Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کردستان گفت: تشکل های غیر دولتی به عنوان نهادهایی توانمند در تحقق الگوی مشارکت اجتماعی در تعدیل نگرش مردم نسبت به معتادین و کارتون خواب‌ها نقش مهمی ایفا می‌کنند.

به گزارش خبرنگار ایلنا، سلیم کریمی شامگاه شنبه در سومین جلسه کارگروه کاهش آسیب‌های اجتماعی که در شورای شهر سنندج برگزار شد، با اشاره به تشکیل مراکز تحت پوشش کمیته درمان حمایت اجتماعی در کردستان، افزود: در سه سال اخیر وجود دو DIC در سنندج، مرکز اجباری، مرکز متکدیان و ۴ کمپ و نیز شیلتر بانوان و آقایان در راستای بهبود وضعیت و ساماندهی افراد درگیر آسیب های اجتماعی ایجاد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: آنچه حائز اهمیت است خروجی و اثر بخشی سیکل و دوره های نگه داری معیوبی است که عمدتا به اشتغال منتهی نمی‌شود، هرچند کردستان بیشترین آمار بیکاری و کم ترین سهم اشتغال را دارد اما افراد آسیب پذیری چون معتادین و کارتون خواب ها در بکارگیری مشاغل نسبت به افراد دیگر در اولویت خواهند بود.

کریمی تعیین سهمیه اشتغال برای افراد آسیب پذیر را مهم ارزیابی کرد و گفت: ورود و بروز خیرین در حوزه آسیب‌های اجتماعی و یاری رسانی انجمن‌های مردمی به عنوان نهادهایی توانمند، برای تعدیل نگرش و دیدگاه مردم نسبت به معتادین و کارتون خواب‌ها را دیگر نیاز و تکلیف مهم استان در کاهش معضلات اجتماع برشمرد.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کردستان، همچنین اعتماد سازی و اطمینان بخشی به مردم جهت حمایت های آنان از افراد آسیب پذیر را از دیگر راهبرد های مهم در این زمینه بیان کرد که تحقق آن مستلزم فرهنگ سازی است.

کریمی عنوان کرد: وجود مراکزی موسوم به خانه امن و خانه سلامت در سنندج نیز برای نگه داری و مراقبت از زنان و دختران فراری و آسیب دیده به اطلاع رسانی ویژه از طریق صدا و سیما و نصب بیلبورد و بنر جهت رجوع و شناساندن این مراکز به آسیب دیدگان در دستور کار نهاد های متولی قرار بگیرد.

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۷۷۸۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استانداران در صف مقدم مبارزه با آسیب‌های اجتماعی باشند

احمد وحیدی در نشست هم‌اندیشی با استانداران، ضمن تقدیر از استانداران سراسر کشور در برگزاری مطلوب انتخابات، نکات تکمیلی را در برگزاری مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در روز جمعه ۲۱ اردیبهشت به حاضرین در جلسه یادآور شد.

وزیر کشور انتخابات مرحله اول مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان در اسفند ۱۴۰۲ را از جهات مختلف قابل قبول و مطلوب دانست و افزود: با عنایت به راهبرد‌های چهارگانه انتخاباتی رهبر معظم انقلاب اسلامی، مرحله دوم انتخابات نیز به یاری خداوند متعال به شکل مطلوب برگزار خواهد شد.

رئیس شورای امنیت کشور با اشاره به مسئولیت توأمان استانداران در ستاد انتخابات و شورای تأمین استان اظهار کرد: همواره ممکن است اشکالات و خطا‌های کوچکی در عرصه اجرا وجود داشته باشد، اما استانداران باید فرمایش مقام معظم رهبری در حق‌الناس بودن رأی مردم را در نظر داشته باشند و تلاش کنند تا انتخابات پیش رو در مطلوب‌ترین وضع ممکن برگزار شود.

وحیدی افزود: انتخابات یکی از عرصه‌هایی است که معاندان و بداندیشان آن را فرصتی برای ایجاد بدبینی نسبت به نظام جمهوری اسلامی در جامعه می‌شمارند و از این رو تمامی دست اندرکاران برگزاری انتخابات، باید پیش‌بینی‌های لازم را انجام دهند تا چنین افکاری همانند گذشته ناکام بماند.

در بخش دیگری از این نشست، استانداران، گزارشی از وضعیت آسیب‌های اجتماعی و برنامه‌های پیش رو با تاکید بر ماموریت‌های استانی ارائه کرده و به بحث گذاشتند.

وزیر کشور آسیب‌های اجتماعی را در کنار استحکام اقتصادی و عدالت، سه مسأله اصلی پیش روی نظام جمهوری اسلامی دانست و افزود: آسیب‌های اجتماعی بنا به فرمایشات رهبر معظم انقلاب حتی در اولویتی بالاتر از مسائل امنیتی و سیاسی قرار می‌گیرد و از این رو توجه دو چندانی را می‌طلبد.

وحیدی با اشاره به مسئولیت وزارت کشور در زمینه آسیب‌های اجتماعی عنوان کرد: استانداران باید در صف مقدم مبارزه با معضلات و آسیب‌های اجتماعی باشند. از این رو نیازمند تدوین برنامه‌ای جامع با خصوصیات کیفی و کمّی هستیم که نه تنها خصوصیات خاص هر استان و شهر در نظر گرفته شده باشد، بلکه دارای انسجامی در روش باشد تا طرح به شکل ملی اجرایی شود.

وی وظیفه استانداری‌ها را متولّی‌گری در حوزه کاهش آسیب‌های اجتماعی دانست و افزود: استانداری‌ها نمی‌توانند با تصدی‌گری در امور اجتماعی نقش مناسب و متناسب خود را در این حوزه انجام دهند. از این رو باید نهاد‌های واسطه‌ای تقویت شوند تا بتوانند با تقدم رویکرد پیشینی و پیشگیری بر رویکرد پسینی و درمانی، کاهش و حل معضلات و آسیب‌های اجتماعی را به ثمر رسانند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی دولت

دیگر خبرها

  • اعضای شورای شهر سنندج چه مطالباتی را در حضور استاندار کردستان مطرح کردند؟
  • تقدیر بانوان از نیروی انتظامی کردستان در راستای اجرای طرح نور
  • چهار دستورکار ضروری دولت برای تحقق مشارکت مردم در جهش تولید
  • تفاهم نامه ارائه خدمات رونشناختی در حوزه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی کارگران امضا شد
  • الگوی حکمرانی فرهنگی و دانش بنیان صنایع و تولیدات، با مشارکت مردم تدوین و تصویب می‌شود
  • شهرداری به دنبال کاهش آسیب‌های اجتماعی در بهشت زهرا
  • رشد ۵۰درصدی تشکل های مردم نهاد چهارمحال و بختیاری
  • استانداران در صف مقدم مبارزه با آسیب‌های اجتماعی باشند
  • دلجویی معاون استاندار کردستان از کارگران آسیب‌دیده سنندج
  • جمع‌آوری ۱۱۹۶ کودک کار در طرح مقابله با کلونی‌های آسیب‌پذیر