Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-02@00:25:03 GMT

افزایش ۵.۹۶ درصدی نرخ مشارکت اقتصادی در آبادان

تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۹۷۱۵۰۶

افزایش ۵.۹۶ درصدی نرخ مشارکت اقتصادی در آبادان

آبادان – مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان گفت: نرخ مشارکت اقتصادی در آبادان چیزی حدود ۴۰.۳ درصد است که ۵.۹۶ درصد رشد نشان می‌دهد.

به گزارش خبرنگار مهر، سید نور محمد پور عصر امروز در جلسه شورای اشتغال شهرستان آبادان که در محل تالار الغدیر فرمانداری این شهر برگزار شد، افزود: طبق طرح سرشماری نفوس و مسکن مرکز آمار ایران، نرخ بیکاری شهرستان آبادان ۱۴.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۳ درصد در سال ۹۵ است که این میزان با معدل استانی برابری می‌کند اما از معدل کشوری کمتر است.

وی اظهار کرد: نرخ مشارکت اقتصادی در آبادان چیزی حدود ۴۰.۳ درصد است (رشد ۵.۹۶ درصدی) که از معدل ۳۹.۴ درصدی کشوری بیشتر است.

محمدپور تصریح کرد: جمعیت بیکار در آبادان ۱۲ هزار و ۸۸۶ نفر است که در مقایسه با سال ۹۰ که ۲۰ هزار و ۸۶۲ نفر بیکار داشت ۳۳.۴۴ درصد کاهش بیکاری را شاهدیم و این بدان معناست که ۶ هزار و ۹۷۶ نفر از جمعیت بیکار آبادان در مقایسه با سال ۹۰، کاسته شده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان با اشاره به جمعیت ۵۶ هزار و ۳۳۳ نفری شاغل در آبادان در سال ۹۰ گفت: این رقم در سال ۹۵ به ۸۳ هزار و ۵۴۴ نفر بالغ می‌شود که نشان‌دهنده آن است که در طی پنج سال ۲۷ هزار نفر به جمعیت شاغلان آبادان افزوده شده است.

محمد پور افزود: جمعیت فعال آبادان در سال ۹۰ به ۷۷ هزار و ۱۹۵ نفر می‌رسید که این رقم در سال ۹۵ به ۹۷ هزار و ۷۴۰ نفر بالغ شد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه در سطح وزارتخانه تعاون، طرح‌هایی در قالب طرح فراگیر اشتغال، طرح مشاغل روستایی و مناطق محروم و مشاغل خانگی داریم، اظهار کرد: سهمیه استان از اعتبارات طرح فراگیر اشتغال ۲۰ هزار میلیارد تومان در سال جاری است. در طرح فراگیر اشتغال باید ۴۰ هزار و ۳۳۹ شغل در استان ایجاد شود.

محمدپور تصریح کرد: در بخش طرح‌های سرمایه در گردش و ایجادی تا سقف ۵۰۰ میلیون تومان پیش بینی شده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان با بیان اینکه اعتبارات به ۳۴ رشته شغلی پر اشتغال در خوزستان اعطا می‌شود، گفت: متقاضیان اجرای طرح‌های اشتغال‌زایی باید طرحشان را به دستگاه‌های شهرستانی و استانی تحویل دهند که پس از موافقت طرح‌ها به کارگروه اشتغال استان معرفی و سپس به بانک‌های عامل معرفی می‌شوند و پس از تائید نهایی مشمول دریافت تسهیلات می‌شوند.

