Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران - ایرنا - رئیس پلیس آگاهی ناجا با اشاره به اولویت های شش گانه پلیس در مبارزه با جرایم اقتصادی گفت: نیروی انتظامی حمایت از سرمایه گذاری، تولید و اشتغال صحیح و قانونی را وظیفه خود می داند.

به گزارش روز سه شنبه ایرنا از پایگاه خبری پلیس، سردار 'محمدرضا مقیمی' در نشست تخصصی مدیران و روسای ادارات مبارزه با جرایم اقتصادی پلیس آگاهی استان های سراسر کشور با اشاره به تدابیر فرمانده ناجا اظهار داشت: طرح های مبارزه با جرایم اقتصادی را از ابتدای سال جاری و احتمالا در سال آینده با 6 اولویت از جمله مبارزه با پولشویی، فرار مالیاتی، اخلال در نظام پولی و بانکی، اختلاس، زمین خواری و تبانی در معاملات دولتی شروع کرده ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس پلیس آگاهی ناجا با اشاره به رویکرد پلیس در مبارزه با جرایم اقتصادی گفت: اصل بر اقدامات پیشگیرانه و ایجاد فضای امن از طریق اصلاح فرایند ها و شفاف سازی رویه های جاری است.
وی با اشاره به اینکه امنیت اقتصادی امری فرا سازمانی است، گفت: طبیعتا باید دیگر سازمان ها در مبارزه با جرایم اقتصادی همکاری لازم را داشته باشند و همچنین پلیس حمایت از سرمایه گذاری، تولید و اشتغال صحیح و قانونی را وظیفه خود می داند.
سردار مقیمی تاکید کرد: پلیس آگاهی به صورت تخصصی و با درک صحیح موضوع، رسیدگی به جرایم اقتصادی کلان را بدون هیاهو و جنجال انجام می دهد.
وی اضافه کرد: نیروی انتظامی نزدیک به 10 تا 15 سال است در خصوص مبارزه با جرایم اقتصادی فعالیت می کند و تاکنون هیچ گونه چالشی در این خصوص در جامعه انعکاس داده نشده است.
این مقام ارشد انتظامی به دلایل ارتکاب جرم، عوامل و ورود به آن اشاره کرد و گفت: نتایج حاصل از آسیب شناسی پرونده ها را از طریق سلسله مراتب به سازمان های دولتی و غیر دولتی ذیربط ارجاع می دهیم.
وی خاطر نشان کرد: به صورت مستمر موضوعات اقتصادی رصد و سپس مورد تحلیل قرار می گیرد تا بتوانیم راهکارهایی را در خصوص پیشگیری و مقابله با آن ارائه دهیم.
رئیس پلیس آگاهی ناجا همچنین به تعامل مستمر با قوه قضائیه، وزارت اقتصاد، بازرسی کل کشور، بانک مرکزی، دبیرخانه مبارزه با پولشویی، امور مالیاتی، بانک ملت و همه سازمان هایی که به نوعی در پیشگیری و مبارزه با جرایم اقتصادی فعالیت می کنند اشاره کرد و گفت: پلیس مبارزه با جرایم اقتصادی در کار گروه ساماندهی بازار ارز بانک مرکزی، کار گروه پیشگیری و مبارزه با پولشویی، کمیته پیشگیری از جرایم اقتصادی قوه قضائیه، کمیسیون اصل نود مجلس و کار گروه فرا قوه ای مبارزه با زمین خواری عضویت داشته و به طور مستمر در جلسات آنها حضور دارد.
وی به انعکاس پرونده های مهم و کشفیات جرایم اقتصادی به همراه آسیب شناسی موضوع به مراجع ذیربط، اشاره کرد و گفت: همکاری با بانک مرکزی در برخورد با دلالان ارزی و ساماندهی بازار غیر متشکل پولی، اهم اقدامات این پلیس است.
این مقام ارشد انتظامی به افزایش توان ناجا در پی جویی پرونده های جرایم اقتصادی اشاره کرد و گفت: ارزش ریالی پرونده های کشف شده به صورت میانگین در 8 ماهه امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل 19 درصد افزایش داشته است.
سردار مقیمی به ارتقاء عملکرد پلیس آگاهی ناجا از سال 89 تاکنون درخصوص مبارزه با جرایم اقتصادی اشاره کرد و گفت: کشف تعداد پرونده های کلان اقتصادی در 8 ماهه امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل 10 درصد افزایش داشته است.
اجتمام*1724*1193
تنظیم:حسن حیدری * انتشار: حسین فتح الهی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۲۱۳۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید ۸۰ درصد تورهای ماهیگیری در سیستان و بلوچستان

