Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-07@17:06:01 GMT

معضل بیکاری و مهاجرت جوانان در ملکشاهی

تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۹۶۴۳۱۶

معضل بیکاری و مهاجرت جوانان در ملکشاهی

بیکاری و نبود شغل مناسب در سایه محرومیت عمیق شهرستان باعث شده تا تعداد زیادی از مردم خصوصا جوانان از این منطقه مهاجرت کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ملکشاهی خبر، مسئله اشتغال و بیکاری به عنوان یکی از فراگیرترین و البته عمیق‌ترین مسائل کنونی اقتصاد کشور مطرح است. از آنجا که بیشتر ساکنان روستا به فعالیت در بخش کشاورزی اشتغال دارند، به خطر افتادن اشتغال در این حوزه موجب شکل‌گیری مهاجرت روستاییان به شهر شده که پیامدهای متعددی را با خود به همراه داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیکاری یک معضل است، معضلی که امروزه در کشور بسیار مشاهده می شود و بعلت نبود کار مهاجران پیر و جوان، زن و مرد خطرهای ناشی‌ از آوارگی و غربت را به جان می‌خرند و روانه‌ی‌ شهرهای بزرگ می‌شوند.

شهرستان ملکشاهی نیز از این قاعده مستثنا نیست. چرا که بیکاری و نبود شغل در سایه کم توجهی مسئولان به معضلی حاد در شهرستان کمتر توسعه یافته ملکشاهی تبدیل شده به طوری که این مسئله در سایه محرومیت عمیق شهرستان باعث شده تا تعداد زیادی از مردم خصوصا جوانان از این منطقه مهاجرت کنند.

هرچه زمان می گذرد زوایای پنهان محرومیت ملکشاهی و مهاجرت مردم این منطقه بیشتر به چشم می خورد،امروز اشتغال در این شهرستان سرابی بیش نیست و جوانان این منطقه محروم دیگر دل خسته از همه راه هایی که رفته اند، از پیدا کردن شغل نا امید شده اند.

بیکاری در شهرستان ملکشاهی در حالی بیداد کرده و به یک سرطان بدخیم تبدیل شده، که این شهرستان یکی از شهرستان های توانمند استان درهمه بخش‌های اقتصادی به ویژه بخش کشاورزی و دامداری است.

شهرستان ملکشاهی با جمعیت بیش از 22 هزار نفر که حدود نیمی از جمعیت آن را جوانان تشکیل می دهند، متاسفانه مورد بی مهری مسئولان قرار گرفته و آن طور که شایسته است حق شهرستان ملکشاهی ادا نشده و همچنین عدم اشتغال پایدار و نبود کارخانجات و کارگاه‌های کوچک  باعث روند افزایش مهاجرت از این شهرستان به شهرهای بزرگ شده است.

ملکشاهی به عنوان یکی از شهرستان های ایلام متاسفانه تاکنون نتوانسته چهره شهری به خود بگیرد و از امکانات و اعتبارات اختصاصی به شکل ممکن استفاده کند و همین موضوع باعث شد مردم رغبتی برای ماندن در این شهرستان نداشته باشند.

بیکاری و کمبود امکانات در شهرستان ملکشاهی به حدی است که اهالی این شهرستان به اجبار اقدام به مهاجرت خانوادگی به سایر شهرهای بزرگ کشور می کنند.

ریشه مشکلات اشتغال در مهاجرت روستاییان به شهرهای بزرگ، بیکاری و کم کاری در مناطق روستایی و توزیع نامناسب درآمد، نبود امکانات مناسب جهت ایجاد اشتغال در مناطق روستایی است.

در نتیجه به منظور کاهش بیکاری در مناطق روستایی، اعمال سیاست هایی که توسعه موزون شهر و روستا، توزیع عادلانه امکانات تولید، آموزش های فنی- حرفه ای در جهت ارتقای مهارت همسو با نیاز مناطق روستایی و بهبود زیر ساخت ها در مناطق روستایی را به همراه داشته باشد ضروری است.

جذب سرمایه گذاران بخش خصوصی توسط مسئولان و خیرین، راه اندازی کارگاه های کوچک، تامین آب جهت رونق کشاورزی، ایجاد راه های ارتباطی مناسب، ایجاد جاذبه‌ها و امکانات شهری و ... از دیگر عوامل مهم در جلوگیری و کاهش مهاجرت مردم از ملکشاهی می باشد که در صورت توجه مسئولان به این موارد می توان معضل بیکاری را در ملکشاهی از بین برد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۶۴۳۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احداث شهرک‌های شیلاتی نهاوند در مرحله مکان یابی

به گزارش خبرنگار مهر، جعفر سلگی ظهر یکشنبه در جلسه احداث شهرک‌های شیلاتی شهرستان نهاوند گفت: با اشاره به اینکه نهاوند به عنوان قطب شیلات غیر ساحلی کشور شناخته شده و با وجود سراب‌های متعدد نیاز احداث این شهرک به منظور توسعه شیلات و ایجاد اشتغال تاکید کرد.

وی افزود: با ایجاد این شهرک اراضی بایر احیا و آب‌های بدون استفاده پس از مصرف در پرورش ماهی به رودخانه و مصرف بهره برداران بخش کشاورزی و باغات هدایت می‌شود.

سلگی بیان کرد: مکان یابی و بررسی این موضوع از طریق استعلام از دستگاه‌های ذیربط و استفاده از اراضی ملی می‌تواند در ایجاد منطقه گردشگری و دیگر صنایع وابسته توسعه و اشتغال پایدار را برای شهرستان محقق کند.

کد خبر 6097396

دیگر خبرها

  • اشتغال زندانیان از مهم‌ترین کارهای امنیت‌ساز است
  • ۷۰۰ نفر بیمه شده قالی بافی در سرپل ذهاب فعالیت دارد
  • ۶۰ هزار شغل در استان بوشهر ایجاد شد/ رونق کسب‌وکارها در سال جاری
  • مهلت یک‌هفته‌ای استاندار برای ایجاد کارگروه ویژه اشتغال در لرستان
  • موافقت رئیس‌جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه
  • نجات ۲ کوهنورد گرفتار در ارتفاعات کبیر کوه شهرستان ملکشاهی
  • نجات ۲ کوهنورد گم شده در ارتفاعات کبیر کوه شهرستان ملکشاهی
  • احداث شهرک‌های شیلاتی نهاوند در مرحله مکان یابی
  • فیلم| رئیسی: فعال شدن اقتصاد در روستاها مانع مهاجرت جوانان به حاشیۀ شهرها می‌شود
  • هدف‌گذاری ایجاد یک میلیون و ۴۴ هزار شغل در سال جاری