Web Analytics Made Easy - Statcounter

عبدالرسول پیشاهنگ معاونت راهبری تولید شرکت مادرتخصصی تولید نیروی برق حرارتی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم اظهار داشت: در مجموع 645 واحد نیروگاهی در 85 نیروگاه در کشور داریم که از این تعداد تقریبا 60 درصد متعلق به بخش خصوصی و 40 درصد متعلق به بخش دولتی است.

وی افزود: در تابستان سال جاری نیروگاههای حرارتی کشور در مجموع آمادگی بیش از 99 درصد داشتند که این میزان آمادگی در نوع خود یک رکورد جهانی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

* تعمیرات 89 هزار مگاوات ظرفیت نیروگاهی

پیشاهنگ با بیان اینکه "زمان و میزان تعمیرات با حل معادلات چندمجهولی مشخص می شود"، گفت: در کل سال حدود 270 روز وقت تعمیرات داریم و پس از حل معادلاتی چندمجهولی که پارامترهایی چون کارگاههای تعمیراتی، قطعات یدکی، وضعیت سوخت نیروگاهها، ساعت کارکرد واحدها، وضعیت بازار برق و نیاز مصرف را در دل خود دارند، لیست تعمیرات کلیه نیروگاهای کشور تنظیم و به کلیه نیروگاهها ابلاغ می شود و با همکاری دیسپچینگ ملی این تعمیرات انجام می شود.

وی ادامه داد: در سال جاری 89 هزارمگاوات ظرفیت نیروگاهی برای تعمیرات برنامه ریزی شده که از این رقم تاکنون 35 هزار مگاوات به تعمیرات رفته‌اند و 30 هزار مگاوات از تعمیرات برگشته‌اند.

* پیش بینی افزایش 4 هزار مگاواتی پیک مصرف برق سال 97

این مقام مسئول با بیان اینکه "امیدواریم با برنامه ریزی های صورت گرفته به موقع تعمیرات واحدهای حرارتی انجام شود"، گفت: پیش بینی می کنیم سال آینده حدود 4 هزار مگاوات به نیاز مصرف برق کشور اضافه شود که باید با مدیریت مصرف پیک مهار گردد و نیروگاهها آمادگی داشته باشند.

وی افزود: در این خصوص از طرف شرکت مادرتخصصی تولید برق حرارتی برنامه ریزی شده که در سال جاری 3200 مگاوات ظرفیت جدید به نیروگاههای کشور اضافه شود.

پیشاهنگ تصریح کرد: همچنین موفق شدیم در راستای اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی و به منظور اینکه بهره برداری بهینه تری از واحدهای موجود داشته باشیم، با خنک کردن هوای ورودی واحدها و تنظیم دریچه های ورودی، از واحدهای موجود به میزان 1000 مگاوات بیشتر تولید برق داشته باشیم که این افزایش 1000 مگاواتی در مقایسه میزان تولید برق واحدهای موجود در تابستان 96 نسبت به تابستان 95 مشهود است.

انتهای پیام/

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۷۰۵۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ظرفیت تبادل برق با کشورهای همجوار به ٥ هزار مگاوات

مدیرعامل شرکت توانیر از امکان صادرات برق ایران به اروپا از طریق ترکیه با مشارکت شرکتهای بخش خصوصی فعال در بازارهای برق منطقه ای در ٨ ماه عادی سال خبر داد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری تسنیم، مصطفی رجبی مشهدی، مدیرعامل شرکت توانیر اظهار داشت: ما مرز مشترکی با اروپا نداریم، اما از طریق یک پست پیشرفته (بک تو بک) از طریق ترکیه تا 600 مگاوات امکان تبادل انرژی با اروپا وجود دارد.

وی افزود: در این خصوص پروتکل و توافقنامه ای بین شرکت مدیریت شبکه برق ایران و طرف ترکیه ای امضا شده که بر اساس آن پروتکلهای فنی تنظیم شده تا طرح شکل اجرایی به خود گرفته و  به نحو مطلوبی انجام شود. درمجموع برنامه این است که ابتدا برق به ترکیه و بعد از طریق این کشور به کشورهای اروپایی  صادر و به همین طریق از اروپا به ترکیه و سپس به ایران وارد شود.

رجبی مشهدی اضافه کرد: آن چه به لحاظ مطالعاتی بررسی شده این است که ظرفیت تبادل برق با کشورهای همجوار تا ٣ هزار مگاوات وجود دارد، اما از طریق خطوط جدید که در برنامه های آینده مدنظر داریم، امکان تبادل برق با این کشورها تا ٥ هزار مگاوات قابل افزایش است.

وی با تاکید بر این که تبادل برق با کشورهای همجوار حتی می تواند به رفع ناترازی برق در فصل گرم سال از طریق واردات نیز کمک کند،

سخنگوی صنعت برق در همین زمینه خاطرنشان کرد: در چهار ماه گرم سال ما مشکل ناترازی برق داریم، اما در ٨ ماه باقیمانده امکان صادرات فراهم است، قطعا این تبادل برق کمک می کند که ناترازی را هم در تابستان برطرف کنیم یعنی در تابستان برق وارد کنیم و در دوره هایی که کمبود نداریم برق را صادر کنیم، پس اتفاقا تبادل و صادرات برق می تواند کمک کند که ناترازی را به حداقل برسانیم.

مدیرعامل شرکت توانیر در پایان از فراهم بودن امکان صادرات برق سرمایه گذاران بخش خصوصی از مسیرهای انتقال برق موجود تا سقف 300 مگاوات (50 مگاوات به افغانستان، 50 مگاوات به پاکستان، 100 مگاوات به عراق و 100 مگاوات به ترکیه) خبر داد و تصریح کرد: سرمایه گذاران می توانند ٨ ماه برقشان را به این کشورها صادر  و در ٤ ماه گرم سال نیز به داخل عرضه کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تلاش ها برای تحقق تابستان بدون خاموشی در قم
  • راه‌اندازی سه نیروگاه برق با ظرفیت ۵۸ مگاوات در صنایع بزرگ کرمانشاه
  • افزایش ۶ درصدی تولید برق در فروردین ۱۴۰۳
  • افزایش ظرفیت تبادل برق با کشورهای همجوار به ٥ هزار مگاوات
  • طرح توسعه نیروگاه ۵۰۰ مگاواتی برق
  • خروج از مدار واحد ۳ بخار نیروگاه نکا
  • ظرفیت تبادل برق با کشور‌های همجوار به ۵ هزار مگاوات افزایش می‌یابد
  • واحد ۳ بخار نیروگاه نکا از مدار تولید خارج شد
  • اجرای طرح توسعه نیروگاه ۵۰۰ مگاواتی برق در مازندران
  • اتصال دوباره واحد شماره ۲ بخاری نیروگاه شهید رجایی به شبکه سراسری