Web Analytics Made Easy - Statcounter

یکی از اشتباه های والدین برای حفظ سلامتی بدن فرزندان خود استفاده از مکمل های طعم دار می باشد که این نوع ویتامین های جویدنی به خاطر داشتن شیرین کننده های مصنوعی زمینه‌ی بروز بیماری‌ها در کودک است. پس بهتر است که والدین برای تقویت فرزندان خود از مکمل های ویتامینی مناسب استفاده کنند. آفتاب‌‌نیوز : کارشناسان به والدینی که خواهان تقویت فرزندان خود و استفاده از مکمل‌های ویتامینی هستند توصیه می‌کنند بهترین نوع ویتامین را انتخاب کنند و به دنبال ویتامین‌های جویدنی که دارای شیرین‌کننده‌های مصنوعی نباشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


برای افزایش تمایل و علاقه کودکان خردسال به مصرف ویتامین و مواد معدنی برخی شرکت‌های داروسازی درجهان نوع خوراکی با ظاهری جذاب و به شکل جویدنی تولید کرده اند، اما آزمایش‌های جدید نشان می‌دهند که این ویتامین‌ها کمتر از انواع عادی به شکل کپسول یا شربت دارای مواد مغذی و ترکیب دارویی ضروری برای بدن است.
کارشناسان برای راستی آزمایی اثربخشی مولتی ویتامین‌های جویدنی و مقایسه آن‌ها با انواع عادی بیش از ۵۰ برند مختلف ویتامین را بررسی کرده اند.
متخصصان همچنین هشدار می‌دهند که مواد نگهدارنده، رنگ‌های مصنوعی و شیرین کنند‌هایی که درترکیب این ویتامین‌ها وجود دارد می‌تواندعارضه‌های جانبی درکودک ایجاد کند و از اثربخشی دارو بکاهد.
مکمل های ویتامینی شیرین در طعم ها و شکل های مختلف دربازارهای جهانی وجوددارند و افزون بر کودکان نمونه های زیادی برای تقویت بدن، مو ، پوست و ناخن بزرگسالان نیز وجود دارد اما پژوهش ها نشان می دهند که اثراین مکمل ها از نمونه های عادی بر بدن کمتر است.
براساس آمار سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) بدن انسان روزانه به ۱۳ نوع ویتامین و مواد معدنی مختلف ازجمله ویتامین های A ، B ، C ، D ، E ،K زینک، آهن، منگنز، منیزیم و اسید فولیک نیاز دارد که بخشی از آن را از مواد غذایی، میوه و سبزی‌ها به دست می‌آورد و بخش دیگر را باید از طریق مصرف ویتامین و خوراکی‌های مکمل تغذیه‌ای به دست آورد.
کارشناسان دریافتند مولتی ویتامین‌های جویدنی که دارای طعم میوه‌ای و شیرین است ۲۴ درصد کمتردارای مواد مغذی برای سلامت بدن است و کارشناسان توصیه می‌کنند افراد از مکمل‌های دارویی استاندارد حتی برای کودکان استفاده کنند تا بهره درمانی بیشتری به دست آورند.
مواد افزودنی و شیرین موجود در مکمل‌های ویتامینی جویدنی می‌تواند جذب بدن کودکان شود و آن‌ها در معرض خطر چاقی، علاقه به خوردن مواد شیرین، چاقی و پوسیدگی دندان‌ها قراردهد.
کارشناسان به والدین توصیه می‌کنند برای تقویت فرزندان خود از قرص‌های مکمل ویتامینی معمولی استفاده کنند و درکنار مصرف مکمل غذایی، نظارت دقیق بر رژیم غذایی فرزندان خود و بازی درفضای باز و درمجاورت نورخورشید داشته باشند.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

منبع: آفتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۷۴۰۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیر عجیب این ویتامین روی خلق و خو

به گزارش خبرآنلاین، «خدیجه رحمانی» متخصص تغذیه و عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی تهران در پاسخ به این سوال که بیشتر کمبود کدام ویتامین در کشور وجود دارد گفت: کمبود ویتامین B۱ در کشور بیشتر دیده می‌شود. با الگوهای مصرفی که وجود دارد باید آن را در غلات گنجاند. مثلا نان‌ها باید برای دریافت این ویتامین تصفیه نشده باشند، اما متلاسفانه بیشتر نان‌های ما تصفیه شده است و برای همین ویتامین B۱ دریافت نمی‌شود.

تاثیر ویتامین B بر خلق و خو

به گزاش ایلنا، رحمانی درباره تاثیر ویتامین‌ها روی کیفیت خلق و خو نیز توضیح داد: ویتامین‌های گروه B نقش مهمی در کمک به مغز در تولید سطح کافی مواد شیمیایی مورد نیاز برای مدیریت خلق و خو و سایر عملکردها دارند. بنابراین ویتامین‌های گروه ب در خلق و خو به‌ دلیل نقشی که در متابولیسم بدن دارند بسیار تاثیرگذارند. اگر کسی دارای مقادیر کم ویتامین B و به ویژه B۱۲ باشد، احتمال دارد علائم افسردگی را تجربه کند. به ویژه B۱۲ در کاهش خستگی شناخته شده است.

وی افزود: ویتامین B۳ نیز که در تولید سروتونین نقش دارد بسیار اهمیت دارد. در افراد مبتلا به افسردگی، سطح سروتونین آنها پایین است. توزیع ویتامین B۳ در مواد غذایی زیاد است و عمدتا کمبود آن کمتر پیش می‌آید. مگر کسی مشکلات گوارشی داشته باشد. اما جذب ویتامین B۱ و B۲ از طریق مواد غذایی کمتر است. B۲ بیشتر در شیر و لبنیات یافت می‌شود. اگر به این دست لبنیات حرارت زیاد داده نشود و در معرض نورآفتاب قرار نگیرند، چون نور آفتاب آنها را از بین می‌برد، ممکن است با این شرایط بیشتر جذب بدن شوند. چون ویتامین گروه B نسبتا ناپایدارند و در مراحل پخت بین ۳۰ تا ۶۰ درصد آنها از بین می‌رود برای همین کمبود آن بیشتر حس می‌شود.

۲۳۳۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902665

دیگر خبرها

  • مصرف این چهار مکمل را بعد از ۴۰ سالگی جدی بگیرید
  • ۷ خاصیت بی‌نظیر آب سیب زمینی برای سلامتی
  • اهمیت این ویتامین برای سلامتی قلب
  • این مواد خوراکی استخوان‌های بدن را تقویت می‌کنند
  • ۵ روش از مؤثرترین درمان‌های مکمل در بهبود سرطان
  • گنجینه ای از ویتامین ها و مواد معدنی
  • آموزش یک مدل نوشیدنی کافی شاپی خوشمزه با طالبی
  • ویتامینی که چربی کبدچرب را دفع می‌کند
  • تاثیر عجیب این ویتامین روی خلق و خو
  • آموزش یک مدل نوشیدنی کافی شاپی خوشمزه با طالبی