Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-04-28@20:53:23 GMT

نشانه‌های ابتلا به سرطان پوست

تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۰۳۱۰۳۷

صراط: سید رضا خاندوزی در دومین کنگره بین المللی کلینیکال آنکولوژی و دوازدهمین کنگره سالیانه کلینیکال آنکولوژی ایران در ارتباط با موضوع سرطان پوست اظهار داشت: این سرطان جزو شایع ترین سرطان ها در جهان بوده و شاید در ایران هم رتبه اول را داشته باشد.

به گزارش فارس وی افزود: ضایعات پوستی پیش بدخیم خطر جانی برای افراد نداشته و می تواند خود محدود باشد اما زمانی که مشکلات پوستی تبدیل به سرطان شد، نیاز به درمان جدی توسط پزشک متخصص است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این متخصص رادیوتراپی و انکولوژی با اشاره به اینکه سرطان پوست به طور کلی به 2 دسته سرطان های غیر ملانومی و ملانومی تقسیم می شوند، عنوان کرد: سرطان های غیر ملانومی پیش آگهی خوبی داشته و با درمان صحیح و به موقع برای بیمار بیماری ریشه کن میشود. همچنین ملانوم می تواند بر اساس مرحله بالینی بیماری در زمان تشخیص پیش آگهی خوب، متوسط و بد داشته باشد.

وی با بیان اینکه برای سرطان های غیر ملانومی معمولا درمان لوکال یا موضعی کافی بوده، گفت: این درمان شامل جراحی ضایعه و در صورت عدم امکان پاکسازی ضایعه، رادیوتراپی است و در مورد سرطان های ملانوم آنچه که پیش آگاهی را مخدوش و بد می کند درگیری غدد لنفاوی بوده که خیلی زود اتفاق افتاده و موجب شده که بیماری از حالت لوکال خارج و غدد لنفاوی ناحیه ای را درگیر کند.

متخصص رادیوتراپی و آنکولوژی افزود: اگر سرطان های ملانومی پیشرفته تر شوند می توانند به سایر قسمت های بدن همچون ریه، کبد، مغز، استخوان و... متاستاز دهند و باعث فوت بیمار گردند.

خاندوزی در پاسخ به این سوال که سرطان های پوست چه نشانه هایی دارند؟ گفت: انواع سرطان های پوست با یک ضایعه ی پوستی شروع می‌شوند.اما عواملی که به عنوان عامل خطر تعریف می شوند عباتند از هر گونه ضایعه پوستی پیش رونده که حالت زخمی، حاشیه های نامنظم و تغییر رنگ داشته باشد است.

عضو انجمن رادیوتراپی و آنکولوژی با بیان اینکه افراد درصورت بروز عارضه های پوستی باید به پزشک مراجعه کنند، گفت: این بیماران تحت نمونه برداری قرار گرفته و با مشخص شدن نتیجه آزمایش اگر لازم بود اقدامات بعدی جهت درمان بیمار صورت می گیرد.

وی با تاکید بر اینکه سرطان های غیر ملانومی پوست بیشتر قسمت هایی را که تحت تابش مستقیم آفتاب هستند درگیر می کند، گفت: این نوع سرطانهای پوستی در قسمت های مختلف سر و صورت، گردن و نواحی فوقانی قفسه صدری شایعترند.

متخصص رادیوتراپی و آنکولوژیوی افزود:عدم استفاده از کرم های ضد آفتاب، کلاه لبه دار و عینک آفتابی وقرار گرفتن در معرض نور مستقیم خورشید، می تواند در ایجاد این ضایعات پوستی واین نوع سرطان موثر باشد.

وی خاطرنشان کرد: ضایعات پوستی تنها در 3 ماه تابستان ایجاد نمی شود ،لذا افرادباید همواره از قرار گرفتن در معرض آفتاب شدید در سالیان متمادی پرهیز نمایند تا مبتلا به ضایعات پوستی نشوند.

خاندوزی در پایان گفت: سرطانهای پوست غیرملانومی اغلب در افراد مسن مشاهده میشود، زیرا این افراد سال های متوالی زیر نور مستقیم آفتاب قرار داشته که منجر به تشکیل تدریجی این ضایعات می گردد.

گفتنی‌است دوازدهمین کنگره سالانه کلینیکال آنکولوژی و دومین کنگره بین المللی کلینیکال آنکولوژی تا ۲۴ آذر با حضور ۱۲ سخنران خارجی در هتل المپیک تهران در حال برگزاری است.

منبع: صراط نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۳۱۰۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سندرم ناخن زرد چیست؟

سندرم ناخن زرد (Yellow Nail Syndrome) یک بیماری نادر است که ناخن‌های دست‌ و پا را درگیر می‌کند و معمولا افراد بالای ۵۰ سال به این عارضه دچار می‌شوند.

