Web Analytics Made Easy - Statcounter

نوشهر- ایرنا - فرماندار نوشهر با انتقاد از حل نشدن مشکل سیستم تصفیه فاضلاب مجتمع 232 واحدی مسکن در روستای نیرنگ ، نسبت به خطرساز بودن این مجتمع برای ساکنان آن در صورت عدم رفع نقص هشدار داد.

علی شادمان روز دوشنبه به خبرنگار ایرنا گفت :‌ بازدیدهای پیوسته و گزارش های کارشناسان ذیربط گویای این واقعیت است که علاوه بر مشکل فاضلاب ، در ساخت این مجتمع نکات فنی هم رعایت نشده و امکان دارد با هر بلای طبیعی مانند زمین لرزه حادثه ای رخ دهد و جان ساکنان این مجتمع در معرض تهدید و خطر قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی برای رفع مشکل این مجتمع مسکن مهر برای پیمانکار ضرب الاجل تعیین کرد و افزود : با پیمانکار این مجتمع در صورت رفع نکردن نواقص کارشناسی ، برخورد قانونی می شود.
فاضلاب مجتمع 232 واحدی مسکن مهر روستای نیرنگ تنها در کمتر از چهار سال از زمان بهره برداری آن پر شده و به علت مشخص نبودن مرجع رفع مشکل ، بوی تعفن آن منطقه را فرا گرفته است .
ساکنان این بنای مسکونی هم اکنون به جای لذت بردن از طبیعت خوش آب و هوا و عطر سرسبزی این روستا ، از بوی تعفن و آزار دهنده فاضلاب رنج می برند.
کارشناسان بهداشت محیط در پی شکوائیه عده ای از ساکنان این مجتمع و حتی روستائیان پیرامون بارها از این مجتمع بازدید کرده اند و گزارش هایی نیز در کارگروه سلامت و امنیت غذایی برای پی گیری و ارائه کارهای لازم برای حل این معضل ارائه داده اند اما این معضل همچنان حل نشده باقی مانده است.
فرماندار نوشهر گفت که معضل سیستم فاضلاب و دیگر ابعاد فنی و بهداشتی مجتمع مسکن مهر روستای نیرنگ باید در شورای عالی مسکن استان مطرح شود.
وی مسئولیت پاسخگویی این تخلفات را اداره کل راه و شهرسازی مازندران و پیمانکار آن دانست و گفت که دیدگاه ها و راهکارهای متعددی برای حل این معضل در نشست های کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان مصوب شده اما هنوز این معضل حل به طور اساسی حل نشده است.
گزارش ادارات بهداشتی شهرستان نوشهر نیز نشان می دهد که معضل سرریز فاضلاب مجتمع مسکن مهر روستای نیرنگ به مرحله بحران رسیده و چنین وضعیتی نگرانی اغلب ساکنان این مجتمع را به همراه داشته است .
نتیجه گزارش کارشناسان بهداشتی و زیست محیطی نیز بیانگرآن است که فاضلاب های انسانی این مجتمع به داخل نهرها ، زمین های کشاورزی و در نهایت به رودخانه کردیکلا که به دریای خزر منتهی می شود می ریزد.
اداره محیط زیست نوشهر گزارش داده که سیستم فاضلابی که از سوی پیمانکار مربوطه برای این مجتمع تعبیه شده تنها ظرفیت پاسخگویی یکصد نفر از ساکنان این مجتمع را دارد و از پیمانکار این مجتمع خواسته که در صورت حل نشدن این معضل از هرگونه ابزار قانونی برای حل این مشکل استفاده خواهد کرد.
مجتمع 232 واحدی مسکن مهر روستای نیرنگ با حدود یک هزار نفر جمعیت در جنوب شرقی شهرستان 127 هزار نفری نوشهر قرار دارد.
خبرنگار:‌مهراب زکی پور کینجی ** انتشار دهنده : حسن فلاحتی
7078 /1602/1654

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۰۷۲۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی آخرین وضعیت تکمیل سامانه فاضلاب روستای ریحان آباد شهرستان ارومیه

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،در این نشست مشاور پروژه توضیحات لازم در خصوص آخرین وضعیت تکمیل سامانه فاضلاب روستای ریحان آباد را ارائه و سپس پیمانکار مجری مسائل و مشکلات اجرایی این پروژه را تشریح و تصمیمات لازم جهت اتمام پروژه در قالب برنامه زمانبندی فشرده جهت ایجاد امکان افتتاح سامانه فاضلاب ریحان آباد در هفته دولت سال جاری اتخاذ شد.   معاون بهره‌برداری و توسعه فاضلاب شرکت آب و فاضلاب آذربایجان غربی در این نشست با بیان اینکه طرح سامانه فاضلاب روستای ریحان آباد یکی از مجموعه طرح‌های مدیریت شده توسط شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور است، اظهار داشت: این طرح با بهره‌گیری از کمک مالی بانک جهانی بوده و قبل از یکپارچه سازی از ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی برخوردار بود.    احیا جاهدی افزود: پس از یکپارچه سازی، مدیریت اجرای پروژه از سوی شرکت مهندسی به شرکت آب و فاضلاب استان واگذار گردید و هم اکنون دارای ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی است.   وی گفت: عملیات فیزیکی در این طرح شامل ۲۵ کیلومتر شبکه جمع آوری فرعی و اصلی و انتقال فاضلاب و دو واحد ایستگاه پمپاژ به ظرفیت ۱۱ هزار و ۷۵۰ متر مکعب در شبانه روز بوده و پس از اتمام عملیات شرایط برای واگذاری انشعابات فاضلاب فراهم و جمع آوری و دفع بهداشتی حدود ۱۶ هزار نفر از جمعیت منطقه را تحت پوشش قرار خواهد داد.

دیگر خبرها

  • بررسی آخرین وضعیت تکمیل سامانه فاضلاب روستای ریحان آباد شهرستان ارومیه
  • جمع آوری انشعاب غیرمجاز در روستای گوگ تپه ارومیه
  • مشکل کم‌آبی ۶۹ روستای استان ایلام در سال جاری برطرف می‌شود
  • جاری شدن آب فاضلاب و دردسر‌های آن برای ساکنان محله نوکان کرمانشاه + فیلم
  • آبرسانی سیار به ۲۵۷ روستای استان گلستان
  • لحظه انفجار چاه فاضلاب یک مجتمع تجاری در تبریز
  • رفع ترکیدگی خط انتقال آب شرب مجتمع روستایی نازک شهرستان پلدشت
  • با افتتاح نیروگاه زباله‌سوز، معضل زباله ساری حل می‌شود
  • اجرای ۹ طرح آبرسانی در شهرستان خرمدره
  • به شدت به آمریکا درباره ارتکاب هر حماقتی و تبعات آن هشدار می دهیم