Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا در هرمزگان، دکتر فریدون همتی در نشست کمیته ساماندهی و مدیریت سواحل استان هرمزگان با بیان اینکه مطالعات بسیار مناسبی برای تدوین طرح تدقیق مدیریت یکپارچه مناطق ساحلی استان هرمزگان انجام شده است، عنوان کرد: نتایج به دست آمده از مطالعات این طرح نقشه راه ارزشمندی برای هر نوع فعالیت در مناطق ساحلی و دریایی استان هرمزگان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: اجرای این طرح موجب می‌شود فعالیت‌های پایدار و مناسبی در سواحل صورت گیرد و استفاده صحیح و مناسبی از ظرفیت‌های دریایی و ساحلی در هرمزگان داشته باشیم.

استاندار هرمزگان با بیان اینکه مراجعات بسیاری برای سرمایه‌گذاری در حوزه‌های ساحلی و دریایی هرمزگان از سوی سرمایه‌گذاران صورت می‌گیرد، افزود: این طرح از سرگردانی سرمایه‌گذاران جلوگیری می‌کند و براساس ظرفیت‌هایی که در مطالعات طرح مدیریت یکپارچه مناطق ساحلی استان صورت گرفته، می‌توان تقاضاهای سرمایه‌گذاران را به مسیر درستی برای فعالیت هدایت کرد.

همتی با تاکید بر اینکه طرح تدقیق مدیریت یکپارچه مناطق ساحلی آثار مناسبی برای استان هرمزگان به همراه دارد، تصریح کرد: انجام این مطالعات برای سواحل هرمزگان امری ضروری بود و از این پس هر تصمیمی در حوزه سواحل استان باید در بستر مطالعات این طرح صورت گیرد.

وی با بیان اینکه انجام طرح تدقیق مدیریت یکپارچه مناطق ساحلی استان هرمزگان از سوی سازمان بنادر و دریانوردی را یک اقدام خوب در راستای ایفای مسئولیت اجتماعی این سازمان قلمداد می‌کنیم، اظهار داشت: از این پس انتظار داریم اداره کل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان با توجه به مطالعات صورت گرفته، در مدت زمان کوتاهی به استعلامات متقاضیان سرمایه‌گذاری در حوزه بنادر و سواحل هرمزگان پاسخ دهد.

استاندار هرمزگان به ساخت‌وسازها در حریم دریا و ساحل در هرمزگان اشاره کرد و بیان داشت: طی سه ماه آینده باید وضعیت این ساخت‌وسازها در کمیسیون‌های ماده 99 و ماده 100 در استان تعیین تکلیف شود و در صورتی که دستگاه‌هایی که ساخت‌وساز داشته‌اند طی این مدت مراجعه نکنند، تصمیم قاطعی برای اعمال قانون خواهیم گرفت.

هرمزگان به عنوان پایلوت طرح تدقیق مدیریت یکپارچه مناطق ساحلی انتخاب شد

محمدرضا اله‌یار معاون مهندسی و توسعه امور زیربنایی سازمان بنادر و دریانوردی کشور نیز در این نشست با بیان اینکه کشور ما از نعمت پنج هزار و 800 کیلومتر نوار ساحلی در شمال و جنوب کشور برخوردار است، اظهار داشت: استفاده از این ظرفیت‌ها و توسعه دریامحور مناطق ساحلی کشور نیازمند شناسایی دقیق ظرفیت‌های دریایی کشور است.

وی ادامه داد: بر این اساس مطالعات پایه دریایی شمال و جنوب کشور توسط سازمان بنادر و دریانوردی انجام شد و طرح تدقیق مدیریت یکپارچه مناطق ساحلی با همکاری 18 دستگاه اجرایی تدوین و به تصویب شورای عالی شهرسازی کشور رسید.

معاون مهندسی و توسعه امور زیربنایی سازمان بنادر و دریانوردی کشور افزود: پس از این سازمان بنادر و دریانوردی قصد دارد این طرح را در سطح استان‌ها و شهرستان‌های ساحلی تدوین و اجرایی کند که با توجه به اینکه استان هرمزگان دارای بیشترین خط ساحلی در کشور است و اطلاعات پایه دریایی این استان موجود بود، این استان به عنوان پایلوت طرح تدقیق مدیریت یکپارچه مناطق ساحلی انتخاب و به عنوان نخستین استان مطالعات آن صورت گرفت و نتایج این مطالعات در این نشست ارائه شد.

اله‌یار تصریح کرد: طرح تدقیق مدیریت یکپارچه مناطق ساحلی مبنای توسعه دریامحور در کشور خواهد بود و جهت رشد و توسعه مناطق ساحلی، ابعاد مختلف در آن بررسی شده است.

