Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری شبستان: چهارمین محموله صنایع دستی تولیدی هنر مندان صنایع دستی منطقه آزاد انزلی در راستای اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی و بهره گیری از ظرفیت های موجود در مشاغل خانگی منطقه، به کشور امارات متحده عربی صادر شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان و به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد انزلی، در راستای اجرای  سیاست های اقتصاد مقاومتی و بهره گیری از ظرفیت های موجود در مشاغل خانگی منطقه، تعداد 24 هزار قطعه صنایع دستی تولید شده از سوی هنرمندان این منطقه به ارزش 250 میلیون ریال به کشور امارات صادر گردید و از سال گذشته تا کنون با حمایت واحد صنایع دستی سازمان منطقه آزاد انزلی در چهار مرحله  محصولات تولیدی صنایع دستی منطقه به این کشور صادر شده که تداوم این امر بیان گر  استقبال بازار مصرف امارات و کیفیت محصولات تولیدی هنرمندان منطقه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مجموع میزان صادرات صنایع دستی صورت گرفته از منطقه آزاد انزلی طی این مدت 1 میلیارد و 210 میلیون ریال بوده که در اولین مرحله 39 هزار قطعه به ارزش 380 میلیون ریال، در دومین مرحله 37 هزار قطعه محصول به ارزش 350 میلیون ریال و در مرحله سوم نیز 22 هزار قطعه که 230 میلیون ریال ارزش ریالی آن بود به مقصد امارات متحده عربی صادر شد.

 

براساس این گزارش عمده محصولات تولیدی صادراتی صنایع دستی از جنس حصیر است و تنوع محصولات تولیدی را می توان حول صادرات سفره، زنبیل، کیف، کلاه، جارو و زیر قابلمه ای حصیری عنوان نمود.

 

لازم به ذکر است حمایت از مشاغل خانگی بومی منطقه، ایجاد ارزش افزوده در کسب و کار محلی، نگاهداشت ذخیره های فرهنگی منطقه در حوزه صنایع دستی و ایجاد اشتغال از طریق درآمد زایی ریالی و ارزی مهمترین دلایل حمایت این سازمان از صادرات محصولات صنایع دستی منطقه می باشد.

 

گفتنی است طی چهار سال گذشته به منظور حمایت از فعالان صنایع دستی منطقه، واحد صنایع دستی این سازمان اقدام به برگزاری دوره های آموزشی حصیر بافی ، رشتی دوزی ، گلیم بافی و فرش بافی با بهره گیری از توان هنرمندان صنایع دستی ، معرفی فعالین صنایع دستی منطقه به صندوق کارآفرینی امید کشور براساس تفاهم نامه فی ما بین و عرضه محصولات تولیدی فعالان صنایع دستی این منطقه در نمایشگاه های داخلی و خارجی نموده؛ و از سوی دیگر بزرگترین پردیس صنایع دستی شمال کشور توسط سازمان منطقه آزاد انزلی در جهت آموزش، عرضه و صادرات محصولات صنایع دستی منطقه و کشور در حال احداث است که با بهره برداری از آن تحول بزرگی در تولید و صادرات صنایع دستی منطقه و استان فرآهم می شود.

پایان پیام/84

منبع: شبستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۸۱۶۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم اجرای پایش آنلاین دوره‌ای صنایع قشم

ایسنا/هرمزگان مدیر محیط زیست سازمان منطقه آزاد قشم گفت: صنایع فعال قشم از جمله شرکت سیمان ملزم به انجام دو نوع پایش آنلاین و دوره‌ای با هدف بررسی درجه آلایندگی از سوی آزمایشگاه‌های معتمد سازمان محیط زیست و ارائه گزارش آن به سازمان حفاظت از محیط زیست هستند.

سید محمد هاشم داخته در نشست امروز (۱۹ اردیبهشت ماه) با اصحاب رسانه قشم در سالن مرکز بین‌المللی رشد، اعلام کرد: شرکت سیمان از صنایعی است که پیش از آغاز فعالیت مدیریت محیط زیست سازمان منطقه آزاد قشم، مجوز فعالیت دریافت و کار خود را شروع کرده اما برنامه‌های پایش محیط زیست این شرکت همانند دیگر صنایع بزرگ به صورت مستمر در حال اجرا است.

