Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسیرهای فرعی و انحرافی اطراف پروژه زیرگذر سه راهی آدران، مشکلات شهروندان و رانندگان تاکسی را چندبرابر کرده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری تحلیلی بهارستانه، اجرای پروژه‌های راه‌سازی و ساماندهی معابر شهری در هر منطقه‌ای به‌جهت پیشرفت و آبادانی شهر و رفع مشکلات موجود از اهمیت بالایی برخوردار است، اما اجرای این پروژه‌ها با دیدی کارشناسانه و پیش‌بینی نیازهای احتمالی در طول اجرای پروژه، به مراتب مهم‌تر از اجرا یا تکمیل آن می باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اخیراً سرپرست شهرداری شهرگلستان از اجرای طرح ضربتی و بازگشایی مسیر شهرگلستان به شهرستان رباط کریم خبر داده بود که پیش‌تر این مسیر به دلیل اجرای پروژه زیرگذر سه راهی آدران مسدود شده بود، اما نحوه بازگشایی این مسیر نسبت به شکل اولیه آن تفاوت‌هایی داشته است که از جمله آن‌ها می توان به مسیرهای انحرافی جاده ساوه در اطراف سه راهی آدران اشاره کرد که سبب سردرگمی شهروندان و خودروها در این مسیر شده است.

در طرح ضربتی شهرداری شهرگلستان خودروهایی که از سمت شهرستان رباط کریم به شهرستان بهارتسان حرکت می کنند با مسیر انحرافی در لاین مخالف حرکت می کنند و در عوض خودروهایی که در سمت مخالف در حرکت هستند می بایست با ورود به جاده شهریار و حرکت از جاده‌های خاکی و نامناسب مسیر را دور زده و پس از عبور از مسیر انحرافی تعیین شده از سوی شهرداریوارد مسیر اصلی شوند، که این امر باعث گیج شدن رانندگان خودروها شده است.

ناگفته نماند که تدابیر مجموعه مدیریت شهری شهرگلستان نه تنها از ترافیک این منطقه کم نکرده است بلکه سببافزایش بار ترافیکی هر دو محور جاده ساوه در این بخش شده است، که ترافیک این قسمت، صبح‌ها و هنگام غروب به حداکثر خود می رسد، اگرچه عملیات عمرانی شهرداری رباط‌کریم از میدان فرمانداری تا میدان امام نیز در افزایش این ترافیک بی‌تاثیر نمی باشد.

مسؤولان شهری در مصاحبه‌های خود با اصحاب رسانه از رضایت شهروندان از شرایط و روند اجرای پروژه‌ زیرگذر سه راهی آدران صحبت می کنند، و این درحالی است که اگر پای صحبت رانندگان تاکسی این مسیر و مسافران آن‌ها بنشینید به سادگی می توانید متوجه نارضایتی و ناراحتی آن‌ها از وضع حاکم در سه راهی آدران شوید.

درپایان گفتنی است که اگرچه پروژه زیرگذر سه راهی آدران بسیار حائز اهمیت می باشد و تکمیل می تواند کمک شایانی به کاهش بار ترافیکی منطقه کند، اما عدم بررسی مشکلات ناشی از اجرای این پروژه در مسیر جاده ساوه، سبب شده است تا بسیاری از شهروندان و مسافران از شرایط حاکم ابراز نارضایتی کنند و زمان زیادی را در ترافیک این قسمت از جاده ساوه برای رسیدن به محل کار، دانشگاه یا منازل خود سپری کنند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۰۶۶۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این جاده‌های ایران در بهار هم برفی هستند

به گزارش همشهری آنلاین، برخی محورهای کوهستانی با بارش نخستین برف زمستانی مسدود می‌شوند؛ معمولا اهالی ساکن در مقصد این راه‌ها چند ماهی در محاصره‌اند یا از محورهای دیگری تردد می‌کنند. حالا که فصل بهار رسیده و از سرمای استخوان‌سوز زمستان خبری نیست، این محورها یکی یکی بازگشایی می‌شوند. ما در این گزارش به این محورها و جاذبه‌های گردشگری‌شان سرزده‌ایم.

«تته» تونل برفی و دشت پر گل

یکی از شگفت‌انگیزترین گردنه‌های ایران است؛ گردنه‌ای که برای عاشقان طبیعت به‌ویژه حالا که سراسر دشت‌های اورامانات با گل‌های سرخ پوشیده شده و منظره‌ای بدیع خلق کرده است. ما هم این نوید را به شما می‌دهیم که گردنه تته بعد از چند ماه از 5 اردیبهشت بازگشایی شده و حالا اگر از این گردنه بین مریوان در کردستان و پاوه در کرمانشاه عبور کنید، از یک تونل برفی هم می‌گذرید. این گردنه پیچ در پیچ طولی حدود ۳۰۰۰ متر دارد و در انتهای مسیر به روستای زیبای اورامان‌تخت می‌رسد؛ ارتفاع برف در این مسیر گاهی به ۱۲ متر هم می‌رسد، اما فقط همین نیست، ارتفاع زیاد این گردنه باعث شده که یک منظره زیبا از مرز ایران و عراق و سد دربندیخان پیش روی شما باشد که به راحتی قابل تماشاست.

