Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر کل اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی استان اردبیل گفت: بانک‌های عامل روند پرداخت تسهیلات را سخت و طولانی کرده‌اند که نیازی به این همه پیچیدگی در فرآیند اعطای تسهیلات نیست.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، حسین وثوقی‌ایرانی ظهر امروز در جلسه بررسی وضعیت ارائه تسهیلات در اردبیل اظهار داشت: بانک‌های عامل روند پرداخت تسهیلات را سخت و طولانی کرده‌اند که نیازی به این همه پیچیدگی در فرآیند تسهیلات نیست و به طور حتم سخت‌گیری بانک‌ها در فرآیند پرداخت تسهیلات توسعه اردبیل را با مشکل روبه‌رو می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار کرد: شایسته است از تلاش‌ها و همت بانک کشاورزی و بانک توسعه صادرات که با سعه صدر در پرداخت تسهیلات به کشاورزان و صنعتگران و بازرگانان موفق عمل کرده‌اند قدردانی کنیم و امیدواریم این روند در سایر بانک‌ها نیز مورد توجه قرار گیرد.

دبیر کل اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی استان اردبیل با اشاره به اینکه در نظرسنجی‌های فضای کسب‌ و کار  بدترین رتبه، مربوط به حوزه پرداخت تسهیلات بانک‌هاست تصریح کرد: باید به صورت علمی و در یک تحقیقات جامع موانع و مشکلات پیش روی اهالی صنعت و تولید در بهره‌مندی از این تسهیلات مثل تعداد فرایند ها، هزینه های دریافت وام، تفاوت فرم ها و شیوه های بانک های مختلف بررسی شود.

وثوقی‌ایرانی مراجعه مکرر به بانک‌ها برای گرفتن تسهیلات را از جمله دغدغه‌ها و گرفتاری های اهالی صنعت و تولید خواند و گفت: بانک‌ها به حدی فرآیند را سخت کرده‌اند که باید برای گرفتن وام ده‌ها بار به بانک‌ها رفت و آمد کرد و خستگی و حتی پشیمانی نتیجه و عاقبت چنین فرآیند سخت و دشوار است.

وی ضرورت یکسان‌سازی فرآیندها را به همراه استانداردسازی در این حوزه یادآور شد و افزود: باید یک طرح پژوهشی انجام شود تا این فرآیندها کوتاه و یکسان شده، جلوی بسیاری از موازی‌کاری‌ها گرفته شود که اتاق بازرگانی اردبیل آمادگی دارد با این پژوهش  طراحی یک فرآیند مطلوب و استاندارد را به انجام برساند.

دبیر کل اتاق اردبیل اظهار داشت: در کنار این مشکلات معضلی که بانک‌ها برای متقاضیان تسهیلات ایجاد کرده‌اند اخذ مدارک مکرر و مشابه در مسیر دستگاه متولی، سرپرستی بانک و شعبه پرداخت کننده است که گاه پرداخت تسهیلات را ماه‌ها به تاخیر می‌اندازد و فرد دریافت‌کننده تسهیلات مجبور است علی رغم داشتن حساب در یکی از شعب آن سرپرستی در شعبه جدید سپرده‌گذاری کرده و یا حساب باز کند.

وثوقی‌ایرانی ضمن اشاره به پرداخت 12 درصد از تسهیلات معرفی شده به بانک‌ها در وجه متقاضیان، از پایان یافتن سال مالی و توقف اعطای تسهیلات و جذب نشدن سهم استان اظهار نگرانی کرد.

انتهای پیام/

R41374/P1494/S6,49/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۰۸۷۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نماینده مجلس: پرداخت وام در کشور به کلی تعطیل شده است

نماینده مردم مهاباد گفت: مردم برای تامین هزینه‌های اولیه زندگی مانند رهن منزل استیجاری نیاز به حمایت و دریافت وام دارند که در حال حاضر بانک‌ها حاضر به همکاری نیستند و باید هرچه زودتر برای این وضعیت چاره‌اندیشی شود.

به گزارش ایلنا، جلال محمودزاده نماینده مردم مهاباد در مجلس با اشاره به تعیین تکلیف وضعیت تسهیلات در سال جدید و اینکه آیا با وجودعدم تصویب بودجه و نهایی شدن برنامه هفتم افزایش‌ها در آن اعمال می‌شود، به ایلنا گفت: در این مساله سردرگمی در بحث وام ازدواج و فرزندآوری وجود دارد، البته افزایش آن تصویب شد، اما معمولا در ابتدای سال بانک‌ها اعتبارات لازم برای پرداخت آن را دریافت نکرده‌اند و در نتیجه از پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج استنکاف می‌ورزند.

وی ادامه داد: البته این موضوع شامل انواع دیگر تسهیلات بانکی هم می‌شود و به کلی پرداخت وام در کشور تعطیل شده است، برای بخش تولید مشاهده می‌کنید که نرخ سود تسهیلات از ۱۸ درصد به ۲۳٪ رسید و ۵٪ افزایش پیدا کرد. از سوی دیگر مردم برای تامین هزینه‌های اولیه زندگی مانند رهن منزل استیجاری نیاز به حمایت و دریافت وام دارند که در حال حاضر بانک‌ها حاضر به همکاری نیستند و باید هرچه زودتر برای این وضعیت چاره‌اندیشی شود.

دیگر خبرها

  • نماینده مجلس: پرداخت وام در کشور به کلی تعطیل شده است
  • موفقیت بانک ملی ایران در جذب سرمایه اجتماعی با پرداخت تسهیلات خرد
  • اعطای بیش از 21 هزار فقره تسهیلات قرض الحسنه بانک ملی ایران به متقاضیان
  • نماینده مجلس: پرداخت وام در کشور به کلی تعطیل شده
  • اعطای ۲۱ هزار فقره وام قرض الحسنه بانک ملی ایران در ۱ ماه
  • تقدیر از بانک مسکن برای پرداخت تسهیلات ساخت
  • لزوم همکاری نهادهای دولتی و بخش خصوصی برای توسعه گردشگری اردبیل
  • حمایت بانک مسکن از خانواده‌ها با پرداخت بیش از ۴۴ هزار فقره تسهیلات در سال ۱۴۰۲
  • پرداخت ۶۰درصد بودجه مصوب اشتغال مددجویان کمیته امداد اردبیل
  • پرداخت ۱۱۷ همت تسهیلات بدون ضامن