Web Analytics Made Easy - Statcounter

خواهر شهید سیاهپوش گفت: شهید سیاهپوش همیشه دانشجویان و مردم را به پیروی از ولایت و پشتیبانی از امام (ره) سفارش می‌کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  شاخص، “ای برادر و خواهرم! بزرگترین خواسته‌ام از تو این است که هر گاه خونم بر زمین ریخت و قلبم از تپیدن باز ایستاد، تو باید امام را بیشتر دوست بداری و جای خالیم را پر کنی و آنقدر که من امام را دوست می‌داشتم تو جبران نمائی، تا من مرگ را با خاطری آسوده در بغل بگیرم …”

این یاددشت گوشه‌ای از دلنوشته یک دانشجوی شهید است، دانشجویی که همگام با سلاح علم و دانش نیز اسلحه جهاد در راه خدا و دفاع از ناموس و وطن را به دوش کشید تا امروز هزاران دانشجو با افتخار و آزادانه در آرامش و امنیت به درس و تحصیل بپردازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شاید این یادداشت بیشتر از آنکه یک دلنوشته باشد تلنگر و چراغ راهی برای جوانان این مرز و بوم است تا موقعیت و تکلیف خود را به خوبی بشناسند و به آن عمل کنند.

این روزها که تنور جشن‌های دانشجویی در دانشگاه‌ها حسابی گرم است و دانشجویان به نحوی این ایام را گرامی می‌دارند شاید بد نباشد که برگ‌های تاریخ را ورق بزنند و وصایا و سفارش‌های دانشجویانی که جزوه آزادی را با خون خود نوشتند، مرور کنند.

شهید سید ناصر سیاهپوش هم یکی از آن دانشجویان است که هجدهم فروردین ۱۳۳۷ در شهر قزوین و در یک خانواده مذهبی به دنیا آمد و قبل از پیروزی انقلاب اسلامی با موفقیت تحصیلات خود را تا سطح دیپلم ادامه داد.

سید ناصر در سال ۱۳۵۷ به خدمت سربازی رفت و هنوز ۹ ماه بیشتر از خدمتش نگذشته بود که انقلاب اسلامی به پیروزی رسید.

وی بعد از پیروزی انقلاب به خاطر علاقه زیادی که به تحصیل داشت در سال ۱۳۵۸ در مجتمع آموزش عالی دهخدا(دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره)) در رشته دبیری ریاضیات قبول و مشغول تحصیل شد و دهم اردیبهشت ۱۳۶۱ با سمت فرمانده گردان در ام‌الرصاص عراق بر اثر اصابت ترکش به مقام رفیع شهادت رسید.

به بهانه روز دانشجو فرصت را غنیمت شمردیم و پای صحبت‌های سید صدیقه بیگم سیاهپوش خواهر شهید ناصر شیاهپوش نشستیم.

خواهرشهید با بیان اینکه ناصر فرزند پنجم خانواده بود اظهار کرد: برادرم اهل مطالعه، تلاشگر و کوشا بود و به تحصیل علم علاقه زیادی داشت.

وی با اشاره به ویژگی‌های بارز شهید افزود: ناصر جوانی خوش اخلاق و خوش برخورد بود و علاوه‌بر کمک به سالمند و دستگیری از دیگران نیز به امر به معروف و نهی از منکر اهمیت می‌داد.

خواهر شهید سیاهپوش در ادامه گفت: ناصر همراه با درس و دانشگاه به فعالیت‌های  مبارزاتی هم می‌پرداخت و همواره در خط اول مبارزه با جریان های چپ و راست قرار داشت.

وی ادامه داد: شهید سیاه‌پوش رهبری دانشجویان حزب الهی را بر عهده داشت و به مبارزه با جریان‌های منحرف سیاسی، دانشجویی و دفاع آگاهانه از خط امام و روحانیت راستین می‌پرداخت.

این خواهر شهید عنوان کرد: ناصر دوران سربازی خود را در ارومیه گذراند و بعد از سربازی به عضویت سپاه و مدتی بعد به خاطر توانمندی‌هایی که داشت به فرماندهی سپاه آبیک منصوب شد.

