حوزه دام رومن مراجعه کرد و بر اساس تحقیقات، مشخص شد هر سال از یک دام 7 رأس تولید می کند. از این مجموعه سه مجموعه در فارس قزوین و شهریار آماده شد و مجموعه‌ای نیز در کرمان است که پس از ورود 630 رأس، در حال حاضر این تعداد به 3500 رأس رسیده است.

خاموشی از انتقال جنین در دام یاد کرد و گفت: در این فعالیت نیز در مجموعه‌ای در جهاد دانشگاهی در کرج انجام می‌شود که در این باره قراردادی با آفریقا بسته شد.

او همچنین از راه‌اندازی کارخانه دانش سلامت کوثر در طول 8 ماه خبر داد و گفت: نیات برخی واقفین در حوزه پزشکی است که راه‌اندازی کارخانه دانش سلامت کوثر به عنوان مجموعه‌ای که تماماً موقوفه است، در همین راستا انجام شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مقیمی: سابقه دانشگاه جندی‌شاپور به دانشگاه تهران منضم شد
  • سابقه دانشگاه جندی شاپور به دانشگاه تهران منضم شد
  • بازدید مدیران عالی وزارت تعاون و سازمان تامین اجتماعی از غرفه بانک رفاه کارگران در نمایشگاه ایران اکسپو
  • رویداد صدرا با حضور ۳۱ شرکت صنعتی در دانشگاه آزاد دزفول گشایش یافت
  • آغاز مسابقات والیبال دانشجویان کشور دردانشگاه شمال آمل
  • آغاز مسابقات والیبال دانشجویان کشور در آمل
  • حضور رسانه‌های ترکیه در نمایشگاه دستاوردهای نظامی ایران
  • نمایشگاه دستاوردهای دانش آموزی طرح بوم در اردبیل
  • سفیراندونزی از غرفه استان فارس بازدید کرد
  • دستاوردهای سازمان اوقاف در مسیر انقلاب اسلامی است