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه‌گذاری و اشتغال استانداری سیستان و بلوچستان گفت: ۸۰ درصد تور ماهیگیری و ۳۰ درصد کنسرو ماهی کشور در این استان تولید می‌شود.

بتول دانش شهرکی شامگاه جمعه در شورای سرمایه گذاری استان سیستان و بلوچستان افزود: وجود بیش از ۳۱۰ کیلومتر نوار ساحلی و ظرفیت‌های فراوان بالقوه مناطق ساحلی چابهار، کنارک و دشتیاری، سیستان و بلوچستان را به مرکز تولید و اشتغال این منطقه تبدیل و زمینه های سرمایه گذاری در بخش های مختلف را فراهم کرده است.

وی تاکید کرد: ظرفیت‌ها و توانمندی‌های شیلاتی محرک توسعه اقتصادی سواحل بکر مَکُران است که می‌توان با سرمایه‌گذاری بیشتر در این حوزه علاوه بر ایجاد اشتغال و نقش‌آفرینی گسترده در صادرات آبزیان و ارزآوری، زمینه توسعه هرچه سریعتر این سواحل را فراهم کرد.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری سیستان و بلوچستان گفت: چابهار، دشتیاری و کنارک از شهرستانهای ساحلی زیبا و با ظرفیت‌های فراوان در حوزه گردشگری، شیلات، اقتصادی، تجاری، ترانزیتی و اشتغالزایی به دلیل نزدیکی به خط استوا نسبتا گرم و مرطوب و درجه حرارت سواحل این شهرستان در طول سال مناسب برای پرورش میگو و صید و صیادی و بویژه تن ماهیان است.

وی بیان کرد: حوزه شیلات یکی از بخش های کم هزینه برای ایجاد اشتغال است و می تواند اشتغال را به چند برابر افزایش دهد و به نوعی سرمایه‌گذاری در حوزه شیلات با صرفه‌ترین راه و اقتصادی‌ترین فعالیت در سواحل مکران محسوب می‌شود.

شهرکی با اشاره به ظرفیت‌های سیستان و بلوچستان در حوزه صنعت گفت: وجود ۳۰ شهرک و ناحیه صنعتی با مساحت چهار هزار و ۵۳۶ هکتار بستر مناسبی را همراه با مشوق‌های لازم برای جذب سرمایه گذار در حوزه های مختلف صنعتی، صنایع تبدیلی معدنی، کشاورزی و شیلاتی فراهم آورده است.

وی افزود: علاوه بر و جود سه کارخانه تولید سیمان و تعداد هشت واحد تولیدی شناور سازی ۳۰ درصد پاکت سیمان، ۴۰ درصد پای بند ریل آهن، ۱۲ درصد سموم دفع آفات مورد نیاز کشور نیز در این استان تولید می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سازش ۲۵ درصدی در پرونده‌های طلاق خراسان رضوی
  • تحلیل مسعود نیلی از شرایط اقتصادی متفاوت ایران در 10 سال آینده
  • تولید ۸۰ درصد تورهای ماهیگیری در سیستان و بلوچستان
  • جایگاه ایران را در عرصه نبرد فرهنگی و اقتصادی تثبیت کنیم/ مسئولان از تولید ملی حمایت کنند
  • مدیران باید سرمایه‌گذاری در بحث تولید را تثبیت کنند
  • مدیریت باید سرمایه‌گذاری در بحث تولید را تثبیت کنند
  • تاکید وزیر اقتصاد بررفع موانع حقوقی و قانونی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی
  • برای رفع موانع حقوقی و قانونی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی باید برنامه جمعی داشت
  • تحقق ۱۱۸ درصدی سهمیه اشتغال استان همدان در سال گذشته
  • سرمایه گذاری دو هزار میلیاردی درشهرستان گرمه