محمد پور با اشاره به اعطای تسهیلات به کسانی که بتوانند نیروهای جدید جذب کنند، افزود: در طرح مشاغل روستایی و مناطق محروم، نیمی از منابع از طریق صندوق توسعه ملی تأمین می‌شود که سهم خوزستان از این منابع ۲۴۰ میلیارد تومان در سال جاری است البته از طریق بانک‌ها نیز باید به آن افزوده شود و شامل تخفیفات ۶ درصدی در روستاها و در روستاهای محروم تا چهار درصد است.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۷۱۵۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا نرخ مشارکت اقتصادی استان مرکزی پایین است؟

مدیرکل تعاون استان مرکزی گفت: یکی از علل پایین بودن نرخ مشارکت اقتصادی استان مرکزی، خارج شدن کارگران از محیط‌های کاری و سخت و زیان‌آور بودن مشاغل است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، جمشید امیدی ظهر امروز در جشنواره امتنان استان مرکزی(تجلیل از کارگران، گروه های کار و واحدهای نمونه) اظهار داشت: فراخوان برگزاری جشنواره امتنان استان مرکزی از 10 مهرماه سال گذشته آغاز و تا اول آذرماه ادامه داشت که در نهایت منجر به ثبت‌نام 440 کارگر، 59 گروه کار و 121 واحد در سامانه امتنان شد. پس از پایان مهلت ثبت‌نام، کمیته ارزیابی تشکیل و بر اساس اسناد و مدارک بارگذاری شده، 108 مورد بازدید میدانی انجام شد.

وی افزود: مجموعا هشت واحد برتر استانی، سه کارگر نمونه و 2 گروه کار نمونه به تعداد هشت نفر در مجموع به عنوان برگزیدگان این جشنواره انتخاب شدند که در هفته کار و کارگر از آنها تجلیل شد. امسال از سوی مقام معظم رهبری سال جهش تولید با مشارکت مردم تعیین شده و به فرموده ایشان رکن جهش تولید کارگر است، هر قدر کارگر و کارآفرین بیشتر تلاش کنند و هر قدر زمینه تلاش موثر برای اینها فراهم شود توفیقات بیشتری نصیب کشور و ملت خواهد شد. این استان در سنوات گذشته کارگر ملی نداشت اما امسال کارگر نخبه ملی و واحد نمونه ملی از استان مرکزی انتخاب شده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی با اشاره به اشتغال ایجاد شده در سال گذشته تصریح کرد: آمار شاغلین 15 سال به بالا در سال 1401 به 389 هزار و 720 نفر رسید و 15 هزار و 720 اشتغال از سال 99 تا 1401 به استان اضافه شد و آمار سال 1402 تا پایان فصل بهار امسال اعلام می‌شود. 

امیدی بیان کرد: نرخ بیکاری استان مرکزی از 7.8  درصد سال 1400 به 7 درصد در سال 1402 رسید. نرخ مشارکت اقتصادی استان در سال 1400 و 1401، نیز 36.6 درصد و سال گذشته به 36.3 درصد رسید.یکی از علل پایین بودن نرخ مشارکت اقتصادی استان مرکزی، خارج شدن کارگران از محیط‌های کاری و سخت و زیان‌آور بودن مشاغل است.

وی از افزایش 8 درصدی کارگاه‌هایی فعال استان نسبت به سال 99 خبر داد و گفت: تعداد کارگاه‌های فعال استان 6.25 درصد معادل یک‌هزار و 482 کارگاه از بهمن ماه 1401 تا بهمن‌ماه 1402 اضافه شده است. 

انتهای پیام/711/.

دیگر خبرها

  • پیشرفت فیزیکی بیش از ۹۰ درصدی ۱۵ پایگاه امدادی در لرستان
  • رشد ۲.۴۳ درصدی موالید در مادران ۲۰ تا ۲۴ سال/ کاهش چشمگیر روند رشد منفی جمعیت در سال ۱۴۰۲
  • رشد ۲.۴۳ درصدی موالید در مادران ۲۰ تا ۲۴ سال
  • رشد ۲.۴ درصدی موالید مادران زیر ۲۴ سال
  • چرا نرخ مشارکت اقتصادی استان مرکزی پایین است؟
  • افزایش ۲۶ درصدی کمک‌های مردمی به کمیته امداد
  • سهم زنجان از تولید ناخالص داخلی کشور افزایشی است
  • مقایسه اقتصاد چین با ایالات متحده در بخش‌های مختلف
  • مقایسه اقتصاد چین با ایالات متحده در بخش های مختلف
  • رشد بیش از ۲۲ درصدی تعاونی‌های زنان در دولت سیزدهم