وی بیان داشت: در این طرح مطالعات یکپارچه‌ای در هرمزگان صورت گرفته که مسئولیت تمامی دستگاه‌های اجرایی را به صورت کاملا شفاف مشخص کرده است تا از ظرفیت‌های دریا به شکل مناسبی استفاده شود.

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۲۸۳۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آماده باش سازمان مدیریت بحران در مناطق درگیر مداخلات جوی

به گزارش خبرگزاری مهر، حسین ظفری گفت: بر اساس هشدار سطح نارنجی که صادر شده است، سامانه بارشی که از روز گذشته وارد کشور شده است، تا پایان روز جمعه‬ فعالیت خود را خواهد داشت.

وی افزود: سطح نارنجی به معنای احتمال بروز مخاطره است، به همین دلیل استان‌هایی که متاثر از این سامانه هستند از سمت سازمان مدیریت بحران کشور اعلام آماده‌باش شده است. این مخاطره رگبار شدید رعد و برق، وزش باد شدید و در برخی نقاط گردوخاک و تگرگ را به همراه خواهد داشت.

ظفری ادامه داد: در روز چهارشنبه ۱۲/‏۰۲/‏۱۴۰۳ سامانه بارشی‬ استان های کرمان، ایلام، خوزستان، لرستان، غرب همدان، جنوب مرکزی، کهکلویه و بویراحمد، چهارمحال بختیاری، جنوب و غرب استان اصفهان و نیمه جنوبی استان فارس و بوشهر را تحت تاثیر قرار می‌دهد. به استان‌های مجاور این استان‌ها هشدارها داده شده و آمادگی خود را اعلام کرده اند.

معاون پیشگیری و کاهش خطرپذیری سازمان مدیریت بحران کشور گفت: اطلاع رسانی‌هایی از طریق استانداری و از سمت صداوسیما به مردم داده شده است.

وی افزود: در روز جمعه استان اردبیل، آذربایجان غربی و شرقی، کردستان، زنجان، کرمانشاه ایلام، خوزستان، همدان، مرکزی، استان خراسان رضوی، خراسان جنوبی و نیمه غربی سمنان و ارتفاعات استان‌های البرز و تهران نیز تحت تاثیر این سامانه قرار خواهند گرفت. وسعت گسترده ای از کشور متاثر این سامانه خواهد بود و به همین دلیل احتمال لغزندگی جاده‌ها و آب‌گرفتگی معابر و همچنین احتمال سیلاب در مسیر وردخانه‌ها وجود دارد.

ظفری گفت: در ارتفاعات رخداد ساعقه و تگرگ را شاهد خواهیم بود. متاسفاهنه این ساعقه می تواند خیلی خطرناک باشد، از این رو به افرادی که در ارتفاعات حضور دارند خصوصاً عشایر هشدار می‌دهیم که دقت‌های لازم را داشته باشند.

معاون پیشگیری و کاهش خطرپذیری سازمان مدیریت بحران کشور افزود: در مناطقی که باد شدید وجود دارد، احتمال خسارت به سازه‌های موقت، داربست‌ها و تابلوها و همچنین در حمل و نقل نیز امکان اختلال وجود خواهد داشت. در مناطقی که گردوغبار مواجه هستیم تدابیر لازم هم از سمت سازمان ها و دستگاه ها دیده شده است.

ظفری در پایان گفت: با توجه به اینکه آمادگی دستگاه‌ها و ستادها وجود دارد، مردم نیز احتیاط را در سفرهای بین شهری رعایت کنند و در مناطقی که رودخانه‌ها طغیان کرده‌اند توقف نداشته باشند و از رفتن به کوه و ارتفاعات در این چند روز خودداری شود. چرای دام و تردد عشایر در نواحی مرتفع نیز با احتیاط لازم صورت گیرد.

کد خبر 6093705

دیگر خبرها

  • توسعه دریامحور باید دارای روحی مردمی و دانش بنیان باشد
  • پیشنهاد استاندار هرمزگان برای ایجاد ‌راه زمینی به کیش
  • آماده باش سازمان مدیریت بحران در مناطق درگیر مداخلات جوی
  • ۵۹ میلیارد تومان برای طرح های آبخیزداری در ایلام اختصاص یافت
  • ۵۹ میلیارد تومان برای اجرای عملیات آبخیزداری در ایلام اختصاص یافت
  • صدور مجوز جذب ۳۰۰‌معلم برای مناطق محروم و صعب‌العبور در هرمزگان
  • دسترسی به نقشه مترویی راه های کشور در سایت ۱۴۱ فراهم شد
  • هشدار هواشناسی برای ۱۳ استان
  • نقشه فرهنگی کشور درحال بازنویسی است
  • سامانه بارشی جان دوباره می‌گیرد / در کدام استان‌های کشور بارندگی خواهیم داشت؟