Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری شبستان: حجت الاسلام حسین علاءالدین دبیر کل «جمعیت همبستگی با ملت بحرین» طی یادداشتی به موضوع طرح انتقال پایتخت رژیم صهیونیستی به قدس شریف پرداخته است.

به گزارش خبرگزاری شبستان؛حجت الاسلام حسین علاءالدین دبیر کل «جمعیت همبستگی با ملت بحرین» طی یادداشتی به موضوع طرح انتقال پایتخت رژیم صهیونیستی به قدس شریف پرداخته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متن یادداشت به این شرح است:

موضوع انتقال پایتخت رژیم جعلی صهیونیستی به قلب تپنده جهان اسلام یعنی قدس شریف علاوه بر برانگیختن احساسات ملیون ها مسلمان در سراسر جهان اسلام موجب ایجاد جبهه ای بین المللی در برابر رژیم صهیونیستی شد و دولت منحوس اسرائیل را در تنگنایی کم سابقه قرار داد. در این میان توجه به چند نکته کوتاه خالی از لطف نیست:


1-امروز در صحنه سیاست بین المللی در دنیا، "دیپلماسی سنتی" جای خود را به "دیپلماسی عمومی" داده است و قدرت های بین المللی در جهت منافع و اقدامات خود علاوه بر استفاده از دیپلماسی سنتی یعنی همراه کردن دولت ها و چهره های سیاسی کشورهای مختلف با خود سعی میکنند به وسیله دیپلماسی عمومی، ملت ها و افکار عمومی دنیا را با خود همراه سازند. ساخت فیلم های سینمایی، بازی های رایانه ای و... ابزارهایی است که قدرت های سیاسی به منظور هدایت افکار عمومی در راستای مواضع و منافع خود از آن بهره می برند.


نکته حائز اهمیت در موضوع طرح انتقال پایتخت رژیم صهیونیستی به قدس شریف این است که لابی صهیونیستی آمریکایی نه تنها در میدان دیپلماسی عمومی نتوانست افکار عمومی دنیا را با خود همراه سازد و با موجی از نفرت نه فقط در جهان اسلام بلکه در افکار عمومی همه دنیا مواجه شد بلکه در صحنه دیپلماسی سنتی نیز در انزوایی کم سابقه قرار گرفت و هیچ دولت و مجمع بین المللی حاضر به حمایت از این طرح نشد.


نتانیاهو در سفر اخیر خود به کشور فرانسه که به منظور کم کردن فشار بین المللی بر دولت اسرائیل انجام گرفت با تظاهرات بی سابقه شهروندان پاریسی مواجه شد. او در نشست خبری مشترک با ماکرون از دولت فرانسه به عنوان یار قدیمی و متحد اصلی اسرائیل نام برد اما در همان نشست ماکرون اعلام کرد در موضوع انتقال پایتخت رژیم صهیونیستی به قدس با اسرائیل اختلاف نظر دارد و این یعنی یار غار صهیونیست ها هم حاضر به حمایت از آنان در این موضوع نیست و به معنای شکستی آشکار برای لابی صهیونیستی محسوب می شود.


2- در موضوع اخیر مساله فقط انتقال پایتخت رژیم صهیونیستی به قدس شریف نیست بلکه موضوع عمیق تری در میان است. یکی از چالش هایی که رژیم غاصب صهیونیستی از دیرباز با آن مواجه بوده است "بحران هویت" و "عدم مشروعیت" است. لابی صیونیستی در سال های اخیر با حربه های مختلف اعم از تشکیل همایش ها و سمینارهای بین المللی، تاثیر بر نخبگان سیاسی و علمی و حتی ورزشی، استفاده از ابزار هنر مانند صنعت سینما، بازی های رایانه ای و... کوشیده است برای کشور جعلی اسرائیل که تنها هفتاد سال قدمت دارد "هویت تاریخی" و "مشروعیت بین المللی" دست و پا کند. موج اعتراض های بی سابقه اخیر به موضوع انتقال پایتخت رژیم صهیونیستی در سراسر دنیا، از نفرتی عمیق و عمومی از اسرائیل در سراسر دنیای امروز پرده برداشت که شاید تاکنون مجالی برای ظهور و بروز نداشت و این واقعیت تلخ برای لابی صهیونیستی بسیار دردآور و نشانگر ناکارآمد بودن سیاست های آنان در مشروعیت بخشیدن به کشور جعلی اسرائیل می باشد. نتانیاهو در سال گذشته میلادی در اظهاراتی عنوان کرده بود ما باید اسرائیل را به کشوری محبوب در دنیای امروز تبدیل کنیم و حالا که به وضوح، هیچ دولت و کشوری منفورتر از اسرائیل در دنیا وجود ندارد شکستی بزرگ برای لابی صهیونیستی رقم خورده است.


