Web Analytics Made Easy - Statcounter

در فضای دانشجویى کشور با زلزله فرهنگى در دانشگاه‌ها مواجهیم و ظاهرا دولت از این ویرانی خوشحال است و رخوت ایجاد شده در دانشگاه‌ها نتیجه بى لیاقتى دولت در حوزه فرهنگى است. گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، هویت دانشجو هویتى است مقدس، به تعبیر حضرت امام (ره) دانشگاه کارخانه‌ی انسان سازى است و در حقیقت این کارخانه فاکتور هاى ارزشى زیادی دارد که به دانشجو هویتی میدهد تا در جامعه جهانی تاثیر گذار باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


متاسفانه وزارت علوم به خوبی نقش فرهنگى خود را در دانشگاه‌ها پیگیرى نمی کند بلکه با تمام توان کمر همت به از بین بردن هویت دانشجو دارد، دانشجویى که سیاسى نیست، و نسبت به جامعه و محیط پیرامونش بى توجه، و صرفا بشود موجودى تک بعدى که چوب لاى چرخ سیاسیون نکند.
در زلزله کرمانشاه شاهد وحدت دانشجویان سراسر کشور بودیم و مسئولین در حد لیاقت ایفای نقش کردند، اما متاسفانه در فضای دانشجویى کشور با زلزله فرهنگى در دانشگاه‌ها مواجهیم وظاهرا دولت از این ویرانی خوشحال است.
قطعا خود ما دانشجویان، شوراى عالی انقلاب فرهنگی و از همه بیشتر وزارت علوم در این فاجعه مقصر هستند. 
وزارت علوم سیاست هاى دولت را در دانشگاه‌ها اجرا میکند و از طرفی با تاسیس تشکل هاى یک بار مصرف سعى بر به سخره گرفتن دانشجو است تا هویت او را سپر بلای خود کند.
فضاى فرهنگی دانشگاه هر روز رو به افول است و هیچکس نیست نسبت به این موضوع اعلام انزجار کند.
چرا مسئولین براى پاسخگویى نسبت به عملکردشان به دانشگاه‌ها نمیروند؟ 
چرا رئیس دولت از دیدار با تشکل هاى قدمت دار فرار میکند و دایه دار تاسیس اتحادیه اى دولتى در دانشگاه است؟
رخوت ایجاد شده در دانشگاه‌ها نتیجه بى لیاقتى دولت در حوزه فرهنگى است و دانشجویان و دانشگاهیان به فضل الهی قامت راست کرده و در مخالفت با فضاى موجود دست به اقدام عملى میزنندو گوش به فرمان حضرت امام خامنه اى هویت خود را قربانى منافع نمیکنند.
واحد فرهنگى دفتر تحکیم وحدت وظیفه خود میداند در میانه میدان به عنوان قدیمى‌ترین تشکل اسلامى در دانشگاه فضاى موجود را بر هم بزند و مسیر دانشگاه و دانشجویان را به راه انقلاب و مطالبه گرى بازگرداند.
امین پویان راد- دبیر فرهنگی دفتر تحکیم وحدت
انتشار یادداشت‌های دانشجویی به معنای تأیید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروه‌ها و فعالین دانشجویی است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۷۷۶۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جای خالی وزرای علوم و بهداشت در سیزدهمین جشنواره نشریات دانشجویی و انتقاد دانشجویان

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ سیزدهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی روز یک شنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ با حضور رشید جعفرپور قائم مقام معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در سالن ورزشی ۲۲ بهمن دانشگاه فردوسی مشهد افتتاح شد، اختتامیه مراسم ظهر امروز سه‌شنبه، ۱۸ اردیبهشت با حضور عبدالحسین کلانتری معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، مسعود میرزایی رئیس دانشگاه فردوسی مشهد و ایمان شمسایی مدیر کل مطبوعات و خبرگزاری‌های داخلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در سالن همایش های دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

در این مراسم، ۱۲۰ نفر از دانشجویانی که آثار خود را در قالب گزارش، خبر، مصاحبه و ... به جشنواره تیتر ۱۳ ارسال کرده بود جوایزی کسب کردند، اما دانشجویان حاضر از بی توجهی وزرای علوم و بهداشت برای حضور در جمع دانشجویان این جشنواره انتقاداتی کردند و گفتند: ای کاش این ۲ بزرگوار اندکی ما را حمایت می کردند و با حضور خود قوت قلبی جهت ادامه مسیر و درخشش بیشتر در سال های آتی می شدند، اما هم اکنون حسرتی در وجود ما دانشجویان نهفته است که نمی دانیم چگونه آن را بیان کنیم.

برخی از دانشجویان وزارت علوم و وزارت بهداشت معتقد بودند که اگر محمدعلی زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و بهرام عین اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در میان دانشجویان حاضر در جشنواره نشریات دانشجویی حاضر می شدند، می توانستیم از نزدیک با آنها به گفت و گو و تعامل بپردازیم و انتقادات خود را وارد کنیم، اما ما همچنان برای ایران قوی تر و آباد تر تمام تلاش خود را بکار می گیریم و این موضوع باعث دلسردی ما نخواهد شد.

گفتنی است؛ وزیر علوم و وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پیامی بیانیه خود را به جشنواره تیتر ۱۳ ارسال کردند و معاونت فرهنگی وزارت علوم و مدیر کل مطبوعات و رسانه های داخلی هر کدام به قرائت آنها پرداختند.

انتهای پیام/

نادیا عابد

دیگر خبرها

  • واکنش سخنگوی دولت به ورود نیروهای انتظامی آمریکا به دانشگاه‌ها
  • بخش زیادی از ۳۰ میلیون گیمر دانشجو هستند
  • تاکید بر توسعه فعالیت‌های فرهنگی جهاددانشگاهی در دانشگاه‌ها
  • مشارکت دانشگاه‌های تهران در اجرای دوازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویی
  • امین: فعالیت دانشجویان در صنایع را برای سازمان‌ها توجیه کنیم 
  • جزییات سومین دوره آموزشی حلقه‌های میانی «حامیم» در دانشگاه علامه اعلام شد
  • فلسفه حضور استادان حوزه در دانشگاه، تأثیرگذاری فرهنگی و تربیتی است
  • جای خالی وزرای علوم و بهداشت در سیزدهمین جشنواره نشریات دانشجویی و انتقاد دانشجویان
  • جنبش دانشجویی حمایت از فلسطین: این صدای آمریکاست! | چند دانشجو بازداشت شده‌ اند؟
  • تحصن دانشجویی در دانشگاه تورنتوی کانادا در حمایت از فلسطین