Web Analytics Made Easy - Statcounter

همزمان با برگزاری امتحانات آزمون ورودی دوره کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۳۹۷ اولین مرحله بیست و سومین دوره آزمون المپیاد علمـی دانشـجویی کشـور برگزار می‌شود. به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، همزمان با برگزاری امتحانات آزمون ورودی دوره‌های کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۳۹۷ اولین مرحله آزمون المپیاد علمـی دانشـجویی کشـور (دوره بیست و سوم) نیز در ۲۴ رشته امتحانی برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این دوره از المپیاد در رشته‌های زبان و ادبیات فارسی، مجموعه علوم جغرافیایی، علوم اقتصادی، مجموعه الهیات و معارف اسلامی ـ. علوم قرآنی، مجموعه علوم تربیتی، مجموعه حقوق، مجموعه روانشناسی، علوم زمین، شیمی، مجموعه فیزیک، مجموعه زیست شناسی سلولی و مولکولی، آمار، مجموعه ریاضی برگزار می‌شود.

همچنین رشته‌های زیست شناسی گیاهی، زیست شناسی جانوری، مجموعه مهندسی برق، مجموعه مهندسی شیمی، مهندسی صنایع، مجموعه مهندسی عمران، مجموعه مهندسی مکانیک، مجموعه مهندسی مواد و متالورژی، مهندسی کامپیوتر، مجموعه زراعت و اصلاح نباتات، طراحی صنعتی نیز در این دوره از المپیاد حضور دارند.

برگزاری المپیاد «سلولهای بنیادی و مهندسی بافت» برای اولین بار

برای اولین بار المپیاد «سلولهای بنیادی و مهندسی بافت» در مرحله نهایی برگزار می‌شود و فقط داوطلبانی که در یکی از رشته هـای المپیاد دانشجویی مندرج در این ۲۴ رشته شرکت کرده و به مرحله نهایی (مرحله دوم) راه یابند، در مرحله نهایی می‌توانند به جای شرکت در رشته اصلی المپیاد مربوطه، در صورت تمایل در المپیاد «سلولهای بنیادی و مهندسی بافت» شرکت کنند.

مواد آزمون، برنامـه امتحانی و جزئیات آن متعاقباً از طریق سایت واحد المپیاد سازمان سنجش به نشانی: org.sanjesh.olympiad://http اطلاع رسانی خواهد شد.

نحوه شرکت دانشجویان

الف) دانشجویانی که حداقل ۷۰ واحد درسی گذرانده باشند، می‌توانند متقاضی شرکت در المپیاد رشته‌های یاد شده باشـند. متقاضـیان باید فـرم تقاضانامه ثبت نام اینترنتی را همانند سایر داوطلبان شرکت کننده در آزمون ورودی دوره‌های کارشناسی ارشـد ناپیوسـته سـال ۱۳۹۷ تکمیـل کنند.

ب) مواد امتحانی مرحله اول رشته‌های المپیاد، همانند مواد امتحانی دوره کارشناسی ارشد این رشته‌ها خواهد بود.

ج) منتخبین مرحله اول المپیاد علمی دانشجویی، براساس نمرات اکتسابی داوطلب در آزمون رشته‌های مذکور با ضرایب برابر و بدون احتساب نمـره معدل کارشناسی، تعیین و از طریق سایت المپیاد سازمان سنجش اعلام خواهد شد.

د) منتخبین مرحله اول المپیاد متمرکز به همراه منتخبین المپیاد غیرمتمرکز (اسامی اعلام شده از طریق سایت سـازمان سـنجش) مـی تواننـد در آزمون تشریحی مرحله دوم (نهایی) المپیاد علمی دانشجویی کشور، شرکت کنند.

ه) دانشجویان سال سوم متقاضی شرکت در المپیاد دانشجویی کشور مجاز به انتخاب رشته برای مقطع کارشناسی ارشد نیستند و باید در تقاضانامه اینترنتی، بند ۳۱) منحصراً متقاضی شرکت در المپیاد می‌باشم، را علامتگذاری کنند.