خواهر شهید سیاهپوش ابراز کرد: برادرم به جهت فعالیت‌ها و مبارزاتی که داشت مخالفان زیادی قصد ترور او را داشتند به همین خاطر زمانی که می‌دانستیم می‌خواهد به منزل برگردد، همه اعضا خانواده بسیج می‌شدیم و پشت پنجره و کوچه کشیک می‌دادیم تا صدمه‌ای به او نرسد.

وی بیان کرد: شهید سیاهپوش سعی می کرد صمیمانه مردم را به سوی حق و راه درست دعوت کند و از بد رفتاری و خشم دوری می‌کرد.

خواهر شهید سیاهپوش بیان کرد: پدرم به علت وابستگی زیاد به برادرم؛ مخالف رفتن او به جبهه بود اما ناصر می‌گفت این یک وظیفه است.

این خواهر شهید با بیان اینکه شهید سیاهپوش همیشه می‌گفت؛ هر چه دارم از مادرم است ادامه داد: مادرم همیشه می‌گفت من از خانواده شهدا خجالت می‌کشم و پسرم باید به جبهه برود.

خواهر شهید سیاهپوش ابراز کرد: بلاخره روزی پدرم به منزل من آمد و گفت؛ به ناصر بگو من رضایت دادم به جبهه برود، دیشب خواب حضرت زهرا (س) را دیدم که سفارش کردند که با اعزام ناصر به جبهه موافقت کنم.

وی افزود: وقتی که این خبر را به ناصر دادم مانند یک کودک از شدت خوشحالی بالا و پایین می‌پرید و ابراز خوشحالی می‌کرد.

خواهر شهید اضافه کرد: و این شد که ناصر در روز هیجدهم اسفند ماه سال ۱۳۶۰ برای اولین مرتبه به جبهه‌های نبرد حق علیه باطل اعزام شد و در عملیات فتح المبین شرکت کرد.

وی اضافه کرد: برادرم در روز شانزدهم اردیبهشت ماه سال ۱۳۶۱در دومین اعزام به جبهه در عملیات بیت المقدس مورد اصابت ترکش خمپاره قرار گرفت و به شهادت رسید.

سیاهپوش یادآور شد: شهید علی شاه رضایی از دوستان صمیمی ناصر بود و آخرین بار که بردارم به جبهه اعزام می‌شد خیلی اصرار و گریه کرد تا او را هم با خود ببرد اما ناصر قبول نکرد.

خواهر شهید در ادامه گفت: اما فردای همان روز سیدناصر تماس گرفت و گفت به علی بگویید از طرف من از همه حلالیت بطلبد و با یک آمبولانس به منطقه بیاید.

وی یادآور شد: یک هفته از شهادت ناصر می‌گذشت و ماهیچ اطلاعی نداشتیم؛ یک روز جمعه به همراه مادرم برای دعای ندبه رفته بودیم که اصرار کرد به سپاه برویم شاید از ناصر اطلاعی داشته باشند؛ زمانی که به آنجا رفتیم دوستان ناصر اظهار بی اطلاعی کردند تا اینکه  یک هفته بعد ما را از شهادت او خبردار کردند.

وی در ادامه گفت: با اینکه شهادت برادرم برای ما بسیار سخت و سنگین بود اما هیچگاه اجازه ندادیم دشمنان و منافقین اشک و ناراحتی ما را ببینند.

خواهر شهید سیاهپوش ابراز کرد: یک هفته بعد از شهادت ناصر گذشته بود که علی شاه‌رضایی هم به شهادت رسید و علی رغم اینکه اهل تهران بود و خانواده‌اش هم قزوین نبودند اما بنا به سفارشی که کرده بود پیکرش را در جوار مزار شهید سیاهپوش در گلزار شهدای قزوین به خاک سپردند.

این خواهر شهید با بیان اینکه پدرم در مبارزات انقلابی ناصر اصلا مخالفتی نداشتند و حتی در این راه از ناصر حمایت نیر داشتند. اظهار کرد: شهید سیاهپوش علاوه بر فعالیت‌های دانشجویی، سخنرانی‌های انقلابی و روشنگرانه زیادی را در دانشگاه و میدان آزادی داشت.

