Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - بر اساس مصوبه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی باید طرح رونق تولید با پرداخت ۳۰ هزار میلیارد تومان در سال ۱۳۹۶ مدنظر قرار گیرد که با توجه به فرصت زمانی سه ماهه باقی مانده تا پایان سال تنها حدود ۶۳۴۸ میلیارد تومان تسهیلات به تولیدکنندگان پرداخت شده است.

در سال گذشته طرح رونق تولید اقتصادی با پرداخت تسهیلاتی معادل ۴۴ هزار میلیارد تومان به ۱۷ هزار واحد تولیدی صنعتی و کشاورزی در دستور کار قرار گرفت و در سال جاری نیز این طرح به عنوان مکمل طرح قبلی در جهت پرداخت تسهیلات ۳۰ هزار میلیارد تومانی به ۱۵ هزار واحد صنعتی مدنظر قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در طرحی که قرار است تحت عنوان رونق تولید اقتصادی در سال جاری مدنظر قرار گیرد، ۲۰ هزار میلیارد تومان اعتبار جهت پرداخت به ۱۰ هزار واحد صنعتی در راستای بهبود وضعیت فعلی و نیز ۱۰ هزار میلیارد تومان برای ۵۰۰۰ واحد صنعتی کوچک، متوسط و بزرگ به منظور نوسازی و بهسازی تعریف شده است.

هرچند آغاز طرح رونق تولید در سال ۱۳۹۶ از اواخر تیرماه سال جاری آغاز شده اما بر اساس مصوبه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی مبنی بر پرداخت ۳۰ هزار میلیارد تومانی به واحدهای صنعتی در راستای بهبود وضعیت فعلی و نیز نوسازی و بهسازی صنایع باید این اعتبار تا پایان سال جاری پرداخت شود. رقمی که تاکنون تنها حدود یک‌پنجم از آن تخصیص یافته و بخش عمده طرح با توجه به فرصت زمان اندک باقی مانده طی سه ماهه پیش رو باقی مانده است.

علی‌ رغم اینکه بسیاری از تولیدکنندگان نارضایتی‌های مختلفی در ارتباط با روند اخذ تسهیلات عنوان کرده‌اند و انتقاداتی را نیز به میزان سود تسهیلات بانکی مطرح می‌کنند، با این حال به نظر می‌رسد که در طرح رونق تولید سال ۱۳۹۶، وزارت صنعت، معدن و تجارت با دو مسئله مختلف روبه‌رو است. یکی اینکه تاکنون همانند طرح رونق تولید در سال گذشته شاهد استقبال تولیدکنندگان جهت دریافت تسهیلات نبوده‌ایم و مسئله دیگری که باید به آن توجه داشت، فرصت زمانی اندک پیش رو جهت پرداخت تسهیلات باقی مانده از طرح رونق تولید است.

رضا رحمانی- قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت در امر تولید، در پاسخ به اینکه آیا تسهیلات ۳۰ هزار میلیارد تومانی تعیین شده توسط ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی تا پایان سال جاری توسط بانک‌های عامل به تولیدکنندگان پرداخت خواهد شد، یا خیر؟ اظهار کرد: هر چند که تاکنون رقمی معادل ۶۳۴۸ میلیارد تومان تسهیلات به تولیدکنندگان پرداخت شده اما روند پرداخت‌ها کند بوده است که همین مسئله موجب شده تا رئیس کل بانک مرکزی در نامه‌ای به بانک‌های عامل خواستار تسریع در پرداخت تسهیلات به تولیدکنندگان شود.

به گفته وی، دو - سه بخشنامه توسط بانک مرکزی به بانک‌های عامل ابلاغ شده تا با سرعت بیشتری نسبت به پرداخت تسهیلات به واحدهای تولید در طرح رونق تولید اقدام کنند، چراکه فرصت باقی مانده تا پایان سال اندک است؛ بنابراین با توجه به این بخشنامه‌ها و دستورالعمل بانک مرکزی مبنی بر تسریع پرداخت تسهیلات پیش‌بینی می‌شود که طرح رونق تولید تا پایان سال محقق شود.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۳۳۱۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت تسهیلات اشتغالزایی به ۱۳۷۰ نفر در بابل

رئیس کمیته امداد شهرستان بابل گفت: با اجرای سیاست توانمندسازی مددجویان در سال ۱۴۰۲ به ۱۳۷۰ نفر از مددجویان، تسهیلات کاریابی و اشتغالزایی پرداخت شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، احمد نیک پور با اشاره به اجرای طرح اشتغالزا در بابل گفت: برای اجرای طرح های اشتغال در سال گذشته با توجه به تفاهم‌نامه منعقد شده مرکز با بانک‌های عامل از محل تبصره 16 و 18  و منابع صندوق امداد ولایت، مبلغ 140 میلیارد و 803 میلیون تومان تسهیلات پرداخت شد.

وی افزود: این تسهیلات در زمینه کشاورزی، صنعتی، دامپروری، صنایع دستی و خدمات پرداخت شد.

رئیس کمیته امداد بابل تصریح کرد: در این فرصت‌ها 812 نفر از مددجویان و مجریان طرح های اشتغال با مهارت مختلف و پایدارسازی مشاغل آشنا شدند.

وی افزود: آشنایی با بازار کسب و کار و  اصول بازاریابی در کنار فروش محصولات با ورود اساتید دانشگاه، جهاد سازندگی و اداره دامپزشکی از خدمات ارائه شده در  آموزش کسب و کار است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی، بدتر از تحریم خارجی است
  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار زیاد بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی بدتر از تحریم خارجی است
  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار زیاد بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی در کشور بدتر از تحریم خارجی است
  • پرداخت تسهیلات اشتغالزایی به ۱۳۷۰ نفر در بابل
  • نخستین جشنواره ملی گیاهان دارویی جنوب استان کرمان
  • توانمندسازی مددجویان، مانعی در برابر تولید فقر است
  • رونق تولید با مالیات بر سوداگری
  • تسهیلات ودیعه مسکن به ۴۴۵ هزار متقاضی پرداخت شد
  • آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 
  • بانک ها هیچ دلیل و علاقه ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!