Web Analytics Made Easy - Statcounter

فایننشال تایمز در در فهرستی بهترین نقاط برای سرمایه‌گذاری توریستی در سال ۲۰۱۸ را معرفی کرد.

به گزارش مهر، در این گزارش در حالی که تایلند جایگاه نخست از نظر استعداد برای سرمایه‌گذاری توریستی را کسب کرده، مالدیو در مکان دوم قرار گرفته و هنگ‌کنگ سوم شده است.

غذاهای تایلندی، سواحل این کشور و طلوع و غروب خورشید که تعطیلات جالبی برای مسافران ایجاد می‌کند میلیون‌ها توریست را هر سال به سوی خود می‌خواند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این در حالی است که سرمایه‌گذاران زیادی به دنبال نقاط مناسب سرمایه‌گذاری در کشورهای آسیای شرقی هستند.

در پنج سال اخیر تا سال ۲۰۱۶، رشد شغل به دنبال سرمایه‌گذاری خارجی در تایلند بیش از ۲۰۰ درصد افزایش یافته است و از زیر ۶۰۰ در سال ۲۰۱۲ به ۱۹۰۰ در ۲۰۱۶ رسیده است. این کشور که میزبان سالانه هفدهمین نشست سالانه سازمان توریسم جهانی در بانکوک بود، همچنین بالاترین شمار پروژه‌های توریستی در ۴۳ نقطه جهان را کسب کرد.

در سال ۲۰۱۶ کمپانی ویرجین اکتیو ۱۰۰ میلیون پوند در تایلند سرمایه‌گذاری کرد تا ۲۰ کلوپ جدید سلامتی دایر کند. رشته هتل‌های مردمی نیز از دیگر موارد سرمایه‌گذاری است و قرار است ۱۷ هتل جدید در این کشور با سرمایه خارجی تاسیس شود.

کمپانی بلژیکی-آمریکایی ارلسون نیز اعلام کرده قصد دارد تا سال ۲۰۲۱یک شبکه سه گانه هتل در این کشور تاسیس کند. میزان رشد توریسم در این کشور در فاصله ۲۰۱۱ تا ۲۰۱۵ به میزان ۱۱.۷ درصد رشد داشته است. این بالاترین رشد در مناطق تحت بررسی است و تایلند در سال ۲۰۱۵ میزبان ۳۰ میلیون توریست بوده است. پیش بینی می‌شود این رقم تا سال ۲۰۳۰ به ۶۰ میلیون نفر برسد.

جایگاه دوم در گزارش فایننشال تایمز به مالدیو اختصاص دارد. نام این جزیر مترادف با سفرهای لوکس است . گردشگری این جزیره از سال ۱۹۷۲ شروع شد و در اهداف آن است که ۱۰۰ جزیره دیگر را به امکانات توریستی خود اضافه کند. بیش از یک پنجم کمپانی‌های فعال در مالدیو توریستی هستند و بیش از ۴۰ درصد درآمد ناخالص ملی این کشور از توریسم به دست می‌آید. بیش از ۱.۲ میلیون نفر در سال ۲۰۱۵ از این کشور دیدن کردند.

هنگ کنگ با حضور و فعالیت نزدیک به ۲۴ هزار کمپانی توریستی از جایگاه سوم برخوردار است.

یونان، مونته‌نگرو، جمهوری دومینیکن، کرواسی، ‌پاناما، گرجستان، سنت لوچیا، کیپ‌ورد، آنتیگوا، قبرس، جاماییکا، ماکائو، لوگزامبورگ، مالت، سیشل، دومینک، برزیل بیست منطقه نخست این فهرست هستند.

منبع: مهر

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۲۵۵۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰هزار کیلومتر راه آسفالته کشور خرابی سنگین دارد

معاون سازمان راهداری از خرابی سنگین ۲۰درصد راههای آسفالت کشور خبر داد و گفت: برای روکش آسفالت این راهها ۲۰۰هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است. - اخبار اقتصادی -

رضا اکبری در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، با یادآوری اینکه رفع نقاط حادثه‌خیز جاده‌ها به‌عنوان اولویت سازمان راهداری در دستور کار قرار دارد اظهار کرد:‌ بر این اساس 470 نقطه در اولویت اول و 300 نقطه دیگر در اولویت دوم قرار دارد.

وی با بیان اینکه برای رفع این نقاط حادثه‌خیز 7 تا 8 هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است، افزود: از منابع داخلی سازمان راهداری 2 تا 3 هزار میلیارد تومان برای  رفع این نقاط اختصاص می‌یابد، از محل مولدسازی نیز استانداری‌ها قرار است دو هزار میلیارد تومان اعتبار را تأمین کنند.

اکبری ادامه داد: بین 3 تا 4 هزار میلیارد تومان اعتبار برای رفع این نقاط کم داریم که وزیر راه و شهرسازی به‌دنبال تأمین آن از منابع دیگر است.

معاون راهداری سازمان راه‌سازی و حمل‌ونقل جاده‌ای با یادآوری اینکه "200 هزار کیلومتر راه آسفالته در کشور داریم."، گفت: 20 درصد از این راهها خرابی سنگین دارند و 20 درصد دیگر خرابی متوسط.

وی با ابراز اینکه روکش آسفالت 20 درصد خرابی سنگین در اولویت اول و خرابی متوسط در اولویت دوم است گفت: برای این کار 200 هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

انتهای پیام/+

دیگر خبرها

  • ۴۰هزار کیلومتر راه آسفالته کشور خرابی سنگین دارد
  • هشدار؛ احتمال وقوع سیلاب در این نقاط
  • پیش‌بینی رگبار و رعدوبرق برای ۱۸ استان کشور طی امروز
  • ◄ آمارهای رفع نقاط پرحادثه راه‌ های کشور شفاف است
  • کاهش ۱۰ درصدی تصادفات سالانه با رفع نقاط حادثه خیز از امسال اجرایی می‌شود
  • احداث ۲۷ شهر جدید در نقاط ساحلی
  • قرارداد همکاری اوپن‌ای‌آی با فایننشال تایمز برای آموزش مدل‌های هوش مصنوعی
  • پیش‌بینی وضعیت هوا طی چهار روز آینده/ بارش باران و رعد و برق در این نقاط
  • چرا کارتر با تشکیل کشور فلسطین مخالف بود؟!
  • موج گرمای کم‌سابقه در آسیا و تعطیلی مدارس