وی گفت: شهید سیاهپوش اهمیت زیادی به مسئله حجاب و هدایت جامعه به این راه و مبارزه با بدحجابی می‌داد و فعالیت‌هایش در این راه بیشتر از طریق کارهای فرهنگی و تعامل منطقی و صحبت با دانشجویان خانم و هم‌کلاسی‌هایش بود تا آن‌ها را آگاهانه و بر اساس دلیل و منطق به حجاب دعوت کند.

خواهر شهید سیاهپوش خاطرنشان کرد: دانشجویان خط امام (ره) می‌آمدند در خیابان خیام مقابل دانشگاه نماز جماعت برگزار می‌کردند و ناصر هم پیشنماز آن‌ها می‌ایستاد.

این خواهر شهید با بیان اینکه شهید سیاهپوش همیشه دانشجویان و مردم را به پیروی از ولایت و پشتیبانی از امام (ره) سفارش می‌کرد عنوان کرد: شهید سیاهپوش در وصیتنامه خود سفارش کرده بود مرا با چشم و دست باز تا مردم بدانند که من آگاهانه این راه را انتخاب کردم و شبانه مرا به خاک بسپارید چون می‌خواهم پیرو جدم حضرت زهرا (س) باشم.

وی با بیان اینکه دانشجویان باید ادامه دهنده راه شهدا باشند تاکید کرد: اگر بردارم امروز هم در جامعه حضور داشت قطعا راه شهادت و ولایت را انتخاب می‌کرد و آگاهانه به مبارزه با ظلم و ستیزی که از سوی دشمنان بر مظلومان روا می‌شود، مبارزه می‌کرد و از امر به معروف و نهی از منکر دست بر نمی‌داشت.

خواهر شهید سیاهپوش در انتها گفت: امروز وظیفه همه این است که ببینیم شهدا ما را به چه راهی دعوت کرده‌اند و برای حفظ آرمان‌های انقلاب اسلامی و امام راحل بایستیم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۸۷۶۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جنایت‌ به وقت الشفا و ناصر؛ افزایش کشف گورهای دسته‌جمعی در غزه

وبگاه شبکه خبری الجزیره در مطلبی آورده است: بیش از 300 جسد در محوطه دو بیمارستان بزرگ غزه پس از ماه‌ها محاصره توسط رژیم صهیونیستی کشف شده‌اند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، وبگاه شبکه خبری الجزیره نوشته است که کشف یک گور دسته جمعی در داخل مجتمع پزشکی ناصر در خان یونس در جنوب نوار غزه با غم و اندوه و وحشت فلسطینی‌ها و محکومیت سازمان ملل مواجه شده و این نهاد خواستار تحقیقات شفاف و معتبر درباره این جنایت جدید شده است.

بیش از ۳۰۰ جسد تا کنون پس از عقب‌نشینی ارتش رژیم صهیونیستی از بیمارستان در ۷ آوریل کشف شده است. شورای حقوق بشر سازمان ملل روز سه‌شنبه گفت اجساد بیشتری در بیمارستان الشفاء شهر غزه، بزرگترین مرکز بهداشتی غزه پیدا شده است. پس از پایان محاصره دو هفته‌ای بیمارستان شفا، این نهاد وضعیت ساختمان را به عنوان یک پوسته خالی توصیف کرد.

گورهای دسته جمعی در دو مرکز پزشکی بزرگ غزه از جمله گورهای متعددی هستند که از زمان آغاز جنگ رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه کشف شده‌اند. جنگی که از ۷ اکتبر منجر به کشته شدن بیش از ۳۴۰۰۰ فلسطینی شده است.

چه چیزی تا کنون پیدا شده است؟

گروه دفاع مدنی غزه گفته که تا کنون بیش از ۳۰۰ جسد در گور دسته جمعی مجتمع پزشکی ناصر پیدا شده است. به گفته هانی محمود، خبرنگار الجزیره، زنان، کودکان، بیماران و کادر پزشکی از قبر دسته‌جمعی بیرون آورده شده‌اند.

