Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-27@01:15:06 GMT

عمده‌ترین عوارض بی‌خوابی را می‌دانید؟

تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۰۰۳۱۴۷

متخصص و جراح اعصاب گفت: در بدن ما ساعتی مشخص برای استراحت وجود دارد و هنگامی که فردی بی‌‌خواب می‌شود، این ساعت به هم ریخته و به تبع آن زمان خواب و بیداری دچار مشکل می‌شود. آفتاب‌‌نیوز : مسعود شیروانی متخصص و جراح اعصاب گفت: در بدن ما ساعتی مشخص برای استراحت وجود دارد و هنگامی که فردی بی خواب می‌شود این ساعت بر هم ریخته و به تبع آن زمان خواب و بیداری دچار مشکل می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


شیروانی تصریح کرد: هورمون‌هایی در بدن ما وجود دارد که در ارتباط با فعالیت و خواب ترشح می‌شوند و تنظیم آن‌ها با ساعت بیولوژی بدن است. وی در ادامه گفت: هنگامی که ساعت خواب بر هم بریزد وضعیت هورمونی بدن نیز دچار اختلال خواهد شد.
شیروانی در ادامه افزود: با این اختلال کارایی فرد کم می‌شود و در فرد از نظر روحی و انجام فعالیت‌هایش اثر سوء دارد. بی‌خوابی به دلیل خستگی عوارض متعدد هورمونی، رفتاری و حافظه‌ای را در پی خواهد داشت.
وی گفت: در شب و به هنگام خواب هورمونی به نام ملاتونین تشکیل می‌شود که به بهتر خوابیدن کمک می‌کند و اگر ساعت خواب بدن و خصوصاً خواب شب به هم بخورد، هورمون تشکیل شده سبب ایجاد مشکلاتی در خواب و فعالیت‌های روزانه در فرد خواهد شد.
شیروانی در پایان افزود: کسالت در فرد، نداشتن شادابی و کاهش کارآیی از عمده‌ترین مضرات بی‌خوابی است. منبع:فارس

منبع: آفتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۰۳۱۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوای پایتخت در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس قرار گرفت

براساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران میانگین کیفیت هوای پایتخت هم‌اکنون (۷ اردیبهشت ماه) در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس است.

به گزارش ایسنا،  شرکت کنترل کیفیت هوای تهران اعلام کرد: آلاینده شاخص هوای پایتخت طی ۲۴ ساعت گذشته «ذرات معلق کمتر از ۲.۵میکرون» با میانگین ۹۰ بود و کیفیت هوای پایتخت در شرایط قابل قبول قرار داشت.

میانگین شاخص کیفیت هوا در ۱۲ ساعت گذشته (با تاکید بیشتر بر روی سه ساعت آخر در شرایط جوی متغیر) برای میانگین کل ایستگاه‌ها با میانگین ۱۱۱ و کیفیت هوا در وضعیت ناسالم برای گروه‌های  حساس  است.

تهران از ابتدای سال، ۵ روز هوای پاک و ۳۳ روز هوای قابل قبول داشته است و در هیچ روزی از سال جدید کیفیت هوای تهران در وضعیت ناسالم قرار نگرفته بود.

براساس این گزارش، میانگین شاخص کیفیت هوا از ۱۰۱-۱۵۰، ناسالم برای گروه حساس است و افراد مبتلا به بیماری‌های قلبی یا ریوی، سالمندان و کودکان باید فعالیت‌های طولانی یا سنگین خارج از منزل را کاهش دهند.

فعالیت طولانی عبارت است از هرگونه فعالیت خارج از منزل که افراد بطور متناوب طی مدت چندین ساعت انجام می دهند و سبب می شود نفس کشیدن تا حدی سخت تر از حالت طبیعی صورت گیرد.  برای مثال کار کردن در باغچه در طول روز.

فعالیت سنگین نیز عبارت است از هرگونه فعالیت شدید خارج از منزل که سبب می شود نفس کشیدن به سختی صورت گیرد؛ برای مثال دویدن.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • عادت عجیب زرافه‌ها در خوابیدن؛ زرافه چطور می‌خوابد؟
  • هوای پایتخت در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس!
  • هوای پایتخت ناسالم برای گروه‌های حساس
  • هوای پایتخت در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس قرار گرفت
  • چرا با تاریکی هوا احساس خواب آلودگی بیشتر می‌شود؟
  • خواب آلودگی راننده پژو جان پاکبان گرگانی را گرفت
  • ریتم شبانه‌روزی یا ساعت بدن چیست؟
  • بی‌خوابی نشانه چه بیماری‌هایی است؟
  • دختر شیروانی قهرمان شطرنج‌ لیگ برتر کشور شد
  • اعتبارات جبران خسارت‌های سیلاب ۹۸ در حوزه راه پرداخت نشده است