Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج در قزوین نشست مسئول دایره علمی پژوهشی سپاه صاحب‌الامر(عج) به مناسبت هفته دانش پژوهش برگزار گردید.
سرهنگ سید حسن حسینی، معاون علمی پژوهشی سپاه صاحب‌الامر(عج) قزوین در این نشست اظهار کرد: آمار حاکی از آن هستند که اهمیت علم و پژوهش به میزانی است که در هر 70 روز علوم جدیدی وارد عرصه علمی می‌شود اما اگر مطالعه کافی نداشته‌باشیم نمی‌توانیم در این زمینه به‌روز شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این مسئول ضمن اشاره به بیانات مقام‌ معظم ‌رهبری در جمع نخبگان که علم را ارزشمند معرفی کرده و ثروت را تنها راه اقتدار ندانستند، اضافه کرد: سرآمد بودن جهان غرب تنها به علت علوم و دانشی است که در اختیار دارند که البته غرب، علم را در انحصار خود می‌داند وشایان ذکر است علم میراث بشریت است و در انحصار کسی نیست؛ اما می‌توان گفت، نهضت ترجمه و دستیابی به علوم از نیمه دوم قرن 2 هجری در ایران که زیر سایه اسلام بود، آغاز گرفت که تا قرن چهاردهم هجری نیز ایران در آن سرآمد بود.
وی همچنین با تبیین این جمله از رهبر انقلاب که فرمودند "از شاگردی در عرصه علم نگران نیستیم اما همیشه شاگرد نیستیم و زمانی حرفی برای گفتن خواهیم داشت" تصریح کرد: ما نیز با الهام از این بیان مقام معظم رهبری در جهت بهره‌گیری از علوم گام برداشته و با وجود تحریم‌‌های سنگین دشمن بخصوص در صنعت دفاعی، توانسته‌ایم پیشرفت چشمگیری داشته باشد.
حسینی پیرامون اقدامات پژوهشی سپاه مطرح کرد: سیاست تمرکزی مراکز نظامی دانشگاهی تهران در 7 سال اخیر که به سپاه‌های استانی نیز سرایت داشته است، پرداختن به دغدغه‌ها با کمک شبکه دانشی و سامان‌بخشی به آن‌ها می‌باشد که سپاه صاحب‌الامر(عج) در این حوزه 30 پروژه پژوهشی دارد.
معاون علمی پژوهشی سپاه صاحب‌الامر(عج) قزوین ابراز داشت: تفاوتی که وجد دارد آن است که پژوهش‌های علمی دانشگاهی در آخر نصیب کتابخانه‌ها می‌شوند و پژوهش‌های مراکز پژوهشی سپاه با توجه به دغدغه مسئولین انجام می‌گیرد و سعی در حل مشکلات دارد و شامل سه مرحله می‌شود.


وی افزود: مرحله اول؛ پژوهش‌های ماموریت محور است، مرحله دوم؛ احصای نیاز دانشی دقیق و صحیح و مرحله سوم کاربست یا بکارگیری روژه می‌باشد.
این مسئول در ادامه خاطرنشان کرد: اقدام موثری که سپاه در این جهات انجام می‌دهد تهیه کتاب‌هایی با عنوان بانک تجارب که از تجربه کارکنان سپاه در لایه‌های دانشی جمع‌آوری و چاپ می‌شود که این اقدام هر 6 ماه یکبار صورت می‌گیرد که به منظور بالا بردن اطلاعات و تجربه کارکنان سایر استان‌ها این کتاب‌ها در سطح کشور نشر داده می‌شود.
حسینی تشریح کرد: این پروژه سی‌گانه در حوزه ماموریتی و اداره سازمان تعریف می‌شود که 30 درصد از آن اداره سازمان و 70 درصد هم به حوزه ماموریتی مربوط می‌شود.
وی در خاتمه اذعان کرد: برخی تجارب که به لحاظ الگوسازی در دانش جدید و بومی از سامانه‌ها در اختیار قرار می‌گیرند و امید است که در 5 ساله ششم هدف می‌تواند تشکیل اندیشکده باشد.
1006/پ30/ب

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۳۳۶۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام

ایسنا/فارس رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز بر اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی و عملیاتی در جهان اسلام تاکید کرد.

سیدوحید حسینی امروز، ۸ اردیبهشت در دیدار با رئیس موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC)، با اشاره به اهمیت توسعه پژوهش در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: فعالیت‌های تحقیقاتی و مستندسازی پژوهشی با توجه به تحریم‌ها و چالش‌های مختلف موجود، توسعه یافته است.

وی، اقدامات عملیاتی و کاربردی در حوزه پژوهشی و فناوری را در پیشبرد اهداف این حوزه ضروری خواند و با تاکید بر اهمیت گام برداشتن در مسیر توسعه دانش  و مقالات علمی، از روند افزایشی تعداد مقالات و تحقیقات علمی در مجموعه سلامت فارس با شیب معناداری خبر داد.

رئیس موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام  (ISC) نیز در این نشست، دانشگاه علوم پزشکی شیراز و دانشگاه شیراز را ریشه تنومند حوزه علمی استان و کشور معرفی و بر تلاش برای افزایش همکاری و اقدامات مشترک این موسسه با مجموعه سلامت فارس تاکید کرد.

سید احمد فاضل‌زاده از برگزاری ۱۵ نشست مشترک مسئولان موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام  (ISC) با مراکز عالی علمی در استان‌های مختلف کشور خبر داد و بر تداوم نشست مشترک با محوریت مشارکت داده‌ها و تبادل تجربه‌ها، دانش و علم تاکید کرد.

وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری پیرامون فعالیت در این حوزه، گزارشی از معرفی فعالیت‌های موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام(ISC) با محوریت رصد و پایش وضعیت علم و فناوری جمهوری اسلامی ایران و کشورهای اسلامی و همچنین دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی استان فارس ارائه داد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بررسی زمینه‌های پژوهشی حوزه بازی میان ایران و دانشگاه سینرجی
  • فراخوان مقالات دوفصلنامه فقه و فقاهت منتشر شد
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری سه‌جانبه دانشگاه آزاد با دانشگاه باهنر و علوم پزشکی کرمان
  • ۱۰ عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند
  • ۱۰ عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • گردهمایی بزرگ تاریخ علم
  • تألیف کتاب«روش تحقیق در مدیریت» توسط عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد
  • اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام
  • جت ۷۲ نفره پاسخگوی نیاز صنعت هوایی ایران نیست!​