وی افزود که کادر پزشکی و افرادی که قبل از خروج ارتش اسرائیل موفق به ترک بیمارستان شده بودند، صحنه‌هایی از «وحشت، کشتار دسته‌جمعی و دستگیری‌ها را توصیف کردند که گویی کل بیمارستان از محل شفا به قبرستانی عظیم تبدیل شده بود.»

به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، گروه دفاع مدنی روز دوشنبه اعلام کرد که بسیاری از اجساد را از گورهای موقت در داخل مجتمع ناصر کشف کرده است، زیرا محاصره ساختمان توسط رژیم اسرائیل از دسترسی به گورستان‌ها جلوگیری کرده بود.

راوینا شمدسانی، سخنگوی دفتر حقوق بشر سازمان ملل متحد، گفت که برخی از اجساد پیدا شده در بیمارستان خان یونس «در حالی که دستانشان بسته و لباسی بر تن نداشتند» بیرون آورده شده‌اند.

گور دسته‌جمعی چیست؟

بر اساس گزارش الجزیره، هیچ تعریف بین‌المللی از گور دسته جمعی وجود ندارد. با این حال، کارشناسان پزشکی قانونی پدیده گور دسته‌جمعی را به عنوان «محل دفن بقایای افراد متعدد، اغلب کنار همدیگر» تعریف می‌کنند.

در گزارش سازمان ملل که در اکتبر ۲۰۲۰ منتشر شد، نوشته شده که گورهای دسته جمعی لزوماً محل دفن یا آرامگاه نهایی نیستند، بلکه «محل جنایات یا مرگ دسته جمعی هستند».

در این گزارش همچنین آمده است: «آنچه گورهای دسته جمعی را از سایر مکان‌های دفن دسته‌جمعی متمایز می‌کند، نقض حقوق شخصی و آئین‌ها وداع نهایی، سرکوب یا حتی از بین بردن هویت فردی، فرهنگی یا مذهبی در مرگ است.

واکنش فلسطینی‌ها و رژیم صهیونیستی چه بوده است؟

دفتر رسانه‌ای دولت غزه، رژیم صهیونیستی را مسئول این گورهای دسته‌جمعی دانست و کشف آنها و وضعیت کلی مجتمع پزشکی ناصر را «جنایت شنیع» خواند.

در این بیانیه آمده است: «دوبار حمله به آن و تخریب برخی از بخش‌هایش، نشان‌دهنده گستردگی وحشیگری این [موجود] اشغالگر و بی‌اخلاقی ارتش آن است که تمام جنبه‌های زندگی و ابزار بقا در نوار غزه را نابود می‌کند. ما از دادستان دیوان کیفری بین‌المللی می‌خواهیم که این کشتار ارتش اشغالگر در مجتمع ناصر و همچنین مجتمع الشفاء را با تمام جزئیات آن، چه علیه مقر این دو مجتمع و چه علیه شهروندان، آوارگان و تیم‌های پزشکی و رسانه‌ای داخل آن بررسی کند.»

ارتش رژیم صهیونیستی روز سه شنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد که ادعای دفن اجساد فلسطینی‌ها «بی‌اساس و شواهد» است. در ادامه حتی افزوده است که در جریان عملیات خود در منطقه بیمارستان ناصر، اجساد دفن شده توسط فلسطینی‌ها را برای یافتن گروگان‌ها و مفقودان «آزمایش» کرده‌اند.

ارتش رژیم اشغالگر همچنین ادعا کرده است: «این معاینه‌ها با دقت و منحصراً در مکان‌هایی انجام شد که اطلاعات حاکی از حضور احتمالی گروگان‌ها بود و اجساد معاینه شده که متعلق به اسرای اسرائیلی نبودند، به محل خود بازگردانده شدند».

