Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جهان نيوز، داریوش ورناصری درباره مدارس فرسوده پایتخت اظهار کرد:‌ از مجموع فضاهای آموزشی  شهر تهران مدرسه‌ای که با طوفان تخریب شود نداریم اما مدارسی هستند که در برابر حوادث از جمله زلزله آسیب‌پذیرند و تعداد این مدارس کم نیست.

وی افزود: بیش از هزار فضای آموزشی در سطح استان تهران وجود دارد که ایمنی لازم را برای دانش آموزان ندارند و بیش از 50 درصد این مدارس در شهر تهران مستقر هستند؛ البته نداشتن ایمنی مناسب بدین معنا نیست که این مدارس به زودی تخریب می‌شوند، این‌ها در برابر بارهای ثقلی مانند برف و وزن ساختمان هیچگونه مشکلی ندارند اما در برابر بارهای جانبی مانند زلزله و آتش‌سوزی دچار مشکل می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



همچنین بخوانید:‌ تهران 700 مدرسه فرسوده دارد اما خیران مدرسه‌ساز به شهرستان‌ها می‌روند
مدیرکل نوسازی مدارس استان تهران گفت:‌ تعداد مدارس فرسوده تهران در سال 85 بسیار بیشتر بود اما طبق مصوبه مجلس کار تخریب و بازسازی مدارس فرسوده آغاز شد همچنین اقدام به مقاوم سازی برخی  دیگر از مدارس کردیم. مدارسی که هم‌اکنون از فرسودگی آنها صحبت می‌کنیم باقی مانده مدارسی هستند که موفق به نوسازی و مقاوم سازی آنها نشدیم.

ورناصری ادامه داد: برای تخریب مدارس فرسوده به اعتبار نیاز داریم و بدون اعتبار هیچ کاری نمی‌توان انجام داد، بخش عمده‌ای از این اقدام با کمک‌های خیران انجام می‌شود اما تعداد مدارس فرسوده زیاد است و رسیدگی به آنها در یک یا دو سال امکان پذیر نیست و به بازه زمانی 5 تا 10 سال نیاز داریم.

وی با اشاره به اینکه در شهر تهران برای تخریب و بازسازی مدارس فرسوده 900 میلیارد تومان نیاز داریم، گفت: حدود 400 میلیارد نیز برای مقاوم سازی مدارس نیازمند است که در مجموع 1300 میلیارد تومان اعتبار برای مدارس فرسوده پایتخت نیاز است اما تامین این اعتبار برای دولت و خیرین امکانپذیر نیست و با مشارکت خیران و دولت می‌توان بخشی از این اعتبار را در هر سال تأمین کرد و در یک بازه زمانی 5 ساله کل آن را ساماندهی کرد. 

مدیرکل نوسازی مدارس استان تهران تاکید کرد:‌مطالعات اولیه انجام شده و نقشه‌های مقاوم‌سازی و تخریب و بازسازی مدارس آماده شده است و فقط منتظر تأمین اعتبار هستیم که با همراهی دولت و خیرین در کنار هم می‌توانیم کار را پیش ببریم البته کار تخریب و بازسازی مدارس فرسوده از سال 85 آغاز شده است و توانسته‌ایم بخش عمده‌ای از مدارس فرسوده را کاهش دهیم.

ورناصری خاطرنشان کرد:‌ در شهر تهران بیشترین مدارس فرسوده در حاشیه جنوبی شهر، شهرری، مناطق مرکزی و مناطق 7، 9، 11، 12، 13 و 19 قرار دارد البته بدین معنی نیست که در مناطق دیگر مدارس فرسوده نداریم اما تعداد آنها بسیار کمتر است.

به گزارش تسنیم، پیش از این عباسعلی باقری مدیرکل آموزش‌وپرورش شهر تهران درباره مدارس فرسوده پایتخت گفته بود: 700 مدرسه شهر تهران با قدمت بالای 40 سال در برابر حوادث مقاومت زیادی ندارند و نیازمند تخریب و بازسازی هستند، هم اکنون ناچار هستیم تعدادی از این مدارس را خالی نگه داریم و نمی‌توانیم اجازه ورود دانش آموزان را به مدارس بدهیم. 9 هزار و 900 کلاس درس به تعداد یک هزار مدرسه در تهران نیز 14 تا 40 سال قدمت داشته و نیازمند مقاوم سازی هستند که با اعتبارات جاری و معمولی نمی‌توان برای آنها کاری کرد.

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۷۵۹۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فضای مدارس استان قزوین فرسوده است

محمد مهدی اعلایی استاندار قزوین همزمان با روز گردامیداشت مقام معلم در مدرسه شاهد فضیلت گفت: شأن و جایگاه معلمان در کشور و نظام مقدس جمهوری اسلامی از جایگاه ویژه و برجسته‌ای برخوردار است.

وی افزود:  دولت سیزدهم قدردان زحمات و تلاش‌های معلمان در تعلیم و تربیت تربیت نسل جدید است.

اعلایی با اشاره به حوادث و تحولات در دانشگاه‌های آمریکا بیان کرد: دولتمردان آمریکایی تصور چنین تحولاتی را نداشتند.

وی با اشاره به بروز برخی ناهنجاری‌ها در جامعه تاکید کرد: سیستم آموزشی ما در مدارس باید برنامه ریزی کند تا با ریشه یابی این ناهنجاری‌ها جلوی این مشکلات گرفته شود.

استاندار قزوین، تخلیه هیجانات با بازی و ورزش را یکی از بهترین راهکار‌های جلوگیری از بروز ناهنجاری‌ها در سطح جامعه برشمرد.

وی توجه به مسائل دینی، ارزشی و اخلاقیات را از بهترین فاکتور‌های ایجاد جامعه مناسب بیان کرد.

اعلایی در پایان این دیدار با اهدای گل به معلمان مدرسه شاهد فضیلت از زحمات این قشر تقدیر و تشکر کرد.

محمد مهدی اعلایی سپس در جمع مربیان و معلمان هنرستان تربیت بدنی دولتی پسرانه ارزش گفت: ورزش در ایجاد روحیه شاداب و همچنین توسعه و پیشرفت جامعه تأثیر بسزایی دارد.

وی افزود: اثر گذاری وسیع هنرستان تربیت بدنی بر عرصه‌های مختلف جامعه بر کسی پوشیده نیست و این تاثیر به خوبی ملموس است.

استاندار قزوین با اشاره به ظرفیت‌های مستعد استان در حوزه ورزش اظهارداشت: ما این تاثیر را در خصوص عملکرد تیم فوتبال شمس آذر و همچنین المپیک دیدیم.

اعلایی بر حمایت مجموعه استانداری از ورزش استان تاکید کرد و گفت: استعداد‌های خوبی در استان در رشته‌های مختلف ورزشی داریم که کشف و شناسایی آنها در رونق ورزش استان بسیار اهمیت دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • ۷۰ درصد مدارس شهرستان قوچان فرسوده است
  • ۷۰ مدرسه هشترود نیازمند نوسازی هستند
  • ۶۰ درصد ساکنان جوادیه تهران افغانستانی اند
  • نیاز ۷۰ مدرسه شهرستان هشترود به نوسازی
  • امانی، عضو شورای شهر: ۶۰ درصد ساکنان محله جوادیه تهران افغانستانی هستند
  • تخریب ۸۰ درصد مدارس غزه و تبدیل آن به بازداشتگاه و مرکز شکنجه
  • فضای مدارس استان قزوین فرسوده است
  • گپ و گفت با معلم امدادگر/ نقش معلمان در جامعه روستایی
  • ۳۰درصد ساختمان‌های آموزشی گناباد فرسوده است
  • ۳۰۰ مدرسه در یزد فرسوده هستند