Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار تبریز گفت: انسان‌‌محوری، شفافیت سازمانی و احصای نیازهای واقعی شهر، رویکرد اصلی برنامه و بودجه سال ۹۷ شهرداری تبریز است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم ازتبریز، به نقل از روابط عمومی شهرداری تبریز،  ایرج شهین‌ باهر اظهار کرد: انسان‌محوری و عدالت‌شهری، دو ضرورت عمده‌ای است که از آغاز مسئولیت جدید مدیریت شهری، با شورای محترم و شهروندان، در میان گذاشته‌ایم؛ برنامه و بودجه 97، گام اول برای تحقق این شعار است که در صورت همت و جدیت در رویه اجرایی، نقطه عطفی در شاخص‌‌های توسعه شهر می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: مصمم به بهره‌گیری از نظرات و ایده‌های عمومی هستیم و امیدواریم مشارکت صاحب‌نظران و متخصصان حوزه‌های شهری، موجب شود در جهت‌گیری اجرایی شهر شاهد برطرف شدن نیازهای قدیمی شهر شویم.

شهین‌ باهر خاطرنشان کرد: باید خلاهای خدمتگزاری را شناخته و منابع خود را صرف نیازهای واقعی و زیربنایی شهر کنیم توجه به تجربیات گذشته در حوزه‌های مختلف خدمتگزاری، به غنای هر چه بیشتر برنامه و بودجه سال 97 منجر خواهد شد.

شهردار تبریز با اشاره به این‌که ایجاد شفافیت، ضرورت سازمانی و مطالبه عمومی شهروندان است، اظهار داشت: باید راهکارهای شفاف‌سازی را به خصوص در حوزه‌های هزینه و درآمد، نهادینه کنیم؛ تنها در صورت تقویت اعتماد عمومی است که می‌توانیم مشارکت‌های شهروندی و زمینه‌های سرمایه‌گذاری را در شهر رونق ببخشیم.

وی با بیان این که برنامه و بودجه سال آینده، باید مطابق محورهای تبریز 2018 باشد، افزود: ایجاد درآمدهای پایدار، کاهش هزینه‌های جاری و تقویت برنامه‌های خدماتی و عمرانی باید سمت و سوی برنامه و بودجه 97 باشد.

انتهای پیام/

R7887/P1357/S6,47/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۰۶۷۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش هزینه‌های ازدواج جوانان اولویت طرح وصال شیرین

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام متقی‌فر، در اولین نشست تخصصی وصال شیرین که با حضور نمایندگان این طرح از استان‌های مختلف برگزار شد، ضمن تشریح این طرح گفت: کانون‌های ازدواج آسان از گذشته در حال فعالیت بودند. در بعضی شهرها هم شبکه فعالین ازدواج به راه افتاد که همچنان در برخی از شهرها فعال هستند.

وی با اشاره به تجملات مرسوم در حوزه برگزاری مراسم ازدواج که هزینه‌های گزافی به جوانان تحمیل میکند یادآور شد: از سال ۸۸ آمار سالیانه ازدواج افزایش نیافته بود، اما از سال ۹۸ در دوران کرونا آمار ازدواج افزایش یافت. این به دلیل کاهش تجملات بود که جوانان به ازدواج روی آوردند.

متقی فر خاطرنشان کرد: مخاطب در وصال شیرین همه جوانان هستند نه اینکه صرفاً برای محرومین کار کنیم. از با کیفیت‌ترین خدمات تا خدمات معمولی‌تر را می‌توان هماهنگ کرد و از طریق پلتفرم «همراه» در اختیار جوانان قرار داد تا بدون بدهی زندگی خود را شروع کنند.

وی با اشاره به اینکه کانون‌های ازدواج آسان و شبکه فعالین ازدواج برای اینکه بتوانند خدماتی بدهد و مجموعه خود را بچرخانند باید مبالغی دریافت کنند، اظهار داشت: ما هیچ انتفاعی از ستاد وصال شیرین نخواهیم برد. یعنی ما از جوانان در ازای ارایه خدمات پول نمی‌گیریم. البته منظور ما این نیست که همه ملزومات رایگان شود اما می‌توان کاری کرد که با قیمت مناسب تمام شود و تا جای ممکن هزینه ها را کاهش داد.

متقی‌فر نقطه عطف کار را عدم رقابت طرح وصال شیرین با کانون‌های ازدواج آسان و شبکه فعالین ازدواج دانست و بیان کرد: ما در طرح وصال شیرین وارد کار اجرایی نمی‌شویم و فعالیت ما در حد ستادی باقی خواهد ماند. اما با طراحی سامانه همراه در صدد کمک به کانون‌ها و شبکه‌های ازدواج آسان و مراکز مشاوره در استان‌ها هستیم و آن‌ها را از نظر نیازمندی‌ها و تجهیزات تامین مالی می‌کنیم.

وی در تشریح طرح وصال شیرین گام های تعریف شده در مراکز استان و شهرستان‌ها را برشمرد و گفت: گام اول شناسایی مغازه‌داران، خیرین و خدمات‌دهندگانی مانند تالار و رستوران است که حاضرند تخفیف بدهند. گام دوم ارزیابی فعالیت‌ها است و گام بعدی ثبت این مجموعه‌ها در سامانه همراه خواهد بود که این امر به مجموعه‌های وصال شیرین در استان‌ها سپرده شده است. جوانان با مراجعه به سامانه، خدمات را می‌بینند و انتخاب می‌کنند و با دریافت معرفی‌نامه از طریق سامانه خدمات می‌گیرند.

متقی فر در پایان ضمن اعلام خبر رونمایی از این طرح در هفته ازدواج در خردادماه امسال گفت: تلاش می‌کنیم امسال نسبت به گذشته میزان هزینه تمام شده ازدواج را تا حدی کاهش دهیم. این امر با همکاری و انتقال تجربه مسوولین طرح در استان‌ها تسهیل خواهد شد.

کد خبر 6092423

دیگر خبرها

  • توزیع ۱۴ هزار تن آسفالت در معابر شهری تبریز
  • بررسی بودجه آموزش و پرورش در لایحه ۱۴۰۳/ همان چالش همیشگی باطعم بی قانونی!
  • تبریز گردشگرپذیر می شود/ احیای خانه های تاریخی در دل شهر
  • با بنده مشکل دارید، چرا باید شهر و شهرداری متضرر شود
  • ادارات لرستان سهم اعتبارات وزارتخانه‌ای را تا پایان اردیبهشت مشخص کنند
  • با من مشکل دارید، چرا بودجه شهر را نگه می‌دارید
  • کاهش هزینه‌های ازدواج جوانان اولویت طرح وصال شیرین
  • منافع شخصی دلیل عدم عمل به قانون در شهرداری ها / استمرار کاهش کیفیت زندگی در کلانشهرها و شهرها /نتایج وخیم عدم مشارکت در انتخابات شوراها
  • بودجه ۱۴۰۳ شهرداری کرمانشاه در پیچ و خم شورای شهر
  • توجه به مناطق محروم و آبادانی شهر به طور عادلانه، رویکرد شورای ششم