Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران - ایرنا - معاون وزیر بهداشت،درمان و آموزش پزشکی گفت: در مراکز جمعیتی مسکن مهر در کرمانشاه که در زلزله آسیب دیدند، مراکز بهداشتی کافی وجود داشت اما در بسیاری از مناطقی که مسکن مهر در بیایان ساخته شده است، خدمات مورد نیاز مردم از جمله مراکز بهداشتی و درمانی کافی وجود ندارد.

علیرضا رئیسی در گفت و گو با خبرنگار سلامت ایرنا درباره رعایت الزامات بهداشتی و پیوست سلامت در مراکز تجمعی مسکن مهر افزود: مسکن مهر از دو جنبه قابل بررسی است یکی از نظر و نگاه فنی و استحکام بنا که مسئولان حوزه فنی و عمرانی بهتر می توانند در این مورد نظر بدهند و دوم از نظر پیوست سلامت و رعایت الزامات سلامت و نیازهای بهداشتی و درمانی مردم این مناطق.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: بر اساس قانون برنامه توسعه هر طرح و اقدام بزرگ ملی قبل از تصویب و اجرا باید، پیوست سلامت داشته باشد یعنی بررسی های لازم از نظر رعایت اصول و نیازهای سلامت مردم و پیامدهای آن طرح برای سلامت مردم قبل از شروع کار انجام شود البته، پیوست سلامت، بیشتر در ارتباط با طرح های حوزه صنایع و کارخانه ها که ممکن است آلاینده باشد مطرح شود اما در مورد هر نوع اماکنی که برای زیست مردم ایجاد می شود باید دسترسی به خدمات سلامت وجود داشته باشد و این یکی از شاخص هاست.
رئیسی افزود: در این زمینه طرح های مسکن مهر در کرمانشاه که اخیرا در زلزله آسیب دیدند از نظر دسترسی به خدمات بهداشتی درمانی مشکل نداشته است و به طور کلی 196 خانه بهداشت و مرکز بهداشتی در مناطق زلزله زده وجود داشت که البته همه آنها نیز اکنون یا بازسازی شده یا در کانکس یا چادر فعال شده اند.
معاون وزیر بهداشت ادامه داد: اما کلا خیلی جاها مسکن مهر در بیابان ساخته شده است و امکانات لازم برای زندگی مردم در آن مناطق موجود نیست نه فقط خدمات بهداشتی-درمانی بلکه بسیاری از خدمات دیگر مانند مدرسه، راه و حتی گاهی آب و برق مناسب هم ممکن است وجود نداشته باشد.
رئیسی گفت: به هر حال دسترسی مردم یک منطقه به خدمات اولیه جزو حقوق اولیه هر شهروند است که باید در ساخت مراکز جمعیتی جدید مورد توجه قرار گیرد.
به گزارش روز سه شنبه ایرنا، وی ادامه داد: از نظر آسیب های اجتماعی هم در بافت مناطق جدید التاسیس مسکن مهر احتمال اینکه در این مناطق میزان آسیب های اجتماعی بیشتر از سایر مناطق شهری باشد بیشتر است.
خبرنگار: افشین شاعری ** انتشار: علی حبیبی
اجتمام(4)**3063 **1569
**آگاهی از آخرین اخبار اجتماعی و حوادث ایران و جهان در کانال تلگرام گروه اجتماعی ایرنا:
@irnaej
https://t.me/irnaej

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۱۶۰۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش استعفای دسته جمعی پرستاران / سلامت مردم در خطر است

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، وحید زمان زاده افزود: در صورت خلا مراکز درمانی از نیروهای پرستاری، این مساله لطمه بزرگی بر پیکره سلامت کشور وارد خواهد آورد، مصداق این‌موضوع، افزایش استعفای پرستاران از مراکز درمانی است که به طور مستقیم سلامت مردم را نشانه گرفته است.

بیشتر بخوانید: لایحه حمایت مادی و معنوی پرستاران به کجا رسید؟

وی گفت: امروز ضروت توجه به خواسته های پرستاران، از مرز درخواست های شخصی یا پیگیری های صنفی در سازمان نظام پرستاری و سایر نهادهای پرستاری عبور کرده و در صورت ادامه این شرایط بحرانی، سلامت مردم به خطر خواهد افتاد.

زمان زاده افزود: تنها راه بازگشت و ترغیب پرستاران جهت ماندگاری در مراکز درمانی، فارغ از بوروکراسی های اداری، توجه اورژانسی به مشکلات معیشتی و قانونی پرستاران به صورت ویژه و آن طور که مورد نظر قانون و خود پرستاران در زمینه های مختلف مانند تعرفه گذاری خدمات پرستاری، فوق العاده خاص با بالاترین ضریب، تبدیل وضعیت و…، است.

وی خاطر نشان کرد: باید مسئولین در قوای سه گانه برای حفاظت از سلامت و رفاه مردم که بنیادی ترین هدف حاکمیتی است، پرستاری را به صورت اختصاصی در نظر بگیرند چرا که در صورت عدم تغییر نگرش ها نسبت به مقوله پرستاری و مراقبت، دچار بحران بزرگی در حوزه سلامت خواهیم شد و تاخیر در این موضوع عواقب جبران‌ناپذیری را به همراه خواهد داشت که مسئولان خدوم در دولت باید جوابگوی آن باشند.

زمان زاده افزود: امیدوارم دلسوزان نظام‌سلامت چشمان خود را شسته و با یک نگاه منطقی تر و معقولانه تر به مساله مسائل رفاهی و معیشتی پرستاران که از عوامل اصلی مهاجرت پرستاران می باشد، ورود نمایند زیرا آیندگان اعمال ما را به بهترین شکل، تحلیل خواهند کرد و این آینده خیلی دور نیست.

کد خبر: 1228954 برچسب‌ها پرستار

دیگر خبرها

  • افزایش استعفای دسته جمعی پرستاران / سلامت مردم در خطر است
  • سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زابل منصوب شد
  • رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل تغییر کرد
  • ارائه خدمات درمانی بهداشتی به اتباع مجاز و غیرمجاز در سیستان و بلوچستان
  • جلسه هم اندیشی ساماندهی خدمات بهداشتی و درمانی اتباع خارجی در سیستان و بلوچستان
  • افزایش استعفای پرستاران سلامت مردم را نشانه گرفته است
  • خدمات تخصصی درمانی با حمایت خیران سلامت شهرستان نور انجام می‌شود
  • میزان پیشرفت طرح‌های خدمات بهداشتی و درمانی در دولت سیزدهم ۵۵۰ درصد بوده است
  • ۱۲ طرح نیمه تمام بهداشتی در خراسان رضوی به ثمر نشست
  • عاقبت پوشش خدمات روانشناسی چه شد؟