Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده تام الاختیار وزیر بهداشت در مناطق زلزله‌زده عنوان کرد: قرار بود 25 هزار دوز واکسیناسیون آنفلوآنزا در مناطق زلزله زده تزریق شود که این اقدام از چند روز قبل آغاز شده است و سایر خدمات نظام مراقبتی بهداشتی نیز در جریان است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از روابط عمومی وزارت بهداشت، دکتر طیب قدیمی در تشریح گزارش ارائه خدمات بهداشتی، درمانی و عمرانی در مناطق زلزله‌زده کرمانشاه، گفت: در روزهای آغازین حادثه، خدمات به طور خاص منوط به درمان مصدومان بود که با اقدامات وزارت بهداشت و با استفاده از ظرفیت استان کرمانشاه و سایر استان ها، چه در زمینه اعزام مصدوم به تهران و شهرهای دیگر و چه اعزام نیروهای بهداشتی و درمانی به این مناطق، به خوبی مدیریت شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه همزمان با ارائه خدمات امدادی به مصدومان، خدمات معمول بهداشت و درمان نیز انجام شده است، عنوان کرد: آنچه اهمیت دارد این است که خدمات باید به روال عادی باز گردد و طبق دستور وزیر بهداشت، کمیت و کیفیت خدمات در فاصله زمانی بازسازی باید افزایش پیدا کند که این امر زمان بر و مستلزم آن است که خدمات بهداشتی و درمانی به شکل عادی بازگردد، یعنی خانه بهداشتی که خدمات بهداشتی و درمانی ارائه می داد و تخریب شده است، باید به سیستم اضافه شود تا کمبودها به طور کامل بر طرف شود.

دکتر قدیمی خاطرنشان کرد: در حوزه بهداشتی ارائه خدمات به زمان قبل از حادثه بازگشته است، چراکه کانکس هایی به این منظور تعبیه شده و به طور موقت جایگزین خانه‌های بهداشت تخریب شده قرار گرفته است، پرسنل نیز به محل کار خود برگشته اند و کار خود را با انگیزه بیشتری ادامه می دهند.

نماینده تام الاختیار وزیر بهداشت در مناطق زلزله‌زده گفت: قرار بود 25 هزار دوز واکسیناسیون آنفلوآنزا در مناطق زلزله زده تزریق شود که این اقدام از چند روز قبل آغاز شده است و سایر خدمات نظام مراقبتی بهداشتی نیز در جریان است.

وی درخصوص اقدامات در حوزه درمان در مناطق زلزله‌زده، یادآور شد: خدمات درمانی در شهرستان سرپل ذهاب با حضور متخصصان مختلف از استان‌های دیگر تا روز چهارشنبه هفته گذشته در قالب بیمارستان‌های صحرایی انجام می شد که با راه اندازی بیمارستان جدید بانگر با 50 تخت، 6 بخش و 2 اتاق عمل، خدمات درمانی به آنجا منتقل شد؛ البته قبل از حادثه یک بیمارستان 50 تخته در شهرستان سرپل ذهاب به بیماران ارائه خدمات می‌داد که با راه اندازی بیمارستان جدید، ارائه خدمات به روال عادی باز می‌گردد، چراکه تمام متخصصان حضور دارند و تجهیزات تشخیصی فعال هستند و 16 تخت موقت اورژانس نیز در آن راه انداری شده است و دیگر نیازی به استفاده از بیمارستان های صحرایی نیست و چنانچه در تعداد نیروهای متخصص و پزشک عمومی کمبودی وجودی داشته باشد از سوی سایر دانشگاه‌ها تامین می‌شود.

وی ادامه داد: یک بیمارستان در اسلام آباد آسیب ندیده بود که خدمات درمانی در آن از همان ساعات اولیه حادثه ادامه پیدا کرد، اما ساخت بیمارستانی که آسیب دیده بود، درحال پیگیری است زیرا مجری آن سازمان دیگری است.

قدیمی درخصوص اقدامات عمرانی در مناطق زلزله‌زده نیز گفت: در بحث عمرانی بخش عمده کار به بازسازی بیمارستان‌ها ارتباط دارد. پیمانکار قبلی بیمارستان سرپل ذهاب از هفته گذشته قسمت‌های تخریب شده را جمع آوری می‌کند تا طبق دستورالعمل معاونت منابع فیزیکی وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه بازسازی و مقاوم سازی آن انجام شود. یک قسمت از بیمارستان هم اسکلت بوده که از قبل باقی مانده است، این قسمت هم با کمک خیرین ساخته می‌شود.

نماینده تام الاختیار وزیر بهداشت در مناطق زلزله‌زده با بیان اینکه 62 خانه بهداشت و 22 مرکز جامع سلامت دچار آسیب و تخریب کامل شده است، اظهار کرد: کلنگ زنی خانه‌های بهداشت با کمک خیرین از این هفته آغاز می شود و پیش بینی می‌شود، با توجه به سقف زمانی مشخص شده در برنامه، خانه‌های بهداشت کمتر از 6 ماه و مراکز جامع سلامت کمتر از یکسال ساخته می‌شوند.

وی درخصوص تامین تجهیزات درمانی و دارو گفت: تجهیزات درمانی که از قبل در بیمارستان‌ها وجود داشته، آسیب ندیده و در بیمارستان‌های جدید، جایگزین شده است و چنانچه از حیث دارو و تجهیزات کمبودی وجود داشته باشد، از سوی وزارتخانه تامین خواهد شد و درحال حاضر کمبودی وجود ندارد.

قدیمی در مورد سلامت آب آشامیدنی در مناطق زلزله‌زده نیز گفت: با پیگیری مسئولان استانی و دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه مشکل تامین آب آشامیدنی برطرف شده است.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۶۸۵۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجتمع رفاهی درمانی یاسوج کلنگ زنی شد

به گزارش خبرنگار مهر، سعید جاودان سیرت ظهر دوشنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: این مجتمع در سه‌طبقه و در دو مرحله کلنگ زنی شد که دارای ۱۷ سالن و سر در خواهد بود.

وی بیان کرد: اعتبار موردنیاز برای این پروژه در مرحله اول ۱۵۰ میلیارد ریال است و این طرح در سه مرحله اجرایی می‌شود.

جاودان سیرت تصریح کرد: مرحله اول فونداسیون و طبقه اول است و با اعتبار مشخص‌شده ساخته می‌شود.

وی افزود: در راستای اجرای این طرح در مراحل دوم و سوم نیز اعتبارات دیگری اختصاص داده خواهد شد.

کد خبر 6098461

دیگر خبرها

  • مجتمع رفاهی درمانی یاسوج کلنگ زنی شد
  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته
  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی سمنان
  • خدمات درمانی رایگان برای کودکان؛ نمایش یا واقعی؟
  • تسهیل تأمین دارو و واکسن مورد نیاز دامداران و مرغداران لرستانی
  • استقرار ۱۴۵ خانه بهداشت کارگری در واحدهای تولیدی استان زنجان‌
  • این مورد جزو خدمات درمان رایگان کودکان نیست | ۲ سامانه برای ثبت شکایت از بیمارستان‌ ها 
  • جمع‌آوری نمای کامپوزیت برخی از بیمارستان‌های تهران به دلیل ناایمن‌بودن
  • اگر واکسن آسترازنکا زده‌اید، بخوانید
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد