Web Analytics Made Easy - Statcounter

یکی از اشتباه های والدین برای حفظ سلامتی بدن فرزندان خود استفاده از مکمل های طعم دار می باشد که این نوع ویتامین های جویدنی به خاطر داشتن شیرین کننده های مصنوعی زمینه‌ی بروز بیماری‌ها در کودک است. پس بهتر است که والدین برای تقویت فرزندان خود از مکمل های ویتامینی مناسب استفاده کنند. آفتاب‌‌نیوز : کارشناسان به والدینی که خواهان تقویت فرزندان خود و استفاده از مکمل‌های ویتامینی هستند توصیه می‌کنند بهترین نوع ویتامین را انتخاب کنند و به دنبال ویتامین‌های جویدنی که دارای شیرین‌کننده‌های مصنوعی نباشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


برای افزایش تمایل و علاقه کودکان خردسال به مصرف ویتامین و مواد معدنی برخی شرکت‌های داروسازی درجهان نوع خوراکی با ظاهری جذاب و به شکل جویدنی تولید کرده اند، اما آزمایش‌های جدید نشان می‌دهند که این ویتامین‌ها کمتر از انواع عادی به شکل کپسول یا شربت دارای مواد مغذی و ترکیب دارویی ضروری برای بدن است.
کارشناسان برای راستی آزمایی اثربخشی مولتی ویتامین‌های جویدنی و مقایسه آن‌ها با انواع عادی بیش از ۵۰ برند مختلف ویتامین را بررسی کرده اند.
متخصصان همچنین هشدار می‌دهند که مواد نگهدارنده، رنگ‌های مصنوعی و شیرین کنند‌هایی که درترکیب این ویتامین‌ها وجود دارد می‌تواندعارضه‌های جانبی درکودک ایجاد کند و از اثربخشی دارو بکاهد.
مکمل های ویتامینی شیرین در طعم ها و شکل های مختلف دربازارهای جهانی وجوددارند و افزون بر کودکان نمونه های زیادی برای تقویت بدن، مو ، پوست و ناخن بزرگسالان نیز وجود دارد اما پژوهش ها نشان می دهند که اثراین مکمل ها از نمونه های عادی بر بدن کمتر است.
براساس آمار سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) بدن انسان روزانه به ۱۳ نوع ویتامین و مواد معدنی مختلف ازجمله ویتامین های A ، B ، C ، D ، E ،K زینک، آهن، منگنز، منیزیم و اسید فولیک نیاز دارد که بخشی از آن را از مواد غذایی، میوه و سبزی‌ها به دست می‌آورد و بخش دیگر را باید از طریق مصرف ویتامین و خوراکی‌های مکمل تغذیه‌ای به دست آورد.
کارشناسان دریافتند مولتی ویتامین‌های جویدنی که دارای طعم میوه‌ای و شیرین است ۲۴ درصد کمتردارای مواد مغذی برای سلامت بدن است و کارشناسان توصیه می‌کنند افراد از مکمل‌های دارویی استاندارد حتی برای کودکان استفاده کنند تا بهره درمانی بیشتری به دست آورند.
مواد افزودنی و شیرین موجود در مکمل‌های ویتامینی جویدنی می‌تواند جذب بدن کودکان شود و آن‌ها در معرض خطر چاقی، علاقه به خوردن مواد شیرین، چاقی و پوسیدگی دندان‌ها قراردهد.
کارشناسان به والدین توصیه می‌کنند برای تقویت فرزندان خود از قرص‌های مکمل ویتامینی معمولی استفاده کنند و درکنار مصرف مکمل غذایی، نظارت دقیق بر رژیم غذایی فرزندان خود و بازی درفضای باز و درمجاورت نورخورشید داشته باشند.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

منبع: آفتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۷۴۰۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستور جمع‌آوری یک مکمل تقویتی رشد مو که تبلیغاتش در اینستاگرام زیاد است

به گزارش خبرآنلاین، روابط عمومی سازمان غذا و دارو در اطلاعیه‌ای از دستور جمع‌آوری فراورده مکمل تقویتی رشد موی PHYTO خبر داد.

ایسنا در خبری نوشت: روابط عمومی سازمان غذا و دارو با اعلام این خبر، از مردم خواست در صورت مشاهده این فرآورده در سطح عرضه که براساس اعلام معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کردستان فاقد مجوز می‌باشد، از خرید آن خودداری نموده و در صورت مشاهده، موضوع را با معاونت های غذا و دارو مطرح کنند تا نسبت به جمع آوری آن اقدام لازم مقتضی به عمل آید.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899537

دیگر خبرها

  • اگر سرماخوردگی دارید این 2 میوه را بخورید
  • کلیپ| افتادن از چاله «دارسی» به چاه ۱۹۳۳
  • دستور جمع‌آوری یک مکمل تقویتی رشد مو که تبلیغاتش در اینستاگرام زیاد است
  • به جای افتادن در چرخه باطل اخاذی و باج گیری به کارآگاهان پلیس اعتماد کنید!
  • داروخانه‌های معتبر اینترنتی‌ مجاز به فروش شیر خشک نیستند
  • خواص ظرف های ضد سرطانی
  • سبزیجات سرشار از پروتئین را بشناسید
  • جنجال «قلیان اکسیژن»؛ قلیان اکسیژن چیست و آیا برای سلامتی مفید است یا مضر؟!
  • طنز رسمی در حال عقب افتادن از طنز غیررسمی است/هزار و ۱۲۹ اثر به طنز پهلو رسید
  • ‌توزیع بیش از یک میلیون مکمل آهن در مدارس دخترانه فارس