3-هرچند اظهارات اخیر ترامپ نوعی "تست" برای سنجیدن واکنش ها به موضوع انتقال پایتخت اسرائیل و یک "تابو شکنی" در این زمینه محسوب می شود اما از آن جا که انتقال پایتخت رژیم صهیونیستی عملا  به معنای نفی کشور مستقل فلسطین است، این اقدام رژیم صهیونیستی به معنای کوبیدن آخرین میخ بر تابوت مذاکرات سازش بین اعراب و اسرائیل محسوب می شود و این یعنی شکست آشکار "سیاست سازش" که در طول ده ها سال گذشته توسط مصر، اردن و مهم تر از همه آل سعود در دنیای عرب تنها راه نجات فلسطین معرفی می شد. جریان سازش و مذاکره با اسرائیل همواره جریان مقاومت در منطقه به محوریت جمهوری اسلامی ایران را متهم به پیچیده تر کردن بحران فلسطین می کرد و مذاکره با اسرائیل را تنها راه برون رفت از این بحران می دانست اما اقدام اخیر رژیم صهیونیستی که به معنای نفی کامل کشور مستقل فلسطین است بیش از پیش حقانیت جریان مقاومت در منطقه را اثبات می سازد.


4- معادلات امروز منطقه از بی ثباتی و شکست های مکرر آل سعود به عنوان متحد اصلی اسرائیل در منطقه در سوریه، عراق و یمن تا مواضع بی سابقه اردوغان بر علیه دولت اسرائیل و... همه و همه این نوید را به تحلیلگران سیاسی می دهد که با قرار گرفتن دولت اسرائیل در یکی از سخت ترین شرایط حیات نامشروع سیاسی خود، شمارش معکوس برای نابودی این رژیم منحوس و جعلی آغاز شده است و این عبارت دو سال پیش رهبر انقلاب بیش از پیش در ذهن تداعی می شود که: " در بیست و پنج سال آینده چیزی به نام اسرائیل در جغرافیای سیاسی دنیا وجود نخواهد داشت."

 


 

پایان پیام/467

منبع: شبستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۱۹۰۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحریف صهیونیستی نام خلیج فارس + سند

در آرشیو مرکز اسناد انقلاب اسلامی، سندی وجود دارد که ابعاد تازه‌ای از تحریف نام خلیج فارس روشن می‌کند. تحریف نام خلیج فارس تنها به سال‌های اخیر باز نمی‌گردد. این موضوع سابقه طولانی داشته است. از سده نوزدهم میلادی با روی کار آمدن قاجار و شکل گیری رقابت انگلیس و روس در آن حوزه تا دوران پهلوی دوم و همچنین پس از انقلاب اسلامی، کشور‌های مختلف اقداماتی در زمینه تحریف نام خلیج فارس داشته‌اند.

 در هر دوره از تاریخ، بستگی به میزان حساسیت حاکمیت سیاسی ایران، واکنش‌ها قابل تحلیل و ارزیابی می‌باشد. در آرشیو مرکز اسناد انقلاب اسلامی، سندی وجود دارد که ابعاد تازه‌ای از تحریف نام خلیج فارس روشن می‌کند. شاید هر بار که نام جعلی خلیج فارس (خلیج یا خلیج عربی) خوانده و یا شنیده می‌شود، کشور‌های عربی حاشیه خلیج فارس در ذهن متبادر می‌شود، اما در این سند پای رژیم صهیونیستی به این جعل باز شده است.

اما ابعاد این سند:

۱-آنچه که به عنوان تاریخ در سند به صورت دستی و میلادی نوشته شده است ۲۲ ژوئن ۱۹۷۸ که مصادف با ۱ تیر ۱۳۵۷ می‌باشد.

۲- طبقه بندی سند سری می‌باشد. با توجه به بررسی اسناد ساواک و نظام محرمانگی در آن سازمان، اسنادی که مرتبط به همکاری اطلاعاتی ایران و اسرائیل می‌باشد، همگی سری هستند که نشان از حساسیت موضوع برای پهلوی دارد.

۳-این سند مبتنی بر گزارش واصله از سرویس اسرائیل است. ساواک و اسرائیل همکاری متعددی در زمینه‌های مختلف داشته اند و این سند می‌تواند در راستای همکاری‌های اطلاعاتی و امنیتی دو رژیم تعریف شود.

۴- خطاب گزارش، اداره کل هفتم ساواک می‌باشد. اداره کل هفتم مسئول بررسی اطلاعات خارجی ساواک بوده است که نشان می‌دهد موضوع خلیج فارس و مسائل آن مانند تحریف نام خلیج فارس، یکی از پرونده‌های اطلاعات خارجی ساواک بوده و روی آن کار می‌شده است.

۵- گزارش در خصوص همکاری بین عربستان سعودی، قطر و کویت برای تأسیس یک نیروگاه اتمی در سواحل خلیج فارس می‌باشد که سرویس اسرائیل گزارش این توافق نامه را برای ساواک ارسال نموده است. این گزارش تائیدکننده همکاری اطلاعاتی پهلوی و اسرائیل در زمینه‌های مختلف است.

۶- بر اساس سند مذکور، رژیم صهیونیستی در گزارش خود به ساواک، از کلمه جعلی "خلیج" استفاده نموده و نام کامل خلیج فارس ذکر نشده است، که نشان می‌دهد رژیم صهیونیستی در این تحریف نقش دارد و احتمال دارد برای تحریف نام خلیج فارس یک همکاری اطلاعاتی بین اسرائیل و کشور‌های عربی حاشیه خلیج فارس وجود داشته است.

۷- موضوع دیگر در این سند، واکنش مسئول اداره هفتم ساواک به آن گزارش است. رژیم پهلوی همیشه یکی از شعار و هویت‌های خود را ملی گرایی اعلام می‌نمود، اما موارد متعددی وجود دارد که نشان می‌دهد آن رژیم ملی نبوده و یا حداقل در برخی از حوزه‌های حیاتی مانند موضوع خلیج فارس، حساسیت قابل توجهی از خود نشان نمی‌داده است. در این سند، هنگامی که کارشناس اداره هفتم گزارش را به مدیریت آن اداره ارائه می‌کند و تقاضای تذکر به سرویس اسرائیل را دارد، آنچه که در پاسخ آمده، آن است که؛ "این قبیل اشتباهات در آن سرویس کم سابقه است". این جواب گویای آن است که حتی برای یک تذکر به اسرائیل هم عزم و اراده‌ای وجود نداشته و منافع ملی قربانی منافع سیاسی پهلوی می‌شده است؛ و نه تنها به تقاضای کارشناس مربوطه توجه نشده بلکه به گونه‌ای، از سرویس اسرائیل در جعل نام خلیج فارس دفاع شده است؛ بنابراین با بررسی سند مذکور، روشن می‌شود که رژیم صهیونیستی یکی از بازیگران تحریف نام خلیج فارس می‌باشد و رژیم پهلوی با تمام شعار‌های ملی گرایی خود، توان و یا اراده مقابله با این گونه تحریفات را نداشته است.

درباره: گزارش واصله از سرویس اسرائیل
گزارش
۲۲ ژوئن ۱۹۷۸
منظور: استحضار تیمسار مدیریت کل اداره هفتم
سرویس اسرائیل در گزارش مربوط به موافقتنامه بین عربستان سعودی، قطر و کویت برای تأسیس یک نیروگاه اتمی در سواحل خلیج فارس به جای نام صحیح و کامل این منطقه به ذکر خلیج اکتفاء نموده است. (پیوست)
در صورت تصویب توسط بخش تبادل اطلاعات به رابط سرویس مذکور تذکر داده شود.
اداره ۲ بررسی
توضیح داده شد.
این قبیل اشتباهات در آن سرویس کم‌سابقه است.

منبع: فارس

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • دانشجوهای آمریکایی در معرض «سرکوب سازمان‌یافته» هستند
  • تولید اتوبوس ناوگان حمل ونقل عمومی در سال گذشته زیر ۱۰۰۰ دستگاه بود
  • احتمال استفاده رژیم صهیونیستی از «بمب خلأ» در جنگ غزه
  • گوترش حماس و اسرائیل را به آتش‌بس فراخواند
  • تجمع دانشجویان شریف در حمایت از خیزش دانشجویان در جهان
  • ادامه حمایت دانشجویان ایرانی از خیزش دانشجویان در جهان/ دانشجویان شریف تجمع کردند+ فیلم
  • حرکت اعتراضی دانشجویان درآمریکا بیداری جهان نسبت به مساله فلسطین و عمق تنفر عمومی نسبت به رژیم صهیونیستی است
  • نتانیاهو برای قدرت ساکنان سرزمین‌های اشغالی را هم قربانی می‌کند
  • تحریف صهیونیستی نام خلیج فارس + سند
  • سکوت رژیم‌های خودکامه عربی در برابر کنشگری پیرامون آرمان فلسطین