Web Analytics Made Easy - Statcounter

تفاهم‌نامه همکاری بین اداره کل اوقاف استان زنجان و نیروی انتظامی منقد شده که شامل زمینه‌سازی برای مشارکت عمومی به منظور مهار و کاهش جرائم و آسیب‌های اجتماعی و ارتقای احساس امنیت در جامعه و ارتقای سطح اعتماد عمومی است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان، به نقل از روابط عمومی اداره‌کل اوقاف استان زنجان سردار علی آزادی در جلسه مشترک با مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان زنجان اظهار داشت: امروزه شاهد جایگاه  والای وقف در اسلام هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه وقف یک سنت حسنه‌ای است که از دیرباز در دین اسلام به آن تأکید شده است، افزود: وقف تاثیر بسزایی در حل مشکلات جامعه امروزی دارد.

فرمانده نیروی انتظامی استان زنجان با اشاره به آمادگی فرماندهی انتظامی برای همکاری با اوقاف و مفاد تفاهم‌نامه منعقده افزود: این تفاهم‌نامه سبب می‌شود تا هدف‌سازی در فرهنگ وقف و زمینه‌سازی ترویج فرهنگ انتظامی و جلوگیری از آسیب‌های اجتماعی و آسیب‌شناسی با استفاده از ظرفیت خیران انجام گیرد.

وی با بیان اینکه با انعقاد تفاهم‌‌نامه به دنبال استفاده از ظرفیت بقاع متبرکه و مساجد هستیم، تا بتوانیم حداکثر بهره‌وری را از این اماکن مقدس داشته باشیم، تصریح کرد: در واقع مساجد مهم‌ترین مرکز نشر و ترویج موضوعات دینی و فرهنگی است.

حجت‌الاسلام جعفر جنتی، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان زنجان با بیان اینکه اداره اوقاف در راستای ترویج فرهنگ وقف قرآنی و رایج کردن خواندن قرآن در خانواده‌ها طرحی را با اسم وقف مصحف شریف آغاز کرده است، گفت: در قالب این طرح همه مردم می‌توانند در این وقف مشارکتی شرکت کنند.

جنتی در ادامه به نقش نیروی انتظامی در تأمین امنیت بقاع متبرکه نیز اشاره کرد و گفت: با این تفاهم نامه فعالیت نیروی نظامی سبب می‌شود که امنیت بقاع متبرکه چند برابر شود.

وی همچنین به اقدامات علمی و پژوهشی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان زنجان نیز اشاره کرد و گفت: از ابتدای امسال اقداماتی همچون جذب و ارتقای نخبگان، حمایت از پایان نامه‌های دانشجویی و به کارگیری آنها در قسمت‌های متفاوت، اقدامات علمی و جغرافیایی در راستای آگاه‌سازی در مناطق مختلف استان انجام شده است.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان زنجان با بیان اینکه امسال نیز از اجرای نیت واقف خیر اندیش چندین زندانی از جرایم غیرعمد که از زندان در دهه وقف آزاد شده و به آغوش خانواده برگشتند، گفت: این امر نشان از اعتماد مردم به موقوفات و تلاش برای فعالیت در این حوزه است.

وی با اشاره به اینکه وقف از  نمونه کارهای بارز و فراموش نشدنی است، تصریح کرد:در حال حاضر بسیاری از موقوفات در شهرها مورد استفاده هستند که حتی واقف آنها در قید حیات نیست، اما همین موقوفه موجب شده نامی نیک از آنها به یادگار بماند.

جنتی در پایان با مثبت ارزیابی کردن انعقاد تفاهم‌نامه بین اوقاف و نیروی انتظامی گفت: امیدواریم، این تفاهم‌نامه سبب فعالیت‌های بهتر در حوزه وقف شود.

به گزارش تسنیم، تفاهم‌نامه منعقده بین اداره کل اوقاف استان زنجان و نیروی انتظامی، شامل زمینه‌سازی برای ترویج جامعه‌‌پذیری، نهادینه‌سازی و مشارکت عمومی به منظور مهار و کاهش جرائم و آسیب‌های اجتماعی، ارتقای احساس امنیت در جامعه با هدف بسط و گسترش ساز و کارهای پیشگیری اجتماعی و ارتقای سطح اعتماد عمومی در راستای تعامل پلیس با مردم، استفاده از ظرفیت‌ها و استعدادهای موجود است.

همچنین برگزاری جلسات آموزش همگانی در موضوعات پیشگیری از سوء مصرف مواد مخدر و آسیب‌های فضای مجازی، استفاده از ظرفیت‌های موجود در مساجد به ویژه مساجد شاخص، استفاده از ظرفیت‌ها و استعدادهای موجود در وقف های جدید و جامعه خیران استان با هدف مشارکت آنها در برنامه‌های پیشگیرانه از حوادث و آسیب‌های اجتماعی نیز از مفاد این تفاهم‌نامه است.

محورهای مشارکت و همکاری این دو سازمان نیز شامل همکاری در زمینه‌های علمی و فرهنگی، تر ویجی فرهنگ وقف در موضوعات مرتبط با کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی، طراحی و اجرای برنامه‌های مشترک تبلیغی و ترویجی با محوریت افزایش آگاهی نظامی و انتظامی است.

لازم به ذکر است، این تفاهم‌نامه به مدت دو سال بین نیروی انتظامی و اداره کل اوقاف و امور خیریه استان زنجان منعقد شد.