ببینید:
بازگشایی گردنه معروف پس از ۵ ماه مسدودی + فیلم | ارتفاع برف به چندین متر می‌رسد

تصاویری از برف روبی گردنه تته کردستان | حجم سنگین برف در گردنه + فیلم

«گنجنامه-تویسرکان» اسکی در فصل گرم

گنجنامه- تویسرکان یک محور فرعی است، اما بسته‌شدن این جاده هم از پاییز تا بهار سال بعد ترددها را با چالش مواجه می‌کند. این محور ۲۴کیلومتری جزو مسیرهای فرعی و کوهستانی همدان است و روستاهای منطقه را به همدان متصل می‌کند. گنجنامه- تویسرکان یکی از مسیرهای گردشگری همدان نیز محسوب می‌شود که در مسیر آن، از دیدن یک طبیعت بکر و آب و هوای دلپذیر لذت خواهید برد؛ به‌ویژه اینکه در این مسیر می‌توانید به پیست اسکی تاریک‌دره هم سر بزنید و از پیست چمنی آن هم استفاده کنید. دشت میشان و دهکده گردشگری گنجنامه از دیدنی‌های این منطقه است که حالا با بازگشایی جاده از ۷ اردیبهشت آماده حضور گردشگران هستند.

بیشتر بخوانید:
بازگشایی جاده گنجنامه پس از 5 ماه

«پونل- خلخال» جاده‌ای رو به بهشت

می‌گویند مسیری رو به بهشت است؛ یکی از زیباترین جاده‌های گردشگری که بعد از عبور از روستای گردشگری خوجین و روستای مجره جلوه‌گری می‌کند. این مسیر گردشگری شما را در کمتر از یک ساعت از شهرستان خلخال در اردبیل به رضوانشهر در استان گیلان می‌رساند؛ جاده‌ای که با دره‌های سرسبز، چشمه‌های آب و همچنین آب و هوای مطبوع و خنک در مسیر جنگلی، حال شما را خوب می‌کند. تا چشم کار می‌کند جنگل است و درختان هیرکانی. این جاده هم البته به‌دلیل کوهستانی بودن در روزهای سرد سال بسته است و حالا 20روزی است که دوباره بازگشایی شده و می‌توانید با سفر به آن یک تجربه منحصر به فرد داشته باشید.

بیشتر بخوانید:
ارتفاع برف بهاری در این نقطه به نیم متر رسید + فیلم

«عسل‌کشان» سفر به غار طبیعی برفی

نامش «عسل‌کشان» است و راه ارتباطی ۱۵ روستا با حدود 4500نفر جمعیت با مرکز شهرستان کوهرنگ و دهستان موگویی. عسل‌کشان هر ساله با نخستین بارش برف مسدود می‌شود و تا سال آینده امکان بازگشایی آن وجود ندارد. ارتفاع برف در این منطقه گاهی تا 8متر هم می‌رسد. این گردنه از 25فروردین امسال بازگشایی شده و می‌توانید با عبور از جاده موگویی- چلکرد به غار یخی «چما» سفر کنید که یک غار عظیم از جنس برف است و از انباشت برف و یخ در طول سال‌های زیاد ایجاد شده است‌. دهستان موگویی هم سرشار از زیبایی‌های طبیعی چون طبیعت بکر و روستاهای پلکانی و آبشارهاست که دیدن‌شان خالی از لطف نیست.

ببینید:
برف روبی جاده چلگرد - سرآقاسید در چهارمحال و بختیاری + فیلم | حجم برف را ببینید


«بیژن» برفی‌ترین پیچ ایران

می‌گویند برفی‌ترین پیچ ایران است و همین باعث شده تا حتی در تابستان هم آب و هوای خنک داشته باشد؛ جایی میان اصفهان و کهگیلویه و بویراحمد در ارتفاع ۳۲۰۰ متری منطقه دنا. ارتفاع برف در این منطقه گاهی به حدود ۸ متر یا بیشتر هم می‌رسد. می‌گویند بیژن نام دلاوری از ایران زمین و در لشکر کیخسرو است که به همراه ۲۹تن از یاران وفادار خود در این منطقه گرفتار سرما و برف می‌شوند و همگی جان می‌سپارند. این مسیر که همین چند روز پیش بازگشایی شده، بزرگ‌ترین گردنه ماشین‌رو در ایران است و اگر خوش‌شانس باشید می‌توانید عشایر و چادرهای زیبایشان را هم در این گردنه ببینید. به علاوه، منطقه حفاظت شده دنا در همین نزدیکی است.

کد خبر 848143 برچسب‌ها برف سفر - گردشگری خبر مهم

دیگر خبرها

  • این جاده‌های ایران در بهار هم برفی هستند
  • پاکسازی مسیر کوهنوردی درکه با حضور دوستداران محیط زیست
  • هشدار به مسافران شمال؛ این جاده ۳ روز مسدود است
  • جاده کرج ـ چالوس بسته شد
  • اجرای پروژه «نصب توری» جاده کرج_چالوس را مسدود کرد
  • چالوس سه روز بسته شد؛ مسافران از مسیر جایگزین استفاده کنند
  • توسعه و بهسازی راه‌های استان زنجان با اجرای ۷ پروژه
  • ضرورت تسهیل مسیرهای حمل‌ونقل جاده‌ای برای سفر زائران
  • توسعه و بهسازی راه‌های استان با اجرای ۷ پروژه
  • معاون شهردار تهران‌: زیرگذر پروژه بزرگراه تندگویان تا دو هفته آینده باز می شود