Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-30@19:24:57 GMT

انتصاب مسئول میز ایران در وزارت خارجه آمریکا

تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۹۷۳۰۸۹

بنا بر این گزارش، سه مقام وزارت خارجه آمریکا گفته‌اند که «اندرو ال. پیک» نظامی سابق و عضو تیم انتقالی وزارت خارجه دولت ترامپ قرار است به عنوان معاون جدید دستیار وزیر خارجه در امور ایران و عراق منصوب شود.

این در حالی است که وی هیچ سابقه‌ای در امور دیپلماتیک ندارد و به عنوان کارشناس مسائل ایران یا عراق هم شناخته نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تنها تجربه برجسته وی، فعالیت در حوزه اطلاعات نظامی و مشاوره در امور سیاست خارجی به سناتورهای جمهوری‌خواه است.

پیک جایگزین «کریس بکمیر» می‌شود که در حال حاضر به عنوان معاون دستیار وزیر خارجه در امور ایران مشغول به فعالیت است. بکمیر پیش از این حضور در این سمت، در دولت «باراک اوباما» معاون هماهنگ‌کننده سیاست تحریمی وزارت خارجه و مدیر شورای امنیت ملی در امور ایران بود.

دو منبع آگاه می‌گویند انتظار می‌رود وزارت خارجه آمریکا روز دوشنبه رسما انتصاب پیک را اعلام کند.

بنا بر این گزارش، از آنجا که با گذشت یک سال از شروع به فعالیت دولت ترامپ، هنوز بسیاری از پست‌ها در وزارت خارجه آمریکا خالی است، پیک فرصت و فضای کافی خواهد داشت تا به نحوی قابل توجه بر سیاست‌های خاورمیانه‌ای این کشور اثرگذاری داشته باشد.

فارین پالیسی نوشته است که از ابتدای دولت ترامپ، مقامات کاخ سفید در محافل خصوصی از نحوه مدیریت پرونده ایران توسط دیپلمات‌های کهنه‌کار وزارت خارجه آمریکا گلایه می‌کرده و حتی برخی اعضای شورای امنیت ملی آمریکا با بیان اینکه باید سیاستی تهاجمی‌تر در قبال ایران در پیش گرفت، با این دیپلمات‌ها به مجادله پرداخته‌اند.

سمت معاون دستیار وزیر بر خلاف سمت دستیار وزیر نیازی به دریافت تائیدیه از سنا ندارد. در حال حاضر خودداری کاخ سفید از اعلام نامزد برای بسیاری از پست‌های ارشد، موجب شده تا حدود نیمی از سمت‌های ارشد وزارت خارجه آمریکا خالی بماند. دو مقام وزارت خارجه آمریکا می‌گویند این مسئله به یکی از موارد مورد مناقشه میان کاخ سفید و این وزارتخانه بدل شده است.

پیک بین اکتبر ۲۰۱۶ تا ژانویه ۲۰۱۷ در تیم انتقالی ترامپ بوده و پیش از این در پایگاه «نیویورک آبزرور» که در آن زمان تحت مالکیت «جارد کوشنر» داماد و مشاور کنونی ترامپ بوده، یادداشت می‌نوشته است.

وی سال ۲۰۱۵ زمانی که مذاکرات هسته‌ای همچنان در جریان بود، در یادداشتی با عنوان «عدم توافق با ایران بهتر از یک توافق خوب است»، دیدگاهی تند علیه ایران مطرح کرده و مشکل واشنگتن با ایران را فراتر از مسئله هسته‌ای توصیف کرده است.

او نوشته است: «نهایتا، برنامه هسته‌ای ایران هرگز مسئله اصلی نبوده است. مسئله اصلی، خود ایران یا دستکم سیاست خارجی تهاجمی حکومت این کشور بوده است. از زمانی که رژیم روحانیون در سال ۱۹۷۹ در این کشور روی کار آمد، ایالات متحده و ایران درگیر رقابتی برای تسلط منطقه‌ای بر خاورمیانه بوده‌اند. ایران بزرگترین و قدرتمندترین کشور خاورمیانه است و منطق می‌گوید که باید قدرت مسلط خاورمیانه باشد. اما از آنجا که اهداف سیاست خارجی این کشور بر خلاف اهداف غرب است و حکومتی واپس‌گرا دارد، ایالات متحده برای مهار این کشور ائتلافی به همراه کشورهایی چون عربستان سعودی تشکیل داده است.»

منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۷۳۰۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: چند کشور اروپایی به زودی فلسطین را به رسمیت می‌شناسند

به گزارش جماران؛ ​جوزپ بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا امروز دوشنبه گفت انتظار می‌رود چند کشور اروپایی تا پایان ماه مه میلادی کشور فلسطین را به رسمیت بشناسند.

جوزپ بورل این اظهارات را در نشست مجمع جهانی اقتصاد که در ریاض برگزار می‌شود مطرح کرد. 

در حال حاضر از میان 27 کشور عضو اتحادیه اروپا تنها هشت کشور، فلسطین را به عنوان کشور مستقل به رسمیت شناخته‌اند. این کشورها عبارتند از: لهستان، بلغارستان، مجارستان، جمهوری چک، اسلواکی، سوئد و قبرس. 

در ماه‌های گذشته کشورهای ایرلند، اسپانیا، اسلوونی و مالت آمادگی خودشان را برای پیوستن به این 8 کشور اعلام کرده‌اند. 

با وجود این، اتحادیه اروپا به عنوان یک نهاد کشور فلسطین را به رسمیت نشناخته است. برخی از مهم‌ترین کشورهای عضو اتحادیه اروپا از جمله آلمان و فرانسه معتقدند که به رسمیت شناختن فلسطین تنها از رهگذر مذاکرات بر سر راهکار دو دولتی قابل حصول خواهد بود.

دیگر خبرها

  • ۴ انتصاب در دانشگاه فرهنگیان لرستان
  • مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: چند کشور اروپایی به زودی فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • چندین کشور اروپایی دولت فلسطینی را به رسمیت می‌شناسند
  • چند کشور اروپایی تا ماه مه کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: چند کشور اروپایی تا ماه مه کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • بورل: چند کشور اروپایی تا ماه مه کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • بورل : چند کشور اروپایی تا ماه مه کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • چین معافیت تعرفه‌ای واردات محصولات آمریکایی را تمدید می‌کند
  • سپاه بزرگ‌ترین نیروی ضد تروریسم جهان است/ آمریکا به دنبال آتش بس در غزه نیست
  • سپاه بزرگترین نیروی ضد تروریسم جهان است/ آمریکا به دنبال آتش بس در غزه نیست