انتهای پیام/

R41375/P1486/S6,59/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۳۰۵۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محلات بی دفاع مستعد وقوع بزه سرقت و سایر جرائم

سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری همدان با بیان اینکه محلات بی دفاع مستعد وقوع بزه سرقت و سایر جرائم هستند گفت: در برخی از مناطق شهر طرح جامع و تفصیلی انجام نشده و در این مناطق براساس همین کمبود‌ها و نقصان‌ها نرخ جرائم بالا است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، سیدهادی مصطفوی ضمن گرامیداشت روز معلم و یاد و خاطره استاد شهید مرتضی مطهری، در مورد تشریح جرم شناسی در طرح جامع شهری عنوان کرد: یکی از موضوعات در حوزه پیشگیری، بحث محلات بی‌دفاع است به عنوان مثال در بحث نورپردازی زمانی که معبر یا پارکی از لحاظ نورپردازی ضعیف باشد آن محل مستعد وقوع بزه سرقت و سایر جرایم می‌شود.

وی با اشاره به طرح شهرسازی و طرح جامع شهری گفت: یکی از مسائل و آسیب‌ها این است که در تثبیت طرح جامع در کمیسیون ماده پنج، نظر مجموعه قضایی و انتظامی کسب نمی‌شود و یا در منطقه‌ای احداثِ واحد‌های مسکونی دو طبقه مصوب می‌‌شود اما بعد از آن پروانه ساختِ واحدِ چند طبقه صادر می‌شود.

مصطفوی بیان کرد: در صورت بروز یک جرم باید سریع‌ترین اقدامات در راستای تصحیح فرآیند‌های منجر به وقوع آن انجام پذیرد و طبق «نظریه پنجره‌های شکسته» وقوع جرم مانند شکستن پنجره در یک محیط است و در صورتی که اقدامی درخصوص تعویض پنجره شکسته صورت نگیرد، سایر پنجره‌ها نیز مستعد شکستن می‌‌شوند.

سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان همدان ابراز کرد: در حالی که در طرح اولیه مستحدثات با توجه به کوچه 6 یا 8 متری لحاظ شده بوده که تغییرات بعدی منجر به تراکم جمعیتی و تعارض منافع ‌می‌شود و این مسئله خود زمینه‌ساز بروز جرائم گوناگونی می‌شود.

وی با اشاره به اینکه طرح جامع همدان به تصویب رسیده و ما قرار نیست آن را تغییر دهیم، عنوان کرد: در طرح تفصیلی لازم است، پیوست‌های فرهنگی، انتظامی و امنیتی رعایت شود؛ لذا هدف کنونی این است که  آسیب‌شناسی‌های لازم صورت پذیرد و نظر نیروی انتظامی در خصوص شناسایی‌های صورت گرفته از سوی این نهاد درخصوص جرایم شایع در هر منطقه استفاده شود، تا در طرح تفصیلی اقدامات مناسبی در جهت کاهش چالش‌های هرمنطقه انجام پذیرد.

سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان همدان بیان کرد: با یک نگاه جرم‌شناسانه و فنی باید دید در یک منطقه که قرار است طرح تفصیلی و جامع انجام شود، قرار است رفاه را برای شهروندان و ساکنان آن منطقه به ارمغان بیاورد؟ یا اینکه منجر به مشکلات و تعارض منافع شود؟ از همه مهمتر باید به پیوست‌های فرهنگی مورد تأکید رهبر معظم انقلاب(مدظله العالی) توجه شود.

مصطفوی عنوان کرد: اساساً در برخی از مناطق همدان طرح جامع و تفصیلی انجام نشده و در این مناطق براساس همین کمبود‌ها و نقصان‌ها نرخ جرائم بالا است.

وی گفت: دستگاه قضایی و انتظامی این آمادگی را دارد که نقطه نظرات خود را در طرح فوق در جلساتی که با این موضوع برگزار می‌شود اعلام دارد تا کار به صورت بهتری پیش برود.

در ادامه جلسه نمایندگان مسکن و شهرسازی به توضیح طرح جامع و تفصیلی پرداختند و نمایندگان نیروی انتظامی نیز جرائم و آسیب‌های شناسایی شده در هر منطقه را به‌صورت نقطه‌ای تشریح کردند.

انتهای پیام/

 

 

دیگر خبرها

  • محلات بی دفاع مستعد وقوع بزه سرقت و سایر جرائم
  • تفاهم‌نامه همکاری حوزه علمیه خواهران و اوقاف یزد
  • کاهش آسیب‌های اجتماعی با بهره گیری از تولیدات علمی و پژوهشی جامعه دانشگاهی گیلان
  • تفاهم نامه ارائه خدمات رونشناختی در حوزه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی کارگران امضا شد
  • نقش‌آفرینی بانوان خراسان شمالی در کاهش آسیب‌های اجتماعی محوری است
  • بانوان در حوزه کاهش آسیب‌های اجتماعی نقش‌آفرینی کنند
  • اجرای گام سوم طرح یاس (یاران آسیب ستیز) در اردبیل
  • اثرگذاری دانشگاه در کاهش آسیب های اجتماعی با تولید مقالات علمی
  • شهرداری به دنبال کاهش آسیب‌های اجتماعی در بهشت زهرا
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری زنجان با سوریه