Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-01@23:32:18 GMT

کاهش وزن حتی اندک از خطر ابتلا به سرطان سینه می کاهد

تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۹۷۴۵۴۹

کاهش وزن حتی اندک از خطر ابتلا به سرطان سینه می کاهد

مطالعه جدید نشان می دهد زنان می توانند با کاهش وزن ریسک ابتلا به سرطان سینه را کاهش دهند.

به گزارش خبرنگار مهر، محققان دریافتند ۵ درصد یا بیشتر کاهش وزن بعد از یائسگی می تواند احتمال ابتلا به سرطان سینه را تا حدود ۱۲ درصد کاهش دهد. برای یک زن ۷۷ کیلویی، ۵ درصد کاهش وزن حدود ۴ کیلو است.

روآن چلوبوسکی، سرپرست تیم تحقیق از دپارتمان آنکولوژی سیتی هوپ کالیفرنیا، در این باره می گوید: «کمی کاهش وزن که البته پایدار باشد می تواند منجر به پیامدهای خوب سلامت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

وی در ادامه می افزاید: «یافته های این مطالعه ترغیب کننده هستند چراکه فقط بر وزن ایده آل تاکید ندارند. از طرفی ۵ درصد کاهش وزن هم به راحتی امکان پذیر است.»

چاقی فاکتور پرخطر اصلی در سرطان سینه است. اما چلوبوسکی عنوان می کند که هنوز مشخص نیست آیا کاهش وزن می تواند از سرطان سینه پیشگیری کند.

در این مطالعه داده های بیش از ۶۱ هزار زن بعد از سن یائسگی مورد بررسی قرار گرفت. رده سنی زنان ۵۰ تا ۷۹ سال بود که بین سال های ۱۹۹۳ تا ۱۹۹۸ وارد مطالعه موسسات ملی سلامت آمریکا شده بودند. هیچ یک دارای سابقه سرطان سینه نبودند و همگی در ابتدای مطالعه دارای نیجه نرمال در تست ماموگرافی بودند.

به گفته چلوبوسکی، وزن زنان در آغاز مطالعه و مجددا ۳ سال بعد اندازه گیری شد. سپس سلامت شان به طور میانگین بیش از ۱۱ سال تحت نظر بود.

در طول این مدت بیش از ۳۰۰۰ زن به سرطان سینه تهاجمی مبتلا شده بودند.

از بین تعداد اصلی زنان، بیش از ۸۱۰۰ زن ۵ درصد یا بیشتر از وزن شان را از دست داده بودند. محققان این زنان را با بیش از ۴۱,۱۰۰ زن که وزن شان ثابت مانده بود مقایسه کردند.

محققان همچنین دریافتند زنانی که کاهش وزن بیشتری داشتند، یعنی ۱۵ درصد یا بیشتر، ریسک سرطان سینه شان هم ۳۷ درصد کاهش یافته بود.

به گفته چلوبوسکی، شمار زیادی از فاکتورهای پرخطر، نظیر کاهش التهاب، با کاهش وزن مرتبط هستند که می تواند توضیح دهنده کاهش ریسک سرطان باشد.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۷۴۵۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تنهایی می‌تواند زندگی بازماندگان سرطان را کوتاه کند

ایتنا - مطالعه جدیدی نشان می‌دهد افرادی که در حال طی کردن دوره درمان سرطان، در تنهایی هستند، در مقایسه با افرادی که با همنشینی همراه هستند، احتمال مرگ بیشتری دارند.
Jingxuan Zhao ، محقق و دانشمند ارشد در تحقیقات خدمات بهداشتی در انجمن سرطان آمریکا  گفت: «تنهایی و احساس منزوی شدن نگرانی رایجی در میان بازماندگان سرطان است».

به گزارش ایتنا، ژائو توضیح داد که تشخیص و درمان سرطان افراد را منزوی می‌کند و روابط اجتماعی آنها را تحت فشار قرار می‌دهد. ژائو گفت: «بیش از 18 میلیون بازمانده سرطان در ایالات متحده وجود دارد و انتظار می‌رود این تعداد تا سال 2030 به 22 میلیون نفر افزایش یابد. اکنون باید به این موضوع حیاتی بپردازیم.»

برای این مطالعه، محققان بیش از 3400 بازمانده سرطان 50 ساله و بالاتر را که به یک مطالعه با بودجه فدرال در مورد بازنشستگی و سلامت بین سال‌های 2008 تا 2018 پاسخ مثبت دادند، ارزیابی کردند. حدود 28 درصد از بازماندگان احساس تنهایی شدید و 24 درصد دیگر احساس تنهایی متوسط را گزارش کردند. محققان دریافتند افرادی که بالاترین سطح تنهایی را گزارش می‌کنند، 67 درصد بیشتر از افرادی که کمتر تنها هستند، در معرض خطر مرگ قرار دارند.

این مطالعه در 25 آوریل در مجله شبکه ملی جامع سرطان منتشر شد. ژائو در یک نشریه خبری گفت: «آنچه لازم است، اجرای برنامه‌هایی برای غربالگری تنهایی در میان بازماندگان سرطان و ارائه حمایت اجتماعی از افراد نیازمند است. این اقدامات می‌تواند مداخلاتی مانند مشاوره سلامت روان، حمایت جامعه، مشارکت در شبکه‌های اجتماعی و ادغام این برنامه‌ها در درمان سرطان باشد.»

این مطالعه جدید یک سال پس از توصیه جراح عمومی، دکتر ویوک مورتی، درباره "اپیدمی تنهایی و انزوا" که به یک بحران بهداشت عمومی کم‌توجه تبدیل شده است، انجام شد. مورتی در یک انتشار خبری گفت: « روابط ما منبعی برای درمان و بهزیستی است که پنهان می‌شود، روابطی که می‌تواند به ما کمک کند زندگی سالم‌تر، کامل‌تر و سازنده‌تری داشته باشیم. با توجه به پیامدهای سلامتی قابل توجه تنهایی و انزوا، ما باید ایجاد ارتباط اجتماعی را به همان شیوه‌ای که دیگر مسائل مهم بهداشت عمومی مانند تنباکو، چاقی و اختلالات مصرف مواد را در اولویت قرار داده‌ایم، در اولویت قرار دهیم.» 

دیگر خبرها

  • مصرف برخی خوراکی‌ها احتمال ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد
  • وقتی که قولنج خبر از ابتلا به سرطان می‌دهد
  • کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات با مصرف این مواد غذایی
  • ابتلا به سرطان پروستات با مصرف این مواد غذایی
  • دستگاه غربالگری سرطان سینه با قیمت کمتر ساخته شد
  • تنهایی می‌تواند زندگی بازماندگان سرطان را کوتاه کند
  • دستگاهی برای غربالگری سرطان سینه با قیمت کم‌تر ساخته شد
  • کمک فوری برای جراحی این مادر سرطانی
  • کمبود ویتامین D چه خطراتی برای زنان دارد؟
  • رازگشایی از ۷ علت ابتلا به سرطان