وی ادامه داد: تغییر معیارهای تعیین سطح آلایندگی واحدهای تولیدی صنعتی، معدنی و خدماتی آلاینده در کارگروهی از سوی هیات وزیران، تصویب شد که عدد مربوط به آلایندگی‌ها بسته به نوع صنعت نسبت به سال‌های قبل، بالاتر هم رفته است.

مدیر محیط زیست سازمان منطقه آزاد قشم با تاکید بر اینکه مدیریت آلودگی یک صنعت با توجه به میزان سرمایه‌گذاری، اشتغال و چرخه اقتصادی که در جامعه با خود به همراه دارد، نیازمند یک برنامه طولانی مدت و مستمر پایشی است، افزود: در این زمینه با شرکت سیمان قشم جلسات متعددی داشتیم و روند پایش‌ها در حال انجام است.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه فیلترهای نصب‌شده در دودکش کارخانه، الکتروفیلترهایی هستند که از طریق جریان الکتریکی در مدار قرار می‌گیرند، عامل اصلی چگونگی عملکرد خروجی گرد و غبار از دودکش کارخانه سیمان قشم، نوسانات برق و محدودیت‌های تامین انرژی شامل محدودیت مصرف انرژی الکتریکی در فصول گرم و محدودیت مصرف گاز در فصول سرد است.

به گفته داخته، قطعی برق شرکت سیمان قشم باعث از کار افتادن الکتروفیلترهای این کارخانه می‌شود و انتظار داریم با برداشته شدن محدودیت تامین برق در این شهرستان، مشکل این شرکت و بقیه صنایع به ویژه در فصل تابستان حل شود.

او بیان داشت: سازمان منطقه آزاد قشم سال ۱۳۹۰ با ایجاد شورای عالی ارزیابی با حضور ۱۰ تن از بزرگان محیط زیست کشور موفق شد اقدامات مربوط به مجوز طرح‌های بزرگ صنعتی در این شورا را پس از تحلیل و بررسی و انجام اصلاحات لازم، صادر کن.

مدیر محیط زیست سازمان منطقه آزاد قشم گفت: صدور مجوز پروژه‌های بزرگ تا پیش از سال ۱۳۹۰ تنها از سوی سازمان محیط زیست کشور امکان‌پذیر بود.

وی با تاکید بر روند مستمر پایش آلاینده‌های صنعتی، از تلاش ۱۰ ساله شرکت ذوب و روی قشم برای حل این مشکل یاد کرد و گفت: در اوایل دهه ۸۰ این شرکت بار آلایندگی بالایی داشت، اما تعطیلی آن به دلیل بیکار شدن نیروها به‌ویژه فعالان جامعه محلی، عواقب اجتماعی به مراتب سنگین‌تری به همراه داشت که در نهایت تصمیم بر اجرای برنامه‌های نظارتی ۵ ساله برای ارتقاء استانداردهای محیط زیستی به منظور کاهش آلایندگی‌های این شرکت گرفته شد.

داخته ادامه داد: در حال حاضر این شرکت با راه‌اندازی سیستم تصفیه فاضلاب، فضای سبز مناسب و استفاده از فیلترهای تصفیه، موفق عمل کرده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • افتتاح آرش مال نقطه عطف توسعه تجاری فرهنگی منطقه آزاد انزلی
  • لزوم اجرای پایش آنلاین دوره‌ای صنایع قشم
  • تایید بیمه تأمین اجتماعی ۲۲۴ نفر از شاغلان صنایع‌دستی استان گلستان
  • دریافت مهر اصالت برای پنج اثر از صنعتگران و هنرمندان چابهار
  • بیمه هنرمندان صنایع دستی ابلاغ شد
  • ۱۷۴ هنرمند صنایع‌دستی مازندران بیمه شدند
  • ارسال ۱۱۰ ایده به رویداد ملی «طراحی، بسته‌بندی صنایع خلّاق، محصولات خانگی و صنایع‌دستی»
  • روستای تاریخی و کویری اصفهک، در راه جهانی شدن
  • تأیید بیمه تأمین اجتماعی ۱۰۹ هنرمند صنایع دستی در مشهد مقدس
  • ۱۳۰۰ هنرمند صنایع دستی مشهد بیمه شدند‌