Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@16:13:43 GMT

احیای قنوات خوشاب نیازمند 440 میلیارد ریال اعتبار

تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۹۷۰۰۵۷

احیای قنوات خوشاب نیازمند 440 میلیارد ریال اعتبار

سبزوار- ایرنا- مسئول امور فنی و زیربنایی مدیریت جهاد کشاورزی خوشاب گفت: از مجموع 276 رشته قنات این شهرستان 80 درصد آن نیاز به احیا و مرمت دارند که برای این امر 440 میلیارد ریال اعتبار لازم است.

سید عباس ملکی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: امسال 6 رشته قنات در این شهرستان با هزینه یک میلیارد و160 میلیون ریال مرمت و بهسازی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار کرد: این قنوات در روستاهای عنبرستان، طالبی، نصر آباد، فوجی و شهر سلطان آباد به طول 10 کیلومتر می باشند.
وی گفت: سال گذشته نیز پنج رشته قنات این شهرستان به طول هشت کیلومتر با هزینه یک میلیارد ریال احیا و مرمت شد.
ملکی افزود: قنوات این شهرستان 15 درصد منابع آب کشاورزی را تشکیل می دهند و از این نظر اهمیت بسزایی دارند.
وی با بیان اینکه خشکسالی و حفر بی رویه چاهها، موجب کاهش سطح آبهای زیرزمینی و خشکیدن قناتها شده است اظهار کرد: با توجه به کمبود اعتبارات بازسازی و مرمت قنوات به عنوان منابع پایدار آب، ادامه روند مرمت قنوات با خودیاری و مشارکت خیران و کشاورزان میسر است.
هم اکنون 276رشته قنات به طول 220 کیلومتر با دبی استحصالی 650 لیتر در ثانیه در شهرستان خوشاب وجود دارد.
شهرستان خوشاب با بیش از 36 هزار هکتار اراضی کشاورزی و باغی 225 حلقه چاه عمیق و نیمه عمیق، 265 رشته قنات و 2 رودخانه دایمی، یکی از قطب های کشاورزی غرب استان خراسان رضوی است.
سلطان آباد مرکز شهرستان 38 هزار نفری خوشاب در 197 کیلومتری غرب مشهد قرار دارد.
خبرنگار: حمید دلاوری هروی ** انتشار دهنده: محمد حسین علی مقدم
8145/7495 / 6053

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۷۰۰۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محرومیت زدایی از چهره فارس با اجرای بیش از هزار برنامه جهادی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، مسئول سازمان بسیج سازندگی فارس، گفت: این برنامه‌ها به مدت یک هفته و از فردا و همزمان با آغاز هفته بسیج سازندگی در مناطق مختلف استان آغاز می‌شود.
سرهنگ پاسدار علی‌اکبر طحان افزود: این برنامه‌ها شامل ۲۴۵ برنامه مربوط به محرومیت زدایی، ۱۴۷ برنامه مربوط به اشتغال و اقتصاد، ۵۵۸ برنامه در موضوع خدمت رسانی جریان جهاد و ۷۵ برنامه هم به عنوان کمک‌های مومنانه عملیاتی می‌شود.
۱۷ اردیبهشت ۱۳۷۹ به درخواست رهبر معظم انقلاب بسیج سازندگی تشکیل شد.
وی ادامه داد: در دو سال گذشته در استان شاهد اقداماتی برای محرومیت زدایی از سوی گروه‌های جهادی و بسیج سازندگی بودیم که از جمله می‌توان به آبرسانی به ۳۰۸ روستا، اجرای ۹۴ پروژه راه روستایی به ارزش سه هزار میلیارد ریال، ساخت هزار و ۲۰۰ مسکن مددجویی کمیته امداد و ایجاد مشاغل خانگی اشاره کرد.
او اظهار کرد: همچنین با همت و تلاش نیرو‌های جهادی استان، در مدت ۲ ماه یک میلیون اصله نهال در بیابان‌های استان کاشته شد.
مسئول سازمان بسیج سازندگی فارس گفت: تکمیل و مرمت ۸۰۰ مسکن نیازمندان در سال ۱۴۰۲، بهسازی و مرمت راه‌های بین مزارع، تکمیل مساجد و مجتمع فرهنگی و مذهبی، ساخت و تکمیل مخازن هفت مترمکعبی آب آشامیدنی، استخر‌های آب کشاورزی، احیا و لایروبی چاه و قنات، ساخت و تکمیل کانال‌های کشاورزی، تکمیل خانه عالم و مجموعه‌های ورزشی، ساماندهی و مرمت گلزار شهدا در این استان انجام شده است.
طحان افزود: در نوروزامسال هم، ۹ هزار و ۸۶۸ نفر در قالب ۷۶۴ گروه جهادی در هشت عرصه عمرانی، بهداشت و درمان، فرهنگی و تربیتی، کمک مومنانه، آموزشی و تحصیلی، کشاورزی و دامپزشکی، آسیب‌های اجتماعی و مشاوره، اشتغال و اقتصاد به مردم استان خدمت رسانی کردند.
وی ادامه داد: همچنین در ماه مبارک رمضان، به همت ۵۰۰ گروه جهادی و با راه اندازی پویش سراسری ‘خانه دوست کجاست’ در ۲ موضوع توزیع افطاری ساده و تعمیر و خانه تکانی منازل افراد نیازمند خدمت رسانی شد.

دیگر خبرها

  • ساخت یادمان شهدای گناباد نیازمند تامین اعتبار است
  • ۵۰ درصد چاه‌های آب سمنان نیازمند مرمت و بازسازی است
  • ۲۰۰ میلیارد ریال از حقوق دولتی معادن برای عمران خواف تخصیص یافت
  • اتمام مرمت و لایروبی دو رشته قنات کشاورزی در ورزقان
  • خسارت ۲ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی به زیربخش‌های کشاورزی
  • مسدودی چند رشته قنات در تفت از پیامد‌های بارش‌های بهاری
  • تکمیل طرح چهارخطه شدن محور دره شهر ، پلدختر نیازمند اعتبار
  • جاده مواصلاتی قرح به گوشکی نیازمند تامین اعتبار است
  • محرومیت زدایی از چهره فارس با اجرای بیش از هزار برنامه جهادی
  • ساماندهی ۴۰۰ کیلومتر از رودخانه‌های استان اصفهان