Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-04-27@23:19:45 GMT

وضعیت سوختگی در ایران اسفناک است

تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۹۸۳۹۱۴

صراط: رئیس مرکز تحقیقات سوختگی با عنوان این مطلب که وضعیت سوختگی در ایران اسفناک است، گفت: سوختگی سالانه ۳ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان برای کشور هزینه دارد.

به گزارش مهر، دکتر محمدجواد فاطمی روز یکشنبه در نشست خبری به تشریح وضعیت سوختگی در کشور پرداخت و افزود: میزان سوختگی در ایران ۸ برابر متوسط جهانی است و با کشورهای مشابه خودمان وضعیت بدتری به لحاظ سوختگی داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اعلام اینکه سالانه در حدود ۳۰ هزار نفر در کشور دچار سوختگی های شدید منجر به بستری می شوند، اظهار داشت: از این تعداد ۳ هزار نفر فوت می کنند.

به گفته رئیس هیات مدیره انجمن ققنوس (جمعیت حمایت از بیماران سوخته) به طور متوسط هر بیمار سوخته در مرحله حاد ۲۰ میلیون تومان هزینه دارد، به طوری که هزینه این بیماران ۶۰۰ میلیارد تومان می شود.

فاطمی با عنوان این مطلب که هزینه درمان سوختگی در درازمدت ۵ برابر هزینه حاد است، افزود: این هزینه ها بالغ بر ۳ هزار میلیارد تومان است که در مجموع سوختگی هر سال ۳ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان برای کشور هزینه دارد.

وی در عین حال به هزینه های پنهان سوختگی که شامل از دست رفتن روزهای کار، از دست دادن شغل و گرفتاری های خانوادگی است، اشاره کرد و گفت: متاسفانه وضعیت سوختگی در ایران بسیار اسفناک است.

فاطمی در عین حال بر این مطلب تاکید کرد که سوختگی قابل پیشگیری است و متاسفانه از نظر فرهنگی و آموزش قوانین دچار مشکلات جدی در این زمینه هستیم.

به گفته فاطمی، سوختگی سیزدهمین عامل بار بیماری ها و شانزدهمین علت معلولیت مادام العمر افراد است.

رئیس مرکز تحقیقات پیشگیری از سوختگی بر ضرورت داشتن روز ملی پیشگیری از سوختگی در کشور تاکید کرد و گفت: متاسفانه ما چنین روزی را در تقویم کشور نداریم و کسی به فکر حل مشکل سوختگی نیست.

فاطمی ادامه داد: ما بیمارستان سوختگی استاندارد نداریم و تخت های سوختگی نیزاستاندارد نیستند.

وی با اعلام این مطلب که میزان مرگ و میر در بیماران دچار سوختگی بسیار بالاتراز متوسط جهانی است، افزود: در روند درمان بیماران سوختگی نیز بین ۳۰ تا ۴۰ سال از دنیا عقب هستیم.

فاطمی افزود: پیشگیری از سوختگی نیاز به تغییر رفتار مردم دارد و ئداشتن یک روز ملی می تواند به این امر کمک کند.

وی گفت: از همین رو می خواهیم روز اول دی ماه هر سال که شروع فصل زمستان است و اغلب سوختگی ها در این فصل اتفاق می افتد را به عنوان روز ملی پیشگیری از سوختگی تعیین کنیم.

در ادامه، مهندس محمدمهدی راسخ مدیرعامل انجمن ققنوس نیز به موضوع آموزش و فرهنگ سازی برای پیشگیری از سوختگی اشاره کرد و گفت: بخش زیادی از سوختگی ها در منازل، مدارس و ساختمان های عمومی رخ می دهد، از همین رو استفاده از تجهیزات گرمایشی استاندارد و همچنین وسایل پخت و پز استاندارد می تواند تا حدود زیادی به جلوگیری از وقوع سوختگی کمک کند.

وی خواستار گنجاندن آموزش های پیشگیری از سوختگی در کتاب های درسی شد و افزود: آتش سوزی ها در محیط شغلی بین ۱۰ تا ۴۵ درصد سوختگی ها در دنیا را شامل می شود. همچنین سوختگی با جریان برق بدترین نوع سوختگی است که منجر به قطع عضو و مرگ می شود.

راسخ به نتایج یک بررسی از وضعیت بیماران دچار سوختگی در بیمارستان مطهری اشاره کرد و گفت: تحقیقاتی که در سال های ۸۹ تا ۹۱ بر روی ۵۱۵ بیمار دچار سوختگی در محیط کار انجام شده است، نشان می دهد ۴۰۹ نفر آنها کارگر بوده اند. همچنین علت سوختگی ۲۱۲ نفر از این افراد عامل برق بوده است و ۴۱ نفر از این تعداد فوت شده اند.

منبع: صراط نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۸۳۹۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شوراها، از مهمترین مظاهر مردمی سازی حکمرانی در نظام مردم سالاری دینی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمامرکز یزد، فاطمی به مناسبت روز ملی شورا‌های اسلامی در نشست صمیمی با اعضای شورا‌های اسلامی شهر‌ها و شهرداران استان یزد، افزود: شهرداری با آن مجموعه عریض و طویل بدون مصوبات شورا نمی‌تواند کاری را از پیش ببرد، بنابراین توجه به شورا‌ها بسیار مهم است.
وی ادامه داد: ما هم باید به عنوان دستگاه اجرایی استان یزد، زمینه ساز و بستر تحقق مصوبات شورا‌ها را فراهم کنیم.
استاندار گفت: در سال‌هایی که گذشت مجموعه عوارضی که در قالب مالیات بر ارزش افزوده و همچنین عوارض و آلایندگی‌ها به شهرداری‌ها داده ایم، حدود ۱۰ برابر شده است.
فاطمی افزود: این حرکت می‌تواند شهرداری‌ها را برای اینکه بتوانند اقدامات عمرانی موثرتری را انجام دهند، بیشتر یاری دهد که البته در حوزه روستا‌ها هم کار‌های به زمین مانده نیز زیاد است.
همچنین در این مراسم از شورا‌های اسلامی شهر‌های یزد، مهریز، احمدآباد اردکان، مهردشت، مجومرد و بفروئیه به عنوان شورا‌های منتخب تجلیل شد.

دیگر خبرها

  • شوراها، از مهمترین مظاهر مردمی سازی حکمرانی در نظام مردم سالاری دینی
  • هزینه فایده سفر رئیس جمهور به پاکستان
  • پشیمانم!
  • مرکز جامع پیشگیری ، کنترل و بیماریهای غیر واگیر  در مرکز خدمات جامع سلامت گلها راه اندازی شد
  • آمار هولناک از وضعیت فقر مطلق /پرداختی‌ها چقدر از هزینه پایین‌ترین‌دهک‌ها را پوشش می‌دهد؟
  • پیشگیری از تحمیل هزینه‌های جانبی به جامعه با تجهیز خانه‌های بهداشت
  • علیرضابیگی: دولت مشکلاتش را به سفره مردم منتقل کرد
  • مهاجرت با ویزای جعلی
  • علیرضابیگی: دولت رئیسی ناکارآمدی و مشکلاتش را به سفره مردم منتقل کرده
  • همایش جمعیت خدمت رسانی فاطمی‌ها برگزار شد