واکنش‌های بین‌المللی به این واقعه چه بوده است؟

سازمان ملل خواستار «تحقیق روشن، شفاف و معتبر» درباره گورهای دسته جمعی کشف شده در این دو بیمارستان شد. سخنگوی دفتر حقوق بشر سازمان ملل متحد خواستار تحقیقات مستقل و شفاف در مورد مرگ‌ها و اجساد یافت شده شد و گفت: «با توجه به جو حاکم بر معافیت از مجازات [برای اسرائیل]، این امر باید شامل بازرسان بین‌المللی نیز شود».

سخنگوی سازمان ملل گفته است بازرسان معتبر باید به این مکان‌ها دسترسی داشته باشند. اتحادیه اروپا روز چهارشنبه از درخواست سازمان ملل برای انجام تحقیقات مستقل حمایت کرد.

پیتر استانو، سخنگوی اتحادیه اروپا گفت: «این چیزی است که ما را وادار می‌کند تا خواهان تحقیقات مستقل درباره همه سو ظن‌ها و همه شرایط باشیم، زیرا در واقع این تصور را ایجاد می‌کند که ممکن است نقض حقوق بشر بین‌المللی صورت گرفته باشد. به همین دلیل است که انجام تحقیقات مستقل و اطمینان از مسئولیت‌پذیری مهم است.»

در واشنگتن، ودانت پاتل، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا، کشف گورهای دسته جمعی را «بسیار نگران کننده» توصیف کرد و افزود که مقامات آمریکایی از رژیم اسرائیل درخواست اطلاعات کردند.

وزارت امور خارجه عربستان سعودی در بیانیه‌ای جنایات جنگی شنیع مستمر و کنترل نشده توسط نیروهای اشغالگر رژیم صهیونیستی را محکوم کرد که آخرین آن گورهای دسته جمعی کشف شده در مجتمع پزشکی ناصر در شهر خان یونس است.

چه تبعات قانونی وجود دارد؟

به گفته ولکر ترک، مسئول حقوق بشر سازمان ملل متحد، «بیمارستان‌ها بر اساس قوانین بین‌المللی بشردوستانه از حمایت بسیار ویژه برخوردار هستند. واضح بگویم، کشتن عمدی غیرنظامیان، بازداشت‌شدگان و سایر افرادی که در حال جنگ هستند [معلول یا مجروح] جنایت جنگی است.»

جنگ رژیم صهیونیستی در غزه مورد انتقاد شدید نهادهای بین‌المللی و گروه‌های حقوق بشری قرار گرفته است. یک بازپرس سازمان ملل ماه گذشته در گزارشی گفت که دلایل منطقی وجود دارد که بپذیریم رژیم صهیونیستی در جنگ خود علیه غزه نسل‌کشی کرده است.

در ژانویه، دیوان بین‌المللی دادگستری به رژیم اسرائیل دستور داد از هرگونه اقدامی که ممکن است تحت کنوانسیون نسل‌کشی قرار گیرد خودداری کند و مطمئن شود که سربازانش هیچ گونه اقدام نسل‌کشی علیه فلسطینیان در غزه انجام نخواهند داد. رژیم صهیونیستی ادعای نسل کشی را بی اساس توصیف کرده است.

کد خبر 747906

دیگر خبرها

  • سرآمدان آموزشی ‌دانشگاه‌ شهید چمران اهواز تجلیل می‌شوند
  • آیت الله نورمفیدی: با توجه به اهمیت تعلیم و تربیت معلمان باید از میان بهترین‌ها انتخاب شوند
  • جنایت‌ به وقت الشفا و ناصر؛ افزایش کشف گورهای دسته‌جمعی در غزه
  • پخش فیلم «رابطه» با بازی خسرو شکیبایی
  • ولایت‌محوری گام نهادن در مسیر اهل بیت عصمت و طهارت(ع) است
  • ببینید | استوری مشکوک یکتا ناصر و منوچهر هادی؛ ماجرای چیست؟
  • گرامیداشت یاد شهید ناصر پیروی در رشت
  • گفتگوی وحید سلیمانی با استاد ناصر صالح بعد از برد تیم ملی فوتسال برابر قزاقستان
  • اندیشه‌های استاد شهید مطهری ماندگار و جاودانه است
  • کوالالامپور؛ خواهر مدرن اما سنتی اصفهان