تبصره ۱:دانشجویان متقاضی باید کلیه اطلاعات فرم تقاضانامه ثبتنام اینترنتی را، همانند سایر داوطلبان تکمیل کنند.

تبصره ۲:منتخبین مرحله اول المپیاد متمرکز (اسامی اعلام شده از طریق سایت واحد المپیاد سازمان سـنجش پس از اعـلام نتـایج اولیه آزمون کارشناسی ارشد) از اداره کل آموزش محل تحصیل خود گواهی اشتغال به تحصیل را دریافت کنند و سپس از طریـق پسـت الکترونیکـی مرکز المپیاد به نشانی: org.sanjesh@olympiad ارسال کنند.

تبصره ۳:متقاضیان شرکت در المپیاد متمرکز و غیرمتمرکز باید در زمان شرکت در آزمون المپیاد (در نیمه دوم سال تحصیلی ۱۳۹۷) دانشجو باشند.

تبصره ۴:فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی نمی‌توانند در المپیاد علمی دانشجویی کشور شرکت کنند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۵۶۶۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاری علمی دانشگاه آزاد همدان با یک شرکت لبنی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، رویداد سه‌روزه «صدرا» با شعار «صنعت، دانشگاه، راه اشتغال» به همت دانشگاه آزاد اسلامی در حال برگزاری است که یک شرکت لبنی نیز در این رویداد حضور دارد.

مسئول واحد تحقیق و توسعه این شرکت لبنی در حاشیه این رویداد در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا با بیان اینکه ۱۶ مجموعه پگاه در کشور فعال بوده که یک مجموعه در همدان مستقر است، اظهار کرد: در حال حاضر شرکت ۶ گروه محصول باکیفیت را با دریافت پنج iso تولید می‌کند.

لیلا بخشی با بیان اینکه این شرکت سال گذشته موفق به کسب عنوان دانش‌بنیان نیز شد این مهم را تأییدی بر اهمیت ارتباط این صنعت با مراکز علمی و پژوهشی عنوان کرد.

وی از همکاری با دانشگاه‌ها به‌منظور انجام پایان‌نامه‌های ارشد و رساله دکتری به‌خصوص در رشته صنایع غذایی و حمایت از آثاری که منجر به حل مسائل می‌شوند؛ خبر داد.

مسئول واحد تحقیق و توسعه این شرکت صنعتی با اشاره به اینکه انعقاد تفاهم‌نامه همکاری علمی ـ پژوهشی با دانشگاه آزاد اسلامی در دست اقدام است از حضور دانشجویان به‌ویژه در رشته صنایع غذایی و بهداشت مواد غذایی به عنوان کارورز و همچنین جذب نیرو در این شرکت خبر داد و افزود: بازدید دانشجویان از شرکت پگاه نیز برای آشنایی با فعالیت‌ها نیز انجام می‌شود.

بخشی، بهره‌مندی از نظرات قشر مؤثر دانشجو و تخصص علمی دانشگاه برای ارتقای محصولات را مهم عنوان کرد و متذکر شد: شرکت در این همایش و در برنامه‌های بعدی هم حضور فعال خواهد داشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • همکاری علمی دانشگاه آزاد همدان با یک شرکت لبنی
  • نقش ویژه مهندسی مکانیک سنگ را در توسعه کشور جدی بگیریم
  • زمان اعلام نتایج آزمون ارشد مشخص شد
  • اعلام نتایج آزمون ارشد در اواخر خرداد
  • آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی 10 و 11 خرداد ماه در سراسر کشور برگزار می‌شود
  • ببینید| نخستین المپیاد دانشجویی ورزش‌های فناورانه و فیجیتال
  • ۴۳۰ حافظ یزدی در آزمون ملی اعطای مدرک تخصصی شرکت کردند
  • مرحله نهایی جشنواره قرآنی حیات در مشهد برگزار خواهد شد
  • استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در تمام رشته‌های کارشناسی از مهر آینده
  • استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در تمامی رشته‌های کارشناسی از مهر ماه