Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا ؛ محمدرضا خباز گفت: باید برای افزایش اشتغال در سمنان روش های مدیریتی خود را تا حدودی تغییر دهیم و مدیران دستگاه های اجرایی و بانکی باید به سرمایه گذار کمک کنند.

وی با تاکید بر ضرورت تحقق راهبرد سال اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال ، اظهارداشت: خداوند منابع زیادی در این استان قرار داده که باید از این نعمت ها برای عزت و رفاه هم استانی ها بهره گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد : با کاهش بارندگی و خشکسالی در اقلیم و طبیعت سمنان روبه رو هستیم اما باید برای افزایش توسعه اقتصادی با سیاستگذاری های کلان از بحران عبور کرد.

خباز ادامه داد : برای افزایش اشتغال در سمنان باید بخش خصوصی میدان دار تحرک های اقتصادی باشد و مدیران ارشد این استان باید طرح های اشتغال محور سرمایه گذاران را پیگیری کنند.

بیش از یکهزار و 800 واحد صنعتی در نواحی و شهرک های صنعتی این استان فعال است و نرخ مشارکت اقتصادی سمنان 39.4 درصد در هشت ماه سال 96 و سهم شاغلان در بخش های مختلف اقتصادی استان در بخش خدمات بیش از 49 درصد، در بخش صنعت و معدن بیش از 33 درصد و در کشاورزی بیش از 18 درصد است.

استاندار سمنان با اشاره به این که سمنان در بخش های کشاورزی و دامداری دارای ظرفیت های بسیار مناسبی است، گفت: مسوولان امر به منظورجلوگیری از خام فروشی و خروج مواد خام در این بخش ها در استان برنامه ریزی جدی تری داشته باشند.

خباز اضافه کرد : ایجاد واحد دامپروری و فرآوری محصولات لبنی با استفاده از ظرفیت اتحادیه دامداران استان و بکارگیری فعالان بخش خصوصی می تواند تا حد زیادی در افزایش اشتغال در سمنان کمک کند.

 بیش از 900 هزار راس دام سبک در سمنان وجود دارد و سهم این استان از تولید شیر و گوشت کشور بیش از پنج درصد است و همچنین بیش از 40 هزار بهره بردار کشاورزی درسمنان فعالیت دارند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۶۵۸۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تضمین خوراک پتروشیمی‌ها با ورود بخش خصوصی به بالادست صنعت نفت

به گزارش قدس آنلاین، «مرتضی شاهمیرزایی» امروز (سه‌شنبه) در مراسم امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی در محل وزارت نفت افزود: پتروشیمی‌ها با پرداخت معوقات خود مانع از محدودیت‌های گازی شوند.

مدیرعامل شرکت ملی پتروشیمی گفت: در دولت سیزدهم با اجازه ورود به بخش خصوصی منجر به توسعه میادین شده و تا کنون نیز چهار طرح بید بلند خلیج فارس، NGL ۳۱۰۰, NGL۳۲۰۰ و به سازی مشعل‌های مارون را شاهد بودیم.

شاهمیرزایی گفت: با جمع‌آوری گازهای همراه، روزانه ۴۰ میلیون متر مکعب به شبکه سراسری گاز وارد می‌شود.

مدیرعامل شرکت ملی پتروشیمی گفت: این تفاهم‌نامه روزی تاریخی را رقم زد و برای بهتر انجام شدن آن باید همکاری بین هلدینگ‌ها با دولت بیشتر شود و هلدینگ‌ها باید به اندازه توان خود سرمایه بیاورند.

وی در پایان گفت: مهم‌ترین راهبردهای پتروشیمی تکمیل زنجیره ارزش است که طبق برنامه در حال پیگیری آن هستیم.

گفتنی است؛ تفاهم‌نامه توسعه میدان‌های گازی با توان هلدینگ‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی امروز (سه شنبه، ۱۱ اردیبهشت) با حضور «جواد اوجی» وزیر نفت، «محسن خجسته‌مهر» مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران، مرتضی شاهمرزایی مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی و جمعی از مدیران عامل صنعت نفت، گاز و پتروشیمی کشور امضا شد.

ارزش مجموع تفاهم‌نامه‌هایی که امروز به امضا رسید ۶.۴ میلیارد دلار برآورد می‌شود و با اجرای این طرح‌ها، حدود ۱۲۷ میلیون متر مکعب به تولید گاز کشور با هدف تامین پایدار خوراک پتروشیمی‌ها اضافه خواهد شد.

شرکت ملی نفت ایران برای توسعه میدان‌های گازی کشور با استفاده از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های شرکت‌های ایرانی، مذاکراتی پرشمار را با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی انجام داده است. در نتیجه این اقدامات، تفاهم‌نامه‌های مطالعه توسعه ۱۶ میدان گازی در جنوب، جنوب غرب کشور و خلیج فارس با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی امضا شد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • ارتقای حمل‌ونقل عمومی در پرند ضروری است
  • چالش‌های آوج در مسیر توسعه
  • ۳۱ هزار مجوز استخدام فرزندان ایثارگر کسب شده است
  • چهار دستورکار ضروری دولت برای تحقق مشارکت مردم در جهش تولید
  • توزیع ۳۶۰۰ دستگاه لوازم سرمایشی و گرمایشی بین مددجویان بوشهری
  • ارائه خدمات ضروری به بیش از ۸۰۰ هزار نفر در افغانستان
  • تضمین خوراک پتروشیمی‌ها با ورود بخش خصوصی به بالادست صنعت نفت
  • بیش از ۶.۳ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در صنعت نفت و گاز
  • کنسرسیوم توسعه ریلی افغانستان، متشکل از چند شرکت خصوصی ایرانی است!
  • توسعه شرق کشور در گرو حل مسائل مشترک استان های شرقی