Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری صدا و سیما»
2024-05-09@02:17:54 GMT

رونمایی از طرح جامع سوم مشهد

تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۹۹۲۴۲۱

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، رئیس پژوهشگاه میراث فرهنگی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در این مراسم گفت: طرح جامع مقدمه عدل است ولی اکتفا کردن به طرح جامع شهرها را شبیه یکدیگر کرده است و شهرها به نوعی شبیه هیچ جا شده اند.

سید محمد بهشتی افزود: اکتفا کردن به طرحهای جامع و تفضیلی به منزله ایجاد شهرهای بی هویت است و اکتفا کردن به آن بزرگترین تهدید هویتی شهرها می باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در شهرها به جای توجه به ترافیک، فاضلاب و غیره 'زندگی' باید موضوع مورد توجه باشد.

وی ادامه داد: از سال 1345 در شهرها شاهد وجود طرحهای جامع بوده ایم. طرحهای جامع و تفصیلی شرط لازم برای یک شهر خوب است اما شرط کافی نیست.

رئیس شورای اسلامی شهر مشهد نیز در این مراسم گفت: فرآیند تدوین طرحهای جامع و تفصیلی کند است اما داشتن طرح تفصیلی و جامع با نقایصی، بهتر از نداشتن آنها است.

محمدرضا حیدری افزود: کلانشهر مشهد در دهه گذشته به دلیل نداشتن طرح جامع دچار آسیب جدی شد که برخی از آنها نظیر توسعه نامتوازن و منظر و سیمای نامناسب شهری جبران ناپذیر است.

وی ادامه داد: طرح جامع موجود دارای نواقصی است لذا طرحهای تفصیلی باید این نواقص را پوشش دهند. به نقاط قوت و ضعف طرح اشراف داریم و طرح جامع مشهد در کمیسیونهای مختلف شورای پنجم مورد بررسی قرار گرفته است.

رئیس شورای شهر مشهد بر توجه به حوزه های هویتی شهر مشهد با محوریت حرم مطهر امام رضا(ع) و مفاخر فرهنگی این شهر تاکید و بیان کرد: حقوق مردم در طرح جامع جدید باید مورد توجه باشد.

طرح جامع سوم مشهد سال 1395 تصویب شد. جمعیت مشهد در طرح جامع سوم برای سال 1405 تعداد 3 میلیون و 856 هزار نفر در مساحت 30 هزار و 542 هکتار دیده شده است. در این طرح برآورد جمعیت زائر در افق طرح برای سال 1405 نیز به 26 میلیون نفر با میانگین زمان حضور پنج روز خواهد رسید. این طرح حدود 2 سال است که به شهرداری مشهد ابلاغ شده ولی به دلایل مختلف رونمایی آن تا امروز به تاخیر افتاده بود.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۹۲۴۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از فناوری‌های نوین در اصفهان برای تبدیل شیرابه‌ها به مواد و انرژی

شهردار اصفهان گفت: ویژگی کار در کلان‌شهر اصفهان نسبت به سایر شهرها استفاده از فناوری‌های نوین است، به‌طوری که با حداقل فضای ممکن و آخرین تکنولوژی‌ها فرایند تبدیل پسماند ساختمانی و تصفیه شیرابه انجام می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، علی قاسم‌زاده امروز_چهارشنبه نوزدهم اردیبهشت_ در سی‌ودومین ویژه‌برنامه «به احترام مردم اصفهان» با محوریت بهره‌برداری از پروژه‌های سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان اظهار کرد: یکی از مسائل مدیریت در هر کلان‌شهر، حتی شهرهای کوچک‌، مدیریت پسماند است؛ پسماند می‌تواند تهدیدی برای شهر، محیط زیست و سلامت مردم محسوب شود، از طرفی اگر به چرخه طبیعت بازگردد، تبدیل به یک فرصت می‌شود.

وی با بیان اینکه در مدیریت پسماند تلاش بر این است که پسماند تر و خشک در چرخه بازیافت تبدیل به مواد و انرژی شود که هر کدام به اقتضای نوع پسماند تکنولوژی مربوط به خود را می‌طلبد، افزود: در مدیریت پسماند شهر اصفهان سعی شده است انواع پسماند تفکیک و هر کدام با استفاده از آخرین فناوری‌ها به ماده یا انرژی تبدیل شود.

شهردار اصفهان با اشاره به پروژه‎‌هایی که عملیات احداث آن‌ها آغاز شده است، گفت: امروز شاهد کلنگ‌زنی احداث شهرک پسماند خشک بودیم تا بتوانیم این پسماند را به‌صورت متمرکز در یک شهر تفکیک کنیم، این یک گام ابتدایی برای بازیافت پسماند است، احداث کارخانه تبدیل ضایعات ساختمانی به مصالح ساختمانی اتفاق ویژه‌ای است.

وی با بیان اینکه یکی از پسماندهایی که به‌صورت انبوه کلان‌شهرها را درگیر کرده، پسماندهای ساختمانی است، ادامه داد: پسماندهای ساختمانی که اطراف شهرها رها می‌شود، انواع مشکلات زیست‌محیطی را ایجاد می‌کند که یکی از آن‌ها انواع ذرات معلقی است که هنگام وزیدن باد در هوا منتشر و موجب آزار و اذیت شهروندان می‌شود.

قاسم‌زاده با اشاره به بهره‌برداری از واحد تصفیه شیرابه تصریح کرد: پسماندهای تر شیرابه‌ای دارد که اگر جذب زمین شود، خاک را از بین می‌برد و در صورت تبخیر، هوا را آلوده می‌کند؛ اصفهان با استفاده از یک فناوری نوین این شیرابه‌ها را به مواد و انرژی تبدیل می‌کند.

شهردار اصفهان خاطرنشان کرد: این موارد قبلاً در برخی کلان‌شهرها اجرا شده، اما ویژگی کار ما در اصفهان استفاده از فناوری‌های نوین است، با حداقل فضای ممکن و آخرین تکنولوژی‌ها فرایند تبدیل پسماند ساختمانی و تصفیه شیرابه انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه مجموعه هزینه صرف شده برای پروژه‌های سازمان مدیریت پسماند ۲۷۰ میلیارد تومان است، گفت: با توجه به اینکه در سالی قرار داریم که رهبر معظم انقلاب بر استفاده از بخش خصوصی برای تولید تاکید دارند، دو پروژه تبدیل ضایعات ساختمانی و تبدیل شیرابه به کمک سرمایه‌گذار خصوصی انجام می‌شود.

کد خبر 751746

دیگر خبرها

  • ساختمان‌های چندکاربری؛ نیاز امروز شهرها
  • استفاده از فناوری‌های نوین در اصفهان برای تبدیل شیرابه‌ها به مواد و انرژی
  • انجام بیش از ۸۲۰هزار آزمون کلرسنجی از شبکه های توزیع آب در گلستان
  • طرح تفصیلی کرج تا خردادماه تصویب می‌شود+فیلم
  • تصویب طرح تفصیلی کرج بعد از ۱۰ سال
  • آیین رونمایی از کتاب عکس «مشهد در روزگار انقلاب»
  • نشست چندباره خیابان‌های اصفهان/وقتی زمین زیر پای مردم سست می‌شود
  • اسکی ۱۵۰ مدال دارد/ از قله به درون شهرها رفتیم
  • جهان در سراشیبی سقوط نرخ تولد
  • تصویب مطالعات طرح ویژه تفصیلی بافت تاریخی شهر ارومیه