Web Analytics Made Easy - Statcounter

عبدالله در واکنش به اظهارات روز گذشته حکمتیار گفت که تحریک یک ولایت علیه ولایت دیگر هیچ فردی را به هدفش نخواهد رساند و دامن زدن به تعصبات قومی زهری کشنده برای ثبات افغانستان است.

 به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آوا، «عبدالله عبدالله» رئیس اجرایی دولت وحدت ملی افغانستان امروز طی اظهاراتی در نشست شورای وزیران این کشور در واکنش به اظهارات روز گذشته «گلبدین حکمتیار» رهبر حزب اسلامی این کشور گفت: امروزه وحدت مردم افغانستان بسیار مهم است؛ مردمی‌که خواستار صلح هستند؛ اما متأسفانه شرایط سختی بر آنان تحمیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس اجرایی دولت وحدت ملی افغانستان در ادامه افزود که ولایت‌ های کوچکی چون «بامیان»، «پنجشیر» و «دایکندی» از امتیازهای بیشتری نسبت به ولایت «پکتیا» برخوردار هستند.

عبدالله در ادامه گفت: تفرقه‌افگنی مانند زهر مضر است و به سلامت کشور آسیب می‌رساند. عنوان کردن مسائل قومی و یک ولایت را علیه ولایت دیگر تحریک‌کردن، هیچ کس را به هدف مشروعش نمی‌رساند.

وی افزود: سیاسیون کشور باید با درک مسئولیت دینی و ملی خود متوجه این امر باشند. همه مردم آرزوی صلح و خدمت دارند. ما همه برای ایجاد فضایی‌که قانون حاکم باشد، مسئولیت داریم تا با تامین عدالت اجتماعی، کارها را پیش ببریم.

رییس اجرائی دولت وحدت ملی افغانستان تاکید کرد: تحریک شهروندان بر مبنای قوم و ولایت، تشویش مردم را بیشتر می‌کند. اما خوشبختانه امروز مردم مصالح خود را بهتر درک می‌کنند و آن‌ها در مواقع مختلف جواب خود را {به آدم‌های نفاق‌افگن} داده‌اند.

لازم به ذکر است که حکمتیار روز گذشته در سخنرانی خود در ولایت شرقی «خوست» گفت که ولایت‌های کوچکی چون بامیان، پنجشیر و دایکندی از امتیازهای بیشتری نسبت به ولایت پکتیا برخوردار هستند.

این برای نخستین بار نیست که گفته‌های تفرقه افگنانه حکمتیار رهبر  با واکنش‌های تندی روبرو می‌شود. پیش از این نیز اظهارات  وی در زمینه قومی خواندن جنگ افغانستان با واکنش‌های زیادی روبرو شده بود.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۰۶۵۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انفعال رژیم اردن در برابر جبهه مقاومت

هرچند این کشور در میانه عملیات اخبار منتشر شده را تکذیب کرد، اما ساعاتی پس از عملیات رسماً از نقش خود در دفاع از اسرائیل پرده برداشت. از طرفی این اقدام ملک عبدالله از دید دوستداران فلسطین هم دور نماند و امت‌های عربی و اسلامی توانستند ذات این شخصیت را بشناسند.

دولت اردن یک دولت مصنوعی است که انگلستان پس از جنگ جهانی اول و تقسیم سرزمین‌های امپراتوری عثمانی در پی معاهده سایکس پیکو ایجاد کرد.انگلستان در آن سال‌ها فرزندان شریف حسین-حاکم  مکه- را که در سرنگونی امپراتوری عثمانی کمک شایانی کرده بود، در عراق(فیصل) و اردن (عبدالله اول) روی کار آورد.

اردن از اساس یک کشور طبیعی و دارنده عناصر تشکیل دهنده یک ملت نیست و در یک قرن اخیر وظایف و مأموریت‌هایی را که غرب به پادشاهانش محول کرده انجام می‌دهد و در عوض از آن‌ها مساعدت مالی و تسلیحاتی می‌گیرد.در جریان عملیات وعده صادق نیز پادشاه اردن آسمان کشورش رادر اختیار کشورهای غربی و صهیونیستی قرار داد تا پهپادهای ایرانی را که عازم سرزمین‌های اشغالی بودند هدف قرار دهند.

البته این اقدام هزینه فراوان  و بی‌آبرویی روی دست این کشور جعلی گذاشت و در میان افکار عمومی دنیای عرب، ملک عبدالله دوم منفوریت بیشتری پیدا کرد و یک خائن و نوکر اسرائیل نامیده شد.

در خصوص نحوه واکنش ایران و کشورهای محور مقاومت به خیانت اردن این نکته را باید ذکر کرد که در حال حاضر این کشور در موضع انفعال قرار دارد و هرگونه اقدام تنش‌زای مستقیم به نفع این پادشاهی تمام خواهد شد.

در نتیجه باید با هوشمندی و تدبیر و دیپلماسی عمومی این وضعیت انفعالی اردن در داخل و خارج را تداوم بخشید.

نباید فراموش کرد ۶۰ درصد جمعیت اردن فلسطینی‌تبار هستند و از حمایت‌های این پادشاهی از اسرائیل منزجر شده‌اند و اگر یک جریان فرهنگی و رسانه‌ای روشنگرانه در خصوص خیانت‌های خاندان شریف هاشمی در یک قرن اخیر و حمایت آن‌ها از طرح های استعمار در منطقه ایجاد شود، بدون شک در سال‌های آینده تحولات اجتماعی و سیاسی در این کشور رنگ و بوی دیگری خواهد گرفت که تقویت جریان‌های مقاومت در آنجا را در پی خواهد داشت.

دیگر خبرها

  • هشدار وقوع سیلاب در افغانستان
  • تعداد جان‌باختگان سیل در افغانستان افزایش یافت
  • واکنش AFC به صعود افغانستان به جام جهانی فوتسال
  • انفعال رژیم اردن در برابر جبهه مقاومت
  • سومین سفر «شتر و آسیابان» به مراکش
  • ۷میلیون ایرانی مبتلا به دیابت؛ زخم‌های دیابت، از سرطان کشنده‌تر است
  • متعهد به برق رسانی یکسان در افغانستان هستیم
  • از مردم افغانستان حمایت می کنیم
  • مسدود شدن راه های مواصلاتی در ۴ ولایت افغانستان
  • ادامه کمک های اتحادیه اروپا به افغانستان