به گزارش ایسنا، این بیماری در پی تجمع مایع لنفی زیر ناخن که باعث می‌شود به رنگ زرد به نظر برسند، ایجاد می‌شود و می‌تواند نشانه اختلال در سیستم لنفاوی باشد. مبتلایان به این عارضه ممکن است به مرور زمان به بیماری‌های ریوی یا سیستم لنفاوی (مبارزه با عفونت) دچار شوند.

متاسفانه علت این عارضه معمولا ناشناخته است با این حال برخی از دلایل هم مطرح شده‌اند که در ادامه به آنها اشاره می‌کنیم:

ژنتیک - اگر در خانواده شما کسی ناخن‌ زرد دارد، احتمال ابتلا به آن در شما هم بیشتر است.

انوع خاصی از سرطان - این عارضه در مواردی نادر با سرطان مغز استخوان (multiple myeloma)، سرطان ریه، سرطان پستان، سرطان کیسه صفرا، سرطان حنجره و لنفوم و برخی سرطان‌های دیگر همراه بوده است.

سندرم‌های نقص ایمنی - سندرم ناخن زرد در مواردی به دلیل کمبود ایمونوگلوبولین جی (IgG)، نوعی کمبود آنتی‌بادی که در آن بدن ایمونوگلوبین کافی تولید نمی‌کند و همچنین نقص ایمنی متغیر شایع (وضعیتی که با عفونت‌های مکرر مشخص می‌شود) ایجاد می‌شود.

بیماری‌های غده تروئید -  سندرم ناخن زرد گاهی با بیماری هاشیموتو (تیروئید بزرگ‌شده و آسیب‌دیده)، کم‌کاری شدید تیروئید و تیروئید پرکار همراه است.

سندرم نفروتیک - سندرم ناخن زرد خیلی به‌ندرت ممکن است همراه با سندرم نفروتیک (زمانی که کلیه‌ها به‌درستی کار نمی‌کنند) نیز ظاهر شود.

به نوشته ایندیپندنت،‌ اختلالات لنفاوی، آرتریت روماتوئید و کمبود ویتامین E هم می‌تواند زرد شدن ناخن‌ها را به دنبال داشته باشند.

نشانه‌های سندرم ناخن زرد

اگرچه زرد شدن ناخن‌ها از نشانه‌های اولیه این سندرم است، علائم دیگری هم هستند که باید مراقب آن‌ها باشیم.

برخی از این علائم عبارتند از ناخن‌های زرد، ضخیم و منحنی، ناخن‌هایی که رشدشان متوقف شده است، ناخن‌هایی که از بستر زیرینشان جدا شده‌اند، عفونت در بافت نرم اطراف ناخن و از دست دادن کوتیکول (پوسته ناخن).

درمان سندرم ناخن زرد

سندرم ناخن زرد معمولا به ‌عوارض ناشی از این بیماری بستگی دارد و متخصصان درمان‌ها را بر اساس آنچه برای بیمار مشکل ایجاد کرده است، ارایه می‌کند.

برخی از این روش‌های درمانی شامل مصرف آنتی‌بیوتیک برای عفونت‌های تنفسی،‌ ویتامین E برای ناخن، کورتون (کورتیکواستروئید)‌ برای التهاب و جراحی، زمانی که پوشش ریه‌ها و حفره قفسه سینه پر از مایع می‌شود، هستند.

به گزارش وری‌ول‌هلت، در مجموع می‌توان گفت که سندرم ناخن زرد چیزی فراتر از زرد شدن ناخن‌ها است و می‌تواند سیستم تنفسی و غدد لنفاوی را درگیر ‌کند و در مواردی عامل آن ژنتیک یا بیماری‌های مزمن است و در صورت ابتلا به سندرم ناخن زرد، می‌توان از طریق روش‌های درمانی متمرکز بر رفع نشانه‌های این عارضه، آن را کنترل کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • خواص شگفت‌انگیز پوست موز
  • خواص شگفت‌انگیز پوست موز که شاید از آن بی‌خبری!
  • همه چیز درباره روغن جادویی سی بی دی
  • انواع روغن‌های گیاهی؛ گنجینه ای از خواص و کاربردها
  • آیا بهبود یافتگان سرطان سینه بار دیگر به سرطان مبتلا می شوند؟
  • خواص شگفت‌انگیز پوست موز | چیزهایی که درباره این میوه پرخاصیت نمی‌دانید
  • نخستین مرکز جامع سرطان در گیلان راه اندازی می‌شود
  • شیوه صحیح استفاده از محصولات مراقبت پوستی برای تاثیرگذاری بیشتر
  • سندرم ناخن